Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Jelena :( ... mada, toliko ih je (Jelena) tokom godina bilo po raznim odeljenjima i grupama, da sam se odvikla potpuno te su sve šanse da se na to neću odazvati osim ako ne prepoznam roditeljski ljutiti glasić. :D Mene svi po nadimcima zovu, čak i porodica, i totalno mi je čudno kad me neko oslovi po imenu. ^^
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nej da kažem ništa osim toga da sa tim imenom provereno prolazim kao turbo-folkerka. :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Evo još jednoga hinta:

srpsko-crnogorska turbofolkerka :lol:

Ali tu ćemo stati. :maska:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
A zapravo, nisam mislila na neku konkretnu ličnost, već sam samo primetila kako bi mi se kombinacija imena i prezimena savršeno uklopila u milje (i kao umetnički milje i kao šustikla na TV-u). :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
i ja sam nesto tipovala na lepu... pa sam zato pitala mladja ili starija generacija. a nisam ni stigla da pomislim da treba da se gadja i prezime.
Korisnikov avatar
By Waldorf
hmmm.. Šćaka Šćepanović...
...ku'š crnogorskije od toga.. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
baš retko sebe zovem, eventualno kad ne znam gde sam metila mobitel, pa zovnem sa fixnog ne bi li zazvonio tu gde je.

a drugi me zovu često... pogotovo poslednjih dana... razmišljam o bacanju mobitela u neku otpadnu vodu.

:blenta:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by IriS

baš retko sebe zovem, eventualno kad ne znam gde sam metila mobitel, pa zovnem sa fixnog ne bi li zazvonio tu gde je.

a drugi me zovu često... pogotovo poslednjih dana... razmišljam o bacanju mobitela u neku otpadnu vodu.

:blenta:
:yes: obozavam ovaj post :kiss:
Korisnikov avatar
By bu
jelena,drago mi je
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!