Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
:lol:

super :D to me pdosjeti na nesto pa se smijem :giggle:
Korisnikov avatar
By Seaman

Spremas li se za ljetovanje? Ides li negdje? :)
By Bombina
lepo bogami kad dodjem i nasmejem se :smeh:

:krezavi: :smeh:

I kad sam znala da ce Maza ubrzo dobiti god.odmor,a ja u avgust i sept..hvala bogu idem Dina,da u Tunisu
Usput ,ja se odmoram od glavobolje kad sam bila uznemirena,od ucenja nema nista,na jesen je
Drugo kad sam cula spremaju se za exit,pa ima u 18 og avg fest piva
velika guzva ce biti na usce
Korisnikov avatar
By Seaman
Jutro jutro spavalice :kafa:

Danas sam nesto happy happy :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Bombi super sto te nasmijemo :D

Vodi i mene u Tunis :p
Korisnikov avatar
By Dina
:zeva:

Maza vec na poslu... :seaman:

Bombi,
idi obavezno na izlete u pustinju i u Kartaginu, super ces se provesti!

Dante,
ja navijam za Spaniju, to mi je omiljena zemlja :D Inace ako ides preko agencija- pozuri sa rezervacijom... Mi idemo u septembru a vec odavno rezervisali...

Jutarnja kafica da se rasanimo :kafa: :kafa: :kafa:
By Speculum Columbae
Ja nisam neki fan Španije, ali imaju sjajnu srednjevekovnu muziku. Obara me s nogu.
By Bombina
eh Moja poznanica je bila u Spaniji u Majorka,kaze da je super tamo isla,al nije skupa,jeste skuplji u ht\
Mazo,necu da te vodim,dok ti imas tamo :P
Bogme,sad je jul ,pa cekam dva meseca da se spremim :peace:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Veceras sam raspolozena za socijalizaciju, sto vrlo retko biva poslednjih dana... Meseci... Ups, godina? :lol:

I nikoga od vas nema online!!!! :(

Elem, nedostajete mi... Ako ne pre, na jesen cu malcice da se vratim, hihihihi... ;)

Mazo - mi se vidimo sasvim uskoro. Cim naidjes na plavo more - potrazi Momo i mene. :*

Volim vas, kaficani (iako nemam predstavu koliko novih ljudi je ovde! :D )

I... Kuckamo se! ;)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Inace, pre neki dan sam bila sa drugaricom na kafi.. I kako smo pozelele da odemo u toalet (molim, bez zlobnih osmeha! :lukavi: ), otkrijem zapravo da smo sedele u kaficu "Lotos", odnosno, u basti prostora nekadasnje "Alijanse"... Kakva nostalgija me udarila, i jos uvek traje - buaaaaaaa!!!! :rida:
Korisnikov avatar
By Dina
Vaaaniiiliiiicaaa :jumphug:
Totalno si me obradovala... Eh Alijansa... I ja je se rado setim... Ali zato se nas kafic odupire, jeste ima novih kaficanki i kaficana ali tu smo i mi stari... Moram Mazi da javim da si svratila, bas ce se obradovati.

Pregrst pozdravcica za Momo i tebe :grouphug:

ps: Divan ti je novi avatar...

Dante, Bombi,
ja sam vec bila u Spaniji pre desetak godina, na Majorci... Sad idemo na Costa Bravu za promenu, bicemo blize mnogo Barseloni a i da ne idem na isto mesto. Ako se ide na Majorku ima jedan izlet u srednjevekovnu Spaniju, vitezovi i tako to... verujem da bi se Danteu dopalo... Ja sam bila, jako mastovito i bas docaraju tu atmosferu pa sam se za trenutak osetila kao da sam se stvarno preselila u to vreme...

Mazo :hug:
Doci ce sestra i sestric opet uskoro... ustvari ti ces uskoro kod njih :)
Korisnikov avatar
By Dina
Kad je o proslosti rec Eya negde izvadi ovu arhivu pa da je postujem i ovde da se malo zabavite

http://web.archive.org/web/200503082136 ... /index.php

Sad sam na nekom sporom kompu ali kad odem na brzi moram opet da citam i da se smejem... pre nekog vremena sam citala - Maza postavlja topice a Dina ga savetuje ahaha :lol: Naravno, otkako smo na ovom forumu mi se znamo tj Maza me je i doveo ovde ali kao ne mozemo da se cujemo uzivo nego se savetujemo po forumu ahaha Ja sam se tada zvala Hipatija, Maza i tada Seaman samo sa malim s, Loni je PauLi, tada ga nisam ni poznavala ali on mi je bio omiljeni lik na forumu i dok se nisam uclanila... :)
Korisnikov avatar
By Tot
Pozdrav kafićanima :)

Seman mi javlja da mi je spremio čaj od borovnice pa da probam. :seaman:

Daj i neke kolače ovde Dina.
Korisnikov avatar
By Dina
Tot,
opet si na forumu i u kaficu :yay:

Mislim da se ni ti ni ja tada nismo poznavali uzivo u vreme ovih arhivskih postova ali smo se prepoznali na forumu od mog prvog posta i vrlo brzo poceli da se dopisujemo... Zanimljivo je to sa bliskim ljudima - Maza i ja smo se prepoznali na drugom forumu na prvi post, s tobom na ovom isto tako, Loni mi je bio omiljen lik jos dok nisam pisala a on je tek kad smo se dobro poznavali povezao da su Hipatija i Dina ista osoba, kaze voleo je njene postove tj moje... :)

Evo kolaca ali kupljeni su, ne zamerite :zvizdi: :njami:
Korisnikov avatar
By Seaman
Svuda podji, u kafic Dina&Seaman dodji :lol:

Vanila, Tot :yay:

Bas mi je drago sto vas vidim. Naravno i ostale kaficane i kaficanke :)

Vanila, nadam se da cemo se vidjeti na moru. :seaman:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dina, moracemo zajedno da napravimo retrospektivu svih nasih tema :lol: Jos ako me pamcenje bude sluzilo pa da popamtim na koju simpatiju se odnosila koja tema :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Ima jedna Maza o trojkama, ali nece da otvori da vidim sta nam je pripovedao :veverica:
Korisnikov avatar
By Seaman
hhahahahah ubicu te :bic:

sramota me i da pogledam temu :blush:
Korisnikov avatar
By Dina
Bolesna sam, nadam se da ce mi Maza skuvati caj...
Korisnikov avatar
By Seaman
:jutro:

stize caj...

I po glasu se primjeti da si malo promukla :mazi:
Korisnikov avatar
By Dina
To je od klime, uzas...
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala za caj... donela sam lapic topic ovde ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Zato ja ne volim klimu, ni na poslu je ne ukljucujem :D sve dok kolege ne prokuvaju :lol: onda moram :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Idem da malo legnem dok Loni ne dodje... :kiss: za Mazu
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!