Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja sam imala nokiju 3310 kad sam napunila 10 godina

i nosala je naredne tri godine

(sad imam SE k310i :krezavi: )
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam sa 15 imao motorolu(plavu) :awesome: ,.sa 17 nokiu 3310.Davno te bese:lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
A ja sam se dugo opirao "trendu" imati mob. telefon... :lol:

Mislim da su mi prvi kupili kad sam imao oko 19... Poklekao sam roditeljskoj brizi da mogu mirno da spavaju, jer ako me opljackaju, ili ne daj boze kidnapuju i siluju, mogu uvek da narucim maricu... :smeh: :smeh: :smeh:

:zid:

Ali, ukapirao sam vremenom da je moj otpor bio posledica uticaja ovdasnjeg okruzenja, i odbijanje bilo kakvog napretka... :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by dukkehjem
A što se tiče džank fuda, mene su roditelji posle škole vodili na dečju pljeskavicu ako tog dana dobijem peticu u školi, a postojala je opcija da pitaš da ti lepinju prvo umoče u mast od pečenja pre nego što stave pljeskavicu unutra.
---
Sad cu da krenem da smaram, ali to je tipicno los postupak. Ja sam siguran da su tvoji roditelji imali najbolje namere, ali umesto da te vode na pljeskavicu (sto je postupak kojim se hrana koristi kao nagrada, sto onda povlaci da ces tokom zivota iamti tendencije da jedes kad si tuzan, kad si srecan, tj. da jedes u bilo kakvim trenucima koji su nabijeni emocijama... jer si nosenje sa emocijama vezao za hranu).
Pričaj mi o tome... zato mi i jeste BMI 32+

Nego hteo sam da kažem da je u to vreme postojala posebna dečja pljeskavica sa opcijom dodatne moče od pečenja i da to nikome nije izgledalo čudno, a nisu je sigurno izmislili zbog naše porodice nego je verovatno dosta ljudi to tako jelo
By dukkehjem
Originally posted by jukie
Originally posted by dukkehjem
A što se tiče džank fuda, mene su roditelji posle škole vodili na dečju pljeskavicu ako tog dana dobijem peticu u školi, a postojala je opcija da pitaš da ti lepinju prvo umoče u mast od pečenja pre nego što stave pljeskavicu unutra.
---
Sad cu da krenem da smaram, ali to je tipicno los postupak. Ja sam siguran da su tvoji roditelji imali najbolje namere, ali umesto da te vode na pljeskavicu (sto je postupak kojim se hrana koristi kao nagrada, sto onda povlaci da ces tokom zivota iamti tendencije da jedes kad si tuzan, kad si srecan, tj. da jedes u bilo kakvim trenucima koji su nabijeni emocijama... jer si nosenje sa emocijama vezao za hranu).
Pričaj mi o tome... zato mi i jeste BMI 32+

Nego hteo sam da kažem da je u to vreme postojala posebna dečja pljeskavica sa opcijom dodatne moče od pečenja i da to nikome nije izgledalo čudno, a nisu je sigurno izmislili zbog naše porodice nego je verovatno dosta ljudi to tako jelo
mhm, pa ok, kapiram ja to...
doduse, ranije je baR bilo fizickih aktivnosti...
By commando
Izgleda jako rano jer stalno vidjam klince sa mobilnim u rukama kada prolazim kraj dve osnovne skole koje su u blizini moje kuce.
Korisnikov avatar
By acid drop
dobila sam mobitel sa 14. bila nokia 3410. :lol:

zanimljivo je to da sad imam drugi mobitel i da mi je to bukvalno drugi mobitel u životu.
:radosnice:
By Hans
Svoj prvi telefon sam dobio sa 18. I bio je to jedan lep Sony Ericsson, ne sećam se više modela. Možda...k710, ako je takav postojao ikada. :lol:
By Orion
Ja mislim da sam prvi telefon dobio u drugom srednje zato što je moja sestra plakala dan i noć da dobije a moji nisu hteli da njoj kupe a da ja nemam pošto sam stariji.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja u šestom. isto simens :awesome: ali to nije tema.
Korisnikov avatar
By Kittrie
uguraju mob. u placentu pre nego sto se dete i rodi.
pa se ono kasnije zali sto mu nisu kupili NOVIJI model,
npr. kao onaj sto koristi britni spirs.

zaista su nefer ti parenti. :wundy:
Korisnikov avatar
By mOwbid
u trecem razredu Panasonic :trep:

a mali brat mi ide u 2 razred, i ja mislim da ima vec 2 god sigurno, ako ne vise :drama:
By loreenche
ja sam svoj dobio sa 12 godina.. Siemens C55, dok moj rodjak ima 4 godine i ima svoj fon -.-
Korisnikov avatar
By tebra
Ja sam svoj prvi fon dobio u 8. razredu. Bila je to Nokia 5110. Posle, kao i svi furao 3310.

OnT: Cinjenica je da klinci jako rano dobijaju svoje prve mobilne telefone. Konkretno, moj bratanac koji ima samo 6 godina. Ono sto mi je jos gore od ovog je sto su mu napravili facebook profil. Zaista se zgrazavam nad tim. Kad sam rekao bratu i snajki da to nije u redu, oni su mi rekli da skoro svi njegovi drugari iz predskolskog vec imaju svoje profile... UZAS!!!
Korisnikov avatar
By zozefin st
prerano,
ja bih zabranila do 16 god deci mobilni,
narocito u skoli bi zabranila,
cujem da uopste ne prate na casu nego se dopisuju i igraju igrice
Korisnikov avatar
By acid drop
dajte fejsbuk profile te dece.

SVE ĆU DA IH PRIJAHVIM! :meduza:
Korisnikov avatar
By jukie
I da im ide u permanent record zbog hakerisanja pa da nikad ne mogu da se zaposle u državnoj službi:pegla:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
prerano

ont: ja sam svoj prvi dobio tek u prvom srednje
Korisnikov avatar
By Zoey
Sobijaju cim krenu u skolu :nokti:

Roditelji da mogu da ih dobiju za ne daj Boze.......
Korisnikov avatar
By Anonymus
Originally posted by Kittrie

uguraju mob. u placentu pre nego sto se dete i rodi
^ Ovo.

Ja sam prvi mobilni dobio po završetku osmog razreda, pamtim i datum: 23. juni 2003. (bolestan sam malo, šta ću). Nokia 3510i. Mazio sam je i pazio i zvao je Đole sve do novogodišnje večeri 2009. kada sam dobio novi Samsung GT-S5230 sa touch screen-om. Još ja uzmem skalameriju u ruke, divim se koliki je ekran i pokušam da je rasklopim ne bih li došao do tastature. Nije žvaka za seljaka. :blentavi:
Korisnikov avatar
By zozefin st
maajdebre
kupuju deci od 9- 10 godina mobilne od 300- 400 evra i posle kukaju
ako im ukradu mangupi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!