Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Dina

1.Da li vam se vas put cini komplikovanim?
2.Da li ste oduvek znali ko ste i sta zelite ili ste to saznavali pa menjali i opet iznova saznavali?
3.Da li vam se onda cini da se sve desavalo na vreme ili ste uvek nekuda kasnili?
4.Da li ste zadovoljni sto zivot prolazi, da li se radujete svakom novom danu ili biste se najradije vratili u neki prethodni period zivota?
5.Da li ste opazali neke znake u nekom periodu zivota koji su tek kasnije dobijali smisao?
1.Pa uvek se nalazio poneko da me odvrati od "putesestvija",da mi nametne nemogucnost tog puta.Rodjena stubborn mule..

2.Svestan oduvek sebe i svojih htenja,a opet u fazama prevrtljivosti..Hocu-necu,stani-pani...I onaj mir koji mi treba i koji ocajnicki iscekujem,potreban za ostvarenje se na kraju nekako izjalovi i odvuce u letargiju,kad ne hajem vise i kad mi postaje svejedno,i onda sve iznova(ako se nekada vrati zelja za istim putem),mada je pretezno zacrtan neki treci-cetvrti-linija manjeg otpora,a u sustini jedan isti...

3.Uvek kasnim.

4.Danima se ne radujem...Pre cu izabrati da se vratim na onaj pranjsnjavi kaldrmisani put,jer strahujem od sledecih..

5.Cesto...Vrlo.Al' tek onda kad prestane zelja i kad taj smisao koji je ranije imao na kvalitetu,ne splasne.
By Leda_
Dina napisao:... da li se radujete svakom novom danu ili biste se najradije vratili u neki prethodni period zivota? Da li ste opazali neke znake u nekom periodu zivota koji su tek kasnije dobijali smisao?
Radujem se sada. Ne bih se vratila. Bilo je jako lepih perioda zivota ali svejedno.Mislim da mi je sada lepo i kada zapravo nije lepo, tj kad se spolja ne desava nista zbog cega bih ne znam kako trebalo da budem srecna.

Da, uvek je kod mene bilo nekih znakova koji bi tek mnogo kasnije dobijali pravo znacenje. Npr volela sam neki film jako ali nikad ne bih pomisljala da ce mi zivot biti i priblizan tom filmu a mnogo godina kasnije bas nalikuje.

Kroz misli se prepoznajemo. Moja prva slika kada sam procitala tvoja pitanja bila je:

Slika

Nekada sasvim jasno, nekada vidim ono cega nema, nekada ne vidim ono pred nosom, nekada ne bih uopste nastavljala, nekada bih trcala, nekada samo stojim dok bubnja u usima "Neverovatno!!!".
Zivot je divan - sa toliko neznanih detalja, sa tolikim mnostvom potrebnim da ga osetimo, uhvatimo, dozivimo.... Divno je "putovati"...
Dok ovo pisem setila sam se na ovu divnu stvar:

http://youtu.be/2HbnPjxS7W8

Bravo Dina.
By RuznaGlupaZla
Null napisao:ne znam sad. moram posle smisliti nešto dramatično
:lol:

Originally posted by Dina

1. Ako biste vas zivot predstavili kao put a vas kao nekog ko ide po njemu kako bi izgledala ta slika? Mozete zamisliti bilo sta - siroki drum na kome sa bliskim ljudima skakucete kao u nekoj hipi zajednici ili idete kroz dzunglu i na vas malo malo pa iskoci neka zver ili ste u pustinji, hodate u nadi da cete stici do neke oaze ili je vas put mozda lavirint? Znam da se zivot svakog od nas odvija u mnogo slika ali mislila sam da odaberemo jednu koja najbolje opisuje tok zivota.
2. I naravno opisite zasto ste odabrali bas tu sliku a ne neku drugu...
3. Da li vam se vas put cini komplikovanim?
4. Da li ste oduvek znali ko ste i sta zelite ili ste to saznavali pa menjali i opet iznova saznavali?
5. Da li vam se onda cini da se sve desavalo na vreme ili ste uvek nekuda kasnili?
6. Da li ste zadovoljni sto zivot prolazi, da li se radujete svakom novom danu ili biste se najradije vratili u neki prethodni period zivota?
7. Da li ste opazali neke znake u nekom periodu zivota koji su tek kasnije dobijali smisao?
1. Kao dug hodnik, sa obje strane vrata, poneka su mi zaključana, ima i onih koja ne primjetim, a neka otvorim, uđem i zadržim se duže ili kraće vrijeme u prostoriji, zavisi šta me očekuje u njoj. Ponegdje se odomaćim, iz nekih me isfure, a znam i pobjeći glavom bez obzira, neke zaboravim, izgubim ključeve... Kako kad. Pretpostavljam da su mi jedna od tih vrata ona od groba, samo ne znam koja su.
2. Imam je od prije.
3. Ne baš.
4. Prilagođavam se i mijenjam prema vremenu i okolnostima, a i želje s tim, između ostalog. Nikakva posebna mudrost.
5. Kako kad.
6. Ne bih baš da stojim u tom hodniku, a ne bih ni natrag. Svaki novi dan je novi život. Radujem im se, valjda.
7. Dešavalo se da mnogo čemu tek kasnije shvatim pravo značenje, a nešto je vremenom dobijalo novi smisao.
Korisnikov avatar
By 2kune
kome taj put ne izgleda kao labirint može biti siguran da je u krivu i da nije vidio sve ono što je trebao vidjeti... no, uvijek postoji sljedeći život...
Korisnikov avatar
By Blady
Provela sam dosta vremena razmisljajuci o uvodnom postu..
Vise puta pomislim kako neke stvari nisu trebale da se dese, ili da sam neke propustila.
Verovatno da je moj put komplikovan, nekome.. nekome nije.
Ali ga volim.
Ne biram sta cu i kako cu, pustim da se desava.. nikada ne znam sta ce mi se desiti, da li sam zaista to zelela, jer se desavaju stvari koje ne zelim, a da ih podsvesno privucem..
u svemu tome uzivam.

Vremenom sam se upoznala :)..., i podsvesno nisam iznenadjena koliko odreagujem fizicki, kada se nesto "neocekivano" desi...

Sada bih se vratila u zivot pre deset dana, jer mi se trenutan tok ne svidja.
Mozda je to bezanje od "standardnog zivota" koji trenutno imam,i neke monotonije.
I biram,
da mogu, izabrala bih to.
Verovatno sve stvari imaju neki smisao, iako u nekom momentu ne deluje tako.

Evo malog doprinosa :)

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!