Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Tungi

deni zajedno smo uzeli te kartice,nije bilo nikakvih problema.Sta je bilo posle sa tobom,ne znam.Jesi ti odmah otisao?
Posle sledi ona prica, gde izlece napolje sa tim da je lopovluk nastao :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Tungi

deni zajedno smo uzeli te kartice,nije bilo nikakvih problema.Sta je bilo posle sa tobom,ne znam.Jesi ti odmah otisao?
U momentu kad je ova naplaćivačica sa ulaza tražila i pokušala da zadrži čitav crvendać, umesto da lepo primi pola, koliko joj je u toj turi i namenjeno, napustila me je želja za daljim ostankom. Sutradan sam od novca namenjenog provodu na žurci kupio neke trenerke od šanera u Beogradu.
Korisnikov avatar
By zachary85
Prvi put ove godine sam bio na L&Q žurci i zaboravio sam kako je dobar provod.
Fenomenalno je bilo!!!!
Tako dobra energija....
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Loud & Queer ove godine i na EXIT-u. Uskoro više informacija :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
da se ne lažemo, exit je od samog početka bio em loud em queer :D
Korisnikov avatar
By tamanoir
Meni je bilo fenomenalno.. Ali FENOMENALNO..
Da li je to do toga sto vec vise od pola godine nisam bila na L'n'Q zurci, ili do toga sto sam bila malo pod uticajem, ko ce ga znati, znam da mi je sve redom bilo bas po meri.. Muzika, drustvo, prostor, ljudi koje sam videla.. Da sam znala da ce toliko puno forumasa biti, garant bih se svima redom javila, ali pola vas ni ne znam kako izgledate, haha.. Bilo je zaista sjajno i unapred se radujem narednoj L'n'Q zurci..
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by tamanoir

Meni je bilo fenomenalno.. Ali FENOMENALNO..
Da li je to do toga sto vec vise od pola godine nisam bila na L'n'Q zurci, ili do toga sto sam bila malo pod uticajem, ko ce ga znati, znam da mi je sve redom bilo bas po meri.. Muzika, drustvo, prostor, ljudi koje sam videla.. Da sam znala da ce toliko puno forumasa biti, garant bih se svima redom javila, ali pola vas ni ne znam kako izgledate, haha.. Bilo je zaista sjajno i unapred se radujem narednoj L'n'Q zurci..
:up: bejbeeeeeeeee
Korisnikov avatar
By m..
ja sam se toliko napila da se ne secam nicega osim neke kartice, i da sam prosipala bombone. mozda bi trebalo da posetim beti ford.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Dobre su ti bombone. Ja ubola neku koja ima ukus ŠUMSKIH jagoda. Ne znam jesu li i ostale takve, ali ova me je raspametila.

Ja sam ostala mrtva trezna. Muzika me nije nešto dirala u žicu, da budem iskrena. Jeste bilo mnogo finih ljudi, al' meni nekako došlo da gunđam, malo solo, malo u duetu sa polarlichtom.
Korisnikov avatar
By m..
ti si bila svedok mog posrnuca u delirijum. nemojte nikad piti vinjak preko nimulida i brufena od 600 pa to sve zaliti viskijem. (boze dragi, ja sam skroz posrnula)
By polarlicht4.1
Malo si zaborav'la i da je taj vinjak bio sa guaranom. :lol:

Originally posted by Dzelajza Rouz

Jeste bilo mnogo finih ljudi, al' meni nekako došlo da gunđam, malo solo, malo u duetu sa polarlichtom.
Jes' bo'me sa sve romant'čnim pogledom na reku & most.

Mene je, inače, Eifranloo lepo upozorio da budem oprezan sa rakijom odmah po ulasku al' se ja napravih lud...A onda je usledilo porinuće u beslovesnost. :piggy:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by m..

ti si bila svedok mog posrnuca u delirijum. nemojte nikad piti vinjak preko nimulida i brufena od 600 pa to sve zaliti viskijem. (boze dragi, ja sam skroz posrnula)
A ti si bila kod sanka... jao mislim da sam prosla, nego mi nekako bila ogromna tvoja kosa, pa nisam bila sigurna da si to ti.... a i ovako bih se u buci objasnjavala ko sam...:kosa:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by polarlicht4.1
Mene je, inače, Eifranloo lepo upozorio da budem oprezan sa rakijom odmah po ulasku al' se ja napravih lud...A onda je usledilo porinuće u beslovesnost. :piggy:
Vala si u jednom trenutku bio toliko oprezan da si mi prosledio dunju (beše li dunja?). Ili sam ja pogrešno shvatila da si mi je poklonio? Tuuu lejt! :lol:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by m..

Kako je mačka? :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Dzelajza, imam par nasih fotkica ali se ne usudjujem da ih objavim u javnost hahahah...jako smo smesni.

Stvarno je bilo fenomenalno!
Korisnikov avatar
By blenta
nikog se ja ne secam

secam se da sam video dzelajzu mislim
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja sam video blentu, ali sam siguran da blenta nije bio prisutan :smeh:
Korisnikov avatar
By blenta
blenta je samo fizicki bio prisutan
a u glavi je pisao diplomski
lepeza1
Korisnikov avatar
By Tungi
Najtrezvenija:lol:

Ne znam za kasnije...Kad se u jednom trenutku stvorio polarlicht:roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!