Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by hlaefdigepa naravno da da
e bas me zanima...kada decaci otresu tu slinu kako biseksualnost ne postoji, da li oni tada misle samo na muski rod i silne pedere koji nece da budu pederi?
Originally posted by KragiSto se pitanja tice, verovatno je nekom bitno a nekom i ne... Mozda je najbolja istina, tj da osoba kaze da je u trazenju, nije sigurna, neopredeljena je tako nesto...
ne, nisam rekao da je nebitan. znam da je osecaj pripadnosti jako bitan faktor u formiranju licnog identiteta. mozda se nisam dobro izrazio.
samo mislim da se ne treba puno opterecivati i na silu, uslovno receno, donositi zakljucke. neka radi stvari koje mu prijaju a vremenom ce se i to iskristalisati.
prihvatanje od strane odredjene grupe svakako vec ima, a sve ostale sitnice mogu da budu samo njegova licna dilema - na koju definitivno ima pravo jer je jos mlad. zato i kazem neka vreme pokaze, a do tad da li je uopste bitno da li ce se drugima deklarisati kao gay ili bi?
Originally posted by LoniPa odgovor je mislim ono sto su ti rekli oni sami - oni su gay. To sto su mogli da funkcionisu sa zenama verovatno je rezultat pritiska drustva. Slicno kao sto heteroseksualci u zatvorima mogu biti situacioni homoseksualci.
Mene u poslednje vreme fascinira to da su neki, za koje sam mislio da su biseks, rekli da su u stvari gej, ali jako potentni te su zato mogli da spavaju sa ženama.
Ako i to uzmemo u obzir onda postaje još teže odrediti u muškoj populaciji šta je zapravo biseks. Da li je to neko ko zaista voli oba pola ili neko ko u stvari više voli jedan pol, ali mu potencija omogućava da funkcioniše i s drugim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!