""""""ali, sugaredija?
pa, dobro kad vec hocesh.
elem, "brachna duznost" seksati se redovno u hetero braku?? mozda, za one koji su braku zbog seksa, umesto dece...... mislim da je brachna duznost imati decu i lepo ih odgajati ( i tu "taj" Brankom "lepo" okarakterisovani biseksualac ju je i ispunio), a ne jebavati se zbog hetersoseks. uzivanja radi. no, znam da heteroseksistima je vazan samo hetero seks, ali to ne znachi da su i u pravu........""""""""""
E sad vise necu, al ti kako hoces
Taj biseksualac je spunio poshast, traume za zenu i dete. Citaj ponovo i plus ovo:
ZIbro je prikazao deo klinicke slike, Branko je dao etiologiju. Patogeneza na sve strane.
Berne, Branko je izlecio sebe od raka iako su ga lekari bili otpisali. Cak je bio i klinicki mrtav, a njegovi obavesteni da dodju da preuzmu lesh. Ko je tu crv prosudite sami.
Heteroseksualci danasnji velikim delom umeju biti prave budaletine. Drze do porodice, morala, umisljaju neke principe. Cesto cete cuti kako lazu da nemaju nista protiv LGBT ali da to rade u svoja cetri zida. Toliko su prefrigani i zadrti, kao prave se fini ju ju gej parada, uzas, a strejt parada na sve strane - vencanja, lubakanja, vatanja na izvolte. No jos uvek LGBT mora da pazi sta prica i koje pokrete pravi jer upravo ti heteroseksualci mu mogu obezbediti otkaz, ako je dete u pitanju prave komplikacije ima u skoli - preko ucenika, profesora, do roditelja. Roditelji su prava nocna mora, jos ce vas nagovarati da budete strejt. Pravi retardi nema sta. Evo moj primer nezavidne situacije ubacivanja u heteroseksualnu poshast. U sestom razredu je bio rodjendan u podrumu jedne zgrade, i tu sam ja posle odredjenog vremena krenuo da se gusim od slajma jer sam atopicar, pa sam izasao napolje da izbacim sputum. Utom je zamnom dosla jedna s rodjendana i rekla ajde da prosetamo. Malo, malo pa hoce da me uhvati za ruku, te gleda u nebo te u moju ruku. Kad su izasli ostali sa rodjendana i videli da se drzimo za ruke poceli su da zavijaju i da nas vencavaju i blagosiljaju. Ja sam se skamenio a oni su me gurali kud su hteli. Na kraju kad smo je pratili kuci, jos uvek me je drzala za ruku, tacnije ona me je uhvatila za ruku i priblizavala je svojvo vagini, i nehotice trljala. Uzas, onda morate dobro da se pripremite da odjebete situaciju kao sto je ova, jer retardi heteroseksualci su agresivni nema tu cilie mile, oces neces, odma te vataju, ulaze ti u porodicu, ajmo vencanje, a niko te ne uci kako da ih odjebes, mozes samo srcku da dobijes. U srednjoj isto a na fiakultetu tek. Dve koleginice D1 i D2 se zaljubile u mene. Samo skakucu oko tebe, upocetku sam mislio da one to onako drugarski oce da pricaju, ma kakvi one bi da me povale. Ova sto sam joj rekao da ne mislim nista o tome da se ja njoj svidjam je krenula da me ogovara i tacari, tu se vidi koliko umeju heterosekusalci da budu zlobni, odem u menzu imam i sta da cujem od njenih drugova, ti heterasi bi samo da traumiraju. Ova D2 je bila glasnica za D1, tek kasnije mi je rekla da je i ona zaljubljena u mene. Tesko je to, u misju rupu da se zavuces, nasli bi te a jednostavnog recepta bas i nema, moras da se traumiras i molis boga da ne sazna onaj ko ne treba. I onda se prica o kakvoj porodici, gde dete mora da se bori sa svim i svacim. Em ti nedaju prava em jos oce da te uniste i psihicki i fizicki - no, nisu svi heterasi isti. Mali je broj onih normalnih, nazalost vecim delom su oni puni zlobe i pakosti i nerazumevanja jer su strejtovci.
Vish i ja sam imao biseksualnih situacija, ali je bitno da sto pre zbrises da te retardi heterovci ne uvuku u hetero paradu.
http://i31.tinypic.com/2zybcs5.jpg
Ne mogu biti Branko, ja sam Bik ( ovo bik posebno za velboja )