Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Po strani sto ne volim biseksualce,ali nazivati ih psihicki poremecenim je neprihvatljivo.
Isto mogu da se slozim i sa prethodnim tekstom o "homoseksualnoj ljubavi i braku."
Istina da je sex stavljen u prvi plan i da se gay svet vrti oko istog,pa ma koliko neko tvrdio suprotno sex no longer sells Zivimo u tom svetu,cinjenica je.
By Gay Dude
Branko Zivotin? Ko je taj, da zbog njegovog lupetanja LGBT populacija bude etiketirana na najgori moguci nacin??? :trol:
Korisnikov avatar
By Herald
Nije bas na najgori moguci nacin, sobzirom na pozitivne stvari koje je napisao:
"Ako se budemo držali Hristovih reči, ne sudi nikome, da ti ne bude suđeno, tako ne treba ni suditi Gay ljudima. Nas Spasitelj Isus Hrist, nikada nikoga nije osudio niti kamenovao. Mi ne trebamo da budemo sudije nikome na nečiji život, svako treba da živi svojim životom, onako kako je Otac Nebeski zapisao. Treba svakog čoveka razumeti i poštovati, ma ko on bio, jer on ima prava na svoj život a ne mi na njegov!!!! "
http://www.astrovojvodina.com/tvorac.htm
Samo ponašanje homoseksualaca je tipično za odlike jedne Vodolije, Blizanca I 11 kuće, 3. Kuće kao sa planetama Urana I Merkura. Jedan homoseksualac uvek nastoji da pomogne svakome u nevolji, veliki je humanista, prijatelj svakome tipično ponašanje jedne Vodolije i planete Uran. on je često omiljen u svakom okruženju gde se nalazi. Suviše ga vole ljudi, mada često ni ne sumnjaju u njegove sklonosti, jer veoma lako zna da bude vrlo samopouzdan, zna kako da se ponaša u svakoj datoj situaciju. Za jednog homoseksualca, nikako mu nije važno, kako ko izgleda, koliko ima godina, ili druge gluposti koje su tako ne bitne u ovom životu.

Homoseksualac odlikuje se pravom muškošću, njegov fizički izgled je dosta privlačan za žene, kao i za muškarce. Homoseksualac veoma poštiva svaki oblik prijateljstva, on uvek nastoji da ga sačuva, da priskoči u pomoć, kad god treba. Uvek je tu da pomogne, da nasmeje, da se pošali, ali i da zaplače kada zatreba. Religiozan je i nastoji da se duhovno unapredi. Odgoj u njegovoj obitelji su bili veoma harmočni kroz pružanje nežnosti. Redak je slučaj u njegovoj obitelji da je neko alkoholičar ili da roditelj nije pružio u detinjstvu roditeljsku pažnju. Roditelji su mu mahom obrazovani ljudi i vrlo uticajni. Homoseksualac čita dosta, proučava razne teorije, obrazovan je, ako i nije završio školu, još kako je pismen.
http://www.astrovojvodina.com/gay.htm
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by hlaefdige

nije lepo napisan iz vise razloga:

prvo, gramaticki je prepun raznih gresaka..upotreba navodnika i velikih slova u svrhu naglasavanja se desava kako kad...nekad po pravilu, nekad van pravila...cak i tim greskama fali doslednost

onda, dosta reci se ne koristi u njigovom pravom znacenju..autor daje sebi za pravo da rasiri znacenje raznih pojmova van njihovog znacenjskog polja...drugim recima - to ne znaci to.

pa onda, recenice nisu skladne. pocetak recenice sadrzi uvod za iskazivanje odredjene misli, a kraj je uopste ne podrzava...bude nejasan, nelogican ili cak suprotan uvodu...takodje, cesto recenica nema kraj. tacke i ostali interpunkcijski znakovi su koristeni proizvoljno..

pasusi su odvojeni bez ikakvog reda i smisla, ne cine nikakve celine, osim graficke.

registar se bez ikakve pravilnosti seta od "slobodnog" do "kvazistrucnog".

sto se sadrzaja teksta tice, ni tu nema nista lepo napisano. preopsirno je za iskazivanje jedne jedine misli - gej osobe su bezveze: zato, zato i zato...to nije potkrepljeno nicim osim losim i problematicnim dokumentovanjem necijeg boravka na gej cetu...

sve ostalo je redundantno i predstavlja ponavljanje jedne iste teze...a ona, opet, NIGDE nije argumentovana kako treba.

sve u svemu - ja se slazem da je taj cet smejurija...ali tim ljudima to tako odgovara...ne moze se nikako uzeti kao parametar za to da li su gej ljudi, generalno, kulturni ili ne...da ne ulazim u to kako je bezvezno uopste tako nesto "istrazivati"...al ajd..raznih nas ima na ovom svetu...

ali svakako...ovaj teks NIJE LEPO NAPISAN
Hlevdija, volim te :love:
Btw Branka poznajem licno.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Tungi

Po strani sto ne volim biseksualce,....

Isto mogu da se slozim i sa prethodnim tekstom o "homoseksualnoj ljubavi i braku."
Istina da je sex stavljen u prvi plan i da se gay svet vrti oko istog,pa ma koliko neko tvrdio suprotno sex no longer sells Zivimo u tom svetu,cinjenica je.
izvini, ako dozvolish:
- nema se shta ne voleti/voleti ikoga per se, pa ni biseksualce. biseksualaca svakakvih vrsta ima, od onih koji glume totalne heterose a biseksualci su i nisu spremni da sebe prihvate kao biseksualce (takve vrste i ja manje cenim, no i tu ima varijacija), do samorealizovanih biseksualaca (takve ja cenim; eventualni animoziteti mogu biti, kao i sa i medju svakom grupom, tek u lichnim, personalnim stvarima, ne zbog njihovog seksualno-socijalnog odredjenja).
- ja ne mislim da je sex stavljen u nuzno prvi plan u homoseksualnoj ljubavi i braku. nishta vishe/manje nego isto to u heteroseksualnoj ljubavi i braku.
By Speculum Columbae
Neko vreme sam ovde i kao i uvek, moje mišljenje može, a ne mora da bude bitno, ali sam stekao ovaj utisak o ljudima ovde:
Na najmanji znak ljudske slabosti i bilo kakve mane, ili nesavršenosti ovde se skače i prezire (pa i vređa).
To je lepo ako većina koja ovde piše za sebe smatra da je dostigla vrhunac u samo-spoznaji, evoluciji i snazi, ali lepo bi bilo ako bi se u taj svet malo ubacile i tuđe potrebe, posebno onih koji ne mogu da budu savršeni i snažni uvek i u svakoj prilici i temi.
Ako neko smatra da je savršen, to je lepo i pohvalno, ali mi se nikako ne dopada, što se ovde gotovo svaka tema okrene na priču - ha, ha, ti si guska u magli, ili ovakav/onakav, nemaš ti pojma, ali zato ja...
Korisnikov avatar
By Herald
Autor teksta je skorpija, te u skladu s tim i ide njegov stil pisanja. S neba pa u rebra, inadzija je i sto ga vise napadate sve je jaci. A to sve meni manje bitno. Ono sto je relevantno jeste da je merodavan da pise o temi koju je proucavao preko 10 godina, preko 5000 hiljada horoskopa homoseksualaca, biseksualaca sto nijedan astrolog na svetu nije uradio. Za gejovce [ Pluton ] i biseksualce je napisao brutalne tekstove, a homoseksualce [ Uran ] i gejeve [ Neptun ] je bas ishvalio. A kao referentno telo mozete uzeti njegovu knjigu zapis u zvezde koja je izdata 1990 godine u kojoj je prorekao dogadjaje za dvadeste godina unapred. I ostvarilo se po datumima, izmedju ostalog - raspad jugoslavije, samostalnost crne gore, kosova, a za 2012 je rekao da ce vojvodina biti drzava.

A gramatiku, ko voli nek izvoli :D
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by Vel boy

izvini, ako dozvolish:
- nema se shta ne voleti/voleti ikoga per se, pa ni biseksualce. biseksualaca svakakvih vrsta ima, od onih koji glume totalne heterose a biseksualci su i nisu spremni da sebe prihvate kao biseksualce (takve vrste i ja manje cenim, no i tu ima varijacija), do samorealizovanih biseksualaca (takve ja cenim; eventualni animoziteti mogu biti, kao i sa i medju svakom grupom, tek u lichnim, personalnim stvarima, ne zbog njihovog seksualno-socijalnog odredjenja).
- ja ne mislim da je sex stavljen u nuzno prvi plan u homoseksualnoj ljubavi i braku. nishta vishe/manje nego isto to u heteroseksualnoj ljubavi i braku.
Izgleda je Branko procitao ovo te je u novom tekstu napisao da se "gej scena razlikuje od heteroseksualnosti po tome sto ne vrednuju ljubav vec samo seks" :hekla: Eh kad se samo setim kako smo ja ( doduse ja sam samo gledao i cudio se {sto nije muska lista} ) i mojih 12 strejt drugova pravili seksi spisak na kome se boduju drugarice - koliko nosi dupe, sisa, koju bi prvu jebao, gde bi je jebao, ovoj mogu da se jebu butkice...i stalno su optereceni prcacinom. :kasalj:
Korisnikov avatar
By Tungi

izvini, ako dozvolish:
Mozda je moja zabluda,ali koliko opstaju straight veze,kako funkcionisu,a kako gay veze?.Sve sam promiskuitet.Sto ne znaci da je on stran i hetero ljudima,ali drugacije je,moras priznati.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Herald

Autor teksta je skorpija, te u skladu s tim i ide njegov stil pisanja. S neba pa u rebra, inadzija je i sto ga vise napadate sve je jaci. A to sve meni manje bitno. Ono sto je relevantno jeste da je merodavan da pise o temi koju je proucavao preko 10 godina, preko 5000 hiljada horoskopa homoseksualaca, biseksualaca sto nijedan astrolog na svetu nije uradio. Za gejovce [ Pluton ] i biseksualce je napisao brutalne tekstove, a homoseksualce [ Uran ] i gejeve [ Neptun ] je bas ishvalio. A kao referentno telo mozete uzeti njegovu knjigu zapis u zvezde koja je izdata 1990 godine u kojoj je prorekao dogadjaje za dvadeste godina unapred. I ostvarilo se po datumima, izmedju ostalog - raspad jugoslavije, samostalnost crne gore, kosova, a za 2012 je rekao da ce vojvodina biti drzava.

po cemu bi on bio merodavan da pise? zato sto je proucavao preko 10 godina? kakav je to kredibilitet? apsolutno nikakav.

zbog horoskopa? nikakva naucna podloga.

nema autor sta da bude jaci, jer se ne napada on, nego validnost negovog teksta...stavise, na sadrzaj necu ni da se osvrcem jer je potpuno bez osnove i nedostojan komentara...

osvrcem se samo na formu, jer sam za to strucna (strucna u smislu - obrazovana u tom smislu, i strucna u smislu - bavim se time i duze od 10 godina)

nema on sta da bude jaci od bilo cije kritike...

a licno: ma ko je on da jede govna o necemu o cemu ocigledno nema pojma, a narocito sa stanovista zvezda...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! lopatom u glavu!
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ma, lik je nepismen, nema stila, jos se skriva iza horoskopa. Lol, to ne bih ni u ludilu procitao, mislim da bih poludeo vec posle druge stranice bulaznjenja i bacio knjigu.
Korisnikov avatar
By Blady
Ma dajte ljudi, ovo sve sto je navela Hlevdija, a jos po svemu Branko jeste gay...
meni ovo stvarno smesno, i ovaj eeee je takva debilcina, stavlja citat iz knjige od lika, koju i ja imam.. a taj lik je gay... necu komentarisati dalje:harmonika:
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by hlaefdige

po cemu bi on bio merodavan da pise? zato sto je proucavao preko 10 godina? kakav je to kredibilitet? apsolutno nikakav.

zbog horoskopa? nikakva naucna podloga.

nema autor sta da bude jaci, jer se ne napada on, nego validnost negovog teksta...stavise, na sadrzaj necu ni da se osvrcem jer je potpuno bez osnove i nedostojan komentara...

osvrcem se samo na formu, jer sam za to strucna (strucna u smislu - obrazovana u tom smislu, i strucna u smislu - bavim se time i duze od 10 godina)

nema on sta da bude jaci od bilo cije kritike...

a licno: ma ko je on da jede govna o necemu o cemu ocigledno nema pojma, a narocito sa stanovista zvezda...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! lopatom u glavu!
Meni je vaznije da li su se predvidjeni dogadjaji ostvarili nego naucno objasnjenje kako su se ostvarili.

Forma jeste u najmanju ruku distorzirna, al meni to bas zanimljivo, i znam zasto to radi. To ti je nov pravac u pisanju - dismorfni sushtinizam. :D

licno: Ja sam njegov fan, i obozavam sto brutalno iznosi istinu. Odlicno dekodira zvezde - svako moze da proveri ako hoce. Sto se zestis hlevdi. Vrhom paunovog pera u glavu :P
Originally posted by Black Lady

Ma dajte ljudi, ovo sve sto je navela Hlevdija, a jos po svemu Branko jeste gay...
meni ovo stvarno smesno, i ovaj eeee je takva debilcina, stavlja citat iz knjige od lika, koju i ja imam.. a taj lik je gay... necu komentarisati dalje:harmonika:
Po cemu je gej? On je hetero.
Originally posted by Black Lady

Hlevdija, volim te :love:
Btw Branka poznajem licno.
I ja poznajem Branka licno.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Lik je totalno za batine ili bar javni comming out :rafal:
Korisnikov avatar
By Blady
Pretpostavljam da se razumes u astrologiju, citajuci tvoje postove..
A to da se znate licno, verujem, mozda ste se :fuck: pa ga zato branis, u ostalom dobro je poznat koliko laze...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
@Herald

predvidjanje sigurno nije vredno razgovora.
govorim o pretencioznoj analizi na osnovu ceta i natalnih karata.

sve i da se to moze nazvati formom, kao sto ne moze, i sve i da je neki nejaki pokusaj izazivanja efekta, opet je promasen iz gomile razloga koje sam vec navela...smisao, jednostavno, nije dobro izrazen i lose je argumentovan...

pri tom ne govorim o gramatici. najmanje o gramatici.

zestim se jer sam takvog temperamenta i jer me s vremena na vreme dotakne pretenciozna idiotarija na moj racun i racun mojih prijatelja. nekad da, a nekad ne...sada, eto, da.
Korisnikov avatar
By Vel boy

izvini, ako dozvolish:
Mozda je moja zabluda,ali koliko opstaju straight veze,kako funkcionisu,a kako gay veze?.Sve sam promiskuitet.Sto ne znaci da je on stran i hetero ljudima,ali drugacije je,moras priznati.
ako je to tvoja percepcija i shvatanje i ako ne vidish da, sve i da je tako, je antigejno drushtvo izvorishte, kroz konstantno obezvredjivanje i uskracivanje prava gej ljudima i nashim vezama, i tog svojevrsnog "stokholmskog sindroma" internalizovane "nize vrednosti" (ne traju, promiskuitet.... itd...) zrtve tj. gejeva i gej veza, onda shta drugo da ti kazem Tungi do- izvini, eto onda- pridruzi se Branku.
mislim, ako ne zelish ili ne mozesh dublje da izanalizirash to shto tvrdish Tungi, sve i da je tako a nije bash, shta drugo da ti kazem, dragi choveche? ........
Korisnikov avatar
By Tungi
Jesam te pitao nesto?Nosi se sa svojim misljenjem,ja se nosim sa svojim:cigareta:
Korisnikov avatar
By Vel boy
kako me nisi pitao kada si me jasno i glasno upitao iznad, citiram te: "Mozda je moja zabluda,ali koliko opstaju straight veze,kako funkcionisu,a kako gay veze?" ? :doh: :trep:

a, svakako da se trebamo nositi i ja i ti pojedinachno s svojim percepcijama, shvatanjima i mishljenjima. my point exactly, shto bi rekao Popeye :giggle: :eureka:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sve i da jesam..Ne ocekujem i "sta drugo.."
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by unic0rn

Ti si unicorne gejovac.

Ju ju al ste nekulturni. Prvo biste heterasa proglasili homasem a onda lopatom u glavu. El ovo gej chat? :dude:
Korisnikov avatar
By bern
Taj crv od čovjeka "trajno liječi od raka". Svaki razgovor o, nazovimo ih, "prihvatljivijim" temama je suvišna.

A bio je na gej četu sam sebe ubijedivši da istražuje nešto zarad nauke. Zemljo otvori se.
By dukkehjem
hlaefdige, :up: za svaku rec tvoju.

btw, crveno su pravopisne greske, plavo stilske (ali tipa ponavljanje iste reci na pocetku tri uzastopne recenice i slicne gluposti koje se u osnovnoj skoli, u nizim razredima ne tolerisu), evo sta ja videh na prvi pogled, moguce da sam nesto prevideo, ali i ovo je too much:

Slika

clanak nasumicno uzet... sledeci je bio "astrosexologija", to se ne usudjujem ni da pogledam...
sad videh i da sam deo clanka odsekao... al nema veze... ista sranja... :nerd:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by unic0rn

Ti si unicorne gejovac.

Ju ju al ste nekulturni. Prvo biste heterasa proglasili homasem a onda lopatom u glavu. El ovo gej chat? :dude:
AHAHAHAHAHAHA, pa covece koliko si ti smesan, mozda sam i ja gejovac, govoris za pedera da je hetero... ma vazi, mozda ti neko i poveruje.
Korisnikov avatar
By Hys.
Kolicina proseravanja ovde je skoro pa jednaka DiP-u.

(a to je tesko postici, o da )
Korisnikov avatar
By Herald
Ima li gramtickih ovde greska? Molim cu jer ovde sto je napisano ne mozem da razgovetnem, a bode me losa gramatizaci :lepeza:

Slika
Korisnikov avatar
By Vel boy
ima. ALI, taj tekst se ne bavi uopshte na negativan nachin "analizi" heteroseksualaca (za razliku od Brankovog koji se bavi na prilichno plitak i negativan nachin "analizom" homoseksualaca) da bi zavredio isti kritichki pristup. kapish?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!