Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Null
rano. ali ukoliko je to neki žnj fon onda kapiram i podržavam!
Originally posted by NullPotpisujem.
rano. ali ukoliko je to neki žnj fon onda kapiram i podržavam!
Originally posted by maka?!?!
vec u prvom osnovne gotovo si imaju.
Originally posted by colorado
Ostale opcije ne bih dozvolio do srednje skole, recimo.
Originally posted by dukkehjemJeste da su užine offtopic, ali svaka užina je u suštini nezdrava, pa i ona koju bi dete ponelo od kuće.
e, da, a vise mislim da niko i ne nosi svoju uzinu, nego im roditelji tutnu sto-dvesta dinara u dzep pa nek kupe sta stignu, a deca u najboljem slucaju uzmu neko pecivo ili cokoladice... mislim u "najboljem" posto je tu naravno junk food...
Originally posted by Dinaimam otpor prema prekomernoj upotrebi telefona,
Deci svakako treba dozirati upotrebu tehnike... Ali ja uopste ne shvatam taj otpor prema koriscenju mobilnih i ostalog od strane dece. Cim dete zna da pravilno koristi neki aparat sto da ga ne koristi? Dete zna da koristi fiksni telefon pa sto ne bi imalo i mobilni? MIslim da negativan stav vise potice od toga sto nekada nisu postojali mobilni ili su bili luksuz, a sad eto i deca ih imaju... Svakoj generaciji je neobicno nesto jer uvek tehnika ide napred i sledeca generacija ima nesto sto prethodna nije imala...
Originally posted by Dinai ovde dolazim u iskusenje da napsiem "dina, mi te volimo "
Eto u necemu se i vracamo, tj sadasnjost i bliska buducnost vise nalikuju daljoj proslosti... Kod mene isto su roditelji prehranjivali nas virslama i salamom, to je valjda bilo in, nije se pricalo koliko je nezdravo. A baba, stric (koji je bio mnogo stariji od oca) su protestovali zbog toga i kada sam bila sa njima morala sam da jedem zdravo i nije bilo virsli i salame. A ja svakako to mom detetu necu da spremam, daleko bilo... Bicu od onih roditelja koji ustanu da seckaju sargarepu i tome slicno, da bi to ponelo za uzinu (bar sad tako planiram).
Originally posted by DinaSkroz se slazem sa tobom. I ja sam svakako za tehniku, a samim tim sto je sve pitanje mere, niko ne treba da bude amis...
I ja sam zato naglasila doziranje... Dete svakako treba uciti da koristi pravilno stvari, da ne preteruje, da ne zaboravi licne kontakte, igru... ali mu treba omoguciti pristup tehnici, bar ja tako mislim... Kako ono ide ona lepa pesma "Vasa deca nisu vasa deca, oni su deo buducnosti koju vi ne posecujete cak ni u snovima...". Mislim da je razvijenija tehnika buducnost ma kako to imalo i neke negativne strane. I treba dete ukljucivati u taj svet, uciti ga da koristi kompjutere i ostalo, naravno vrlo brzo ce nas ono prevazici. Vec sad je mnogo toga kompjuterizovano sto do skoro nije bilo... a tek ce biti u buducnosti...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!