Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

društvenjaci vs prirodnjaci

društvenjak
31
55%
prirodnjak
25
45%
Korisnikov avatar
By Mage
Aman ljudi podela na društvene/prirodne oblasti je ionako isuviše gruba, jezus :doh:

chill out... :nokti:
Korisnikov avatar
By idiotcide
Tehnički sam društvenjak, ali nakon desetodnevnog druženja s generativnom gramatikom se takvim ne ćutim.
By zez_82
Evo ga još jedan prirodnjak/inženjer...matematika, računari, astronomija...šta ću kad volim egzaktne stvari :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Uhhh, both I believe. :)

I pored silnih diploma i prvih mesta na takmicenjima u osnovnoj iz srpskog, istorije, geografije, engleskog, ja upisala srednju medicinsku u kojoj sam pak, i pored odlicnih ocena iz strucnih predmeta i velikog interesovanja za iste, opet diplome imala iz jezika :lol: a za maturski izborni odabrala Uvod u filozofiju ( :lood: ). A kad je doslo vreme fakulteta, u obzir su dolazili medicinski i filozofski. Prevagnuo je filozofski, ali i danas vrlo rado kupim knjige koje se ticu medicine, veterine i sl.
By Ulix
Originally posted by Oziris

A kad je doslo vreme fakulteta, u obzir su dolazili medicinski i filozofski. Prevagnuo je filozofski, ali i danas vrlo rado kupim knjige koje se ticu medicine, veterine i sl.
:awesome:

I ja sam imao istu dilemu, ali je kod mene prevagnula medicina. :kopanos:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Ulix

A kad je doslo vreme fakulteta, u obzir su dolazili medicinski i filozofski. Prevagnuo je filozofski, ali i danas vrlo rado kupim knjige koje se ticu medicine, veterine i sl.

... ali i danas vrlo rado kupis knjige koje se ticu filozofije, psihologije i sl. :smeh:
By Ulix
Originally posted by Ulix

... ali i danas vrlo rado kupis knjige koje se ticu filozofije, psihologije i sl. :smeh:
Hteo sam to prvo da napišem, ali mi je palo napamet da ćeš misliti da se zajebavam. :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
@ Ulix: Great minds think alike. :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Ja sam hteo medicinu da studiram još od 6 razreda osnovne, al' sam se nedelju dana pred prijemni za faks predomislio :lol:

Kakav je to samo bio šok za moje roditelje... :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
drustvenjak...

Mada mi je fizika zaista fenomenalno isla, cak su me profesori terali da je upisem.
Korisnikov avatar
By erkondisn
mnogi su mislili da sam cisti prirodnjak, ja sam neko vrijeme brijao da sam drustvenjak, ali prava istina je negdje u sredini (takvo mi i obrazovanje) :D
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by haemoglobin87

biolog, dakle prirodnjak
a zasto? odusevljen sam tom naukom...iako sam se zapravo dvoumio oko hemije i biologije
Biology is the only science where multiplication and division mean the same thing
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
društvenjak - tako što sam antitalenat za prirodu :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Rodila me majka da budem drustvenjak. I ne samo to: rodila me takvu da mi je za mnozenje dva jednocifrena broja potrebno ne manje od sedam sekundi.

Pitam se gde onda svrstati ,,nesvrstane", ljude koji se bave razlicitim vidovima umetnosti.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Prirodnjak. /medicina/

Generalno, društvene nauke smatram inferiornim u odnosu na prirodne. Unapred najavljujem da neću da polemišem na tu temu :D
Korisnikov avatar
By zachary85
Društvenjak :)
Nisam voleo da vežbam matematiku, zadatke iz hemije, fizike.
Volim jezike i zanimljivije su mi bile društvene i humanističke nauke.
Inače, pravnik sam :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da se nije javila potreba za svakom od njih u određenom trenutku, da da odgovore na pitanja na koja druge, već postojeće nauke nisu mogle dati, one ne bi ni nastale.

Da li još uvek postoji potreba za (svim) postojećim naukama, to je diskutabilno.

Složio bih se da ne postoje inferiorne/superiorne nauke po predmetu, već jedino po društvenom statusu, ako i tako.

Verujem da je sve podjednako lako naučiti, samo je potrebna želja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!