Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by di_lunaDakle, svaka prava lez devojka želi da bude (kao) muškarac?
ne mislim da su strejt devojke promiskuitetnije od lez. veliki procenat strejt devojaka primenjuje patrijarhalno vaspitanje iz kuće i u sopstvenom životu, a mi jesmo patrijarhalno društvo ( Balkan ). za lez devojke se alžem da su jako promisuitetne, isto otprilike osmica. u objašnjenju toga, opet polazim od onog šta jedna ( prava ) lez devojka želi da bude... a za muškarce u patrijarhalnom društvu ne važi zabrana promiskuiteta, već naprotiv. bi devojke su druga priča, čardak ni na nebu, ni na zemlji
Originally posted by di_lunaPosmatrano iz mojeg sopstvenog iskustva, ne bih mogla da se složim da je "sve o čemu se ovde piše šarena laža". Naprotiv, iskustvo boravka na ovom forumu pomoglo mi je da iskristališem mnoge moje nedoumice, samozavaravanja itd.
i šta drugo mogu da zaključim osim da je sve o čemu se ovde piše šarena laža i prebacivanje lopte na stranu onih koji manje pričaju a mnogo više rade za svima nama iste ciljeve.
Originally posted by IriSЗначи да постоје и они други... кад већ кажеш СВИ нису као она...
a možda da pokušaš, nekako, da shvatiš da nisu svi isti kao ti?
Originally posted by kevacemu uporedjivanje
cek cek.... dal se neko zapitao da ovu anketu uporedi sa nekim anketama hetero ljudi?
mislim.... mozda smo mi devojke promiskuitetne.... ali sta je sa strejt devojkama???
kakve su one na skali 1-10..... cenim nista bolje od nas
Originally posted by GalatejaNa koje kriterije mislis, one sa viki?
Ekstremno sam nepromiskuitetna, po svim kriterijumima promiskuiteta.
Originally posted by Hys.Na bilokoje.
Originally posted by Orlando the LadyIh!
Svako ko je mozda ili nekad imao 1 najt stend nije nepromiskuitetan. Samo da vam kazem.
Originally posted by Hys.molim?
Originally posted by EYA
s obzirom na cinjenicu da vecina ljudi, pa tako i zena, ne ume da se jebe, a nece ni da nauci, ja moram s puno njih da probam dok ne nadjem neku koja mi odgovara...
Originally posted by Oziris
Originally posted by EYA
s obzirom na cinjenicu da vecina ljudi, pa tako i zena, ne ume da se jebe, a nece ni da nauci, ja moram s puno njih da probam dok ne nadjem neku koja mi odgovara...
A ziva istina, ziva bila!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!