Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Pored divnih gostiju, posebno bismo istakli izvanredan doprinos svih rodova beogradske policije vašoj bezbednosti. Bili su angažovani javni red i mir gradskog SUP-a, novobeogradska policijska stanica, interventna jedinica, a organizatorima su se posebno svideli pripadnici Rečne policije. Imaju divan brodić i još divnije policajce. :)
By Hans
:molise:

Još jednu, bitte. :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Loud & Queer
Bili su angažovani javni red i mir gradskog SUP-a, novobeogradska policijska stanica, interventna jedinica, rečna policija
:smeh:

ali

:smeh:

samo su falili vojni helikopteri i podmornice :smeh: za. svaki slučaj. al' to ćemo za prajd da ostavimo :D
Korisnikov avatar
By *deni*

Pored divnih gostiju, posebno bismo istakli izvanredan doprinos svih rodova beogradske policije vašoj bezbednosti. Bili su angažovani javni red i mir gradskog SUP-a, novobeogradska policijska stanica, interventna jedinica, a organizatorima su se posebno svideli pripadnici Rečne policije. Imaju divan brodić i još divnije policajce. :)
E ovo se ne može poreći.
Pošto sam retko u Beogradu, iskoristio sam ustupljeno vreme da malo obiđem predeo oko reke, da napravim fotose pejzaža i osećao sam se nikad bezbednije.
Organi reda i mira su bili svuda okolo, ravnomerno raspoređeni, predupredivši tako bilo kakvu neprijatnu eventualiju.
:up:
Korisnikov avatar
By IriS
kako ja to nisam videla?

ja sam samo videla one skrndelje što su nas zaustavili :wundy:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by *deni*

E ovo se ne može poreći.
Pošto sam retko u Beogradu, iskoristio sam ustupljeno vreme da malo obiđem predeo oko reke, da napravim fotose pejzaža i osećao sam se nikad bezbednije.
Organi reda i mira su bili svuda okolo, ravnomerno raspoređeni, predupredivši tako bilo kakvu neprijatnu eventualiju.
Ma ti si covece izleteo i napravio :drama: i vikao kako ti je neko oteo iz ruke hiljadu dinara.... e deni deni... opet si bio pijan ko letva :balon:
Korisnikov avatar
By IriS
ni to nisam videla. bože, ja sam stvarno autistična. :drama:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Black Lady

E ovo se ne može poreći.
Ma ti si covece izleteo i napravio :drama: i vikao kako ti je neko oteo iz ruke hiljadu dinara.... e deni deni... opet si bio pijan ko letva :balon:
Ne, nisam vikao da mi je neko oteo hiljadu dinara, jer hvala Bogu nije, nego sam vikao :
" Tamo je u toku pljačka ! "
:yes:
Ja sam spasio svojih hiljadu dinara od naplaćivačice ulaznica, koja mi je, kad sam joj pružio crvenu novčanicu i rekao da želim da dopunim kredit u iznosu od 500 dinara, rekla -

" Daj odmah tu hiljadarku ! "

Odmah sam povukao svoj novac, spočitao joj pravila lepog ponašanja i napustio objekat.

Pošteno.

Napio sam se posle, tu si u pravu, ali od muke i sikricacije i to u drugom lokalu.
U stanju sam mnogo novca da potrošim, ali osnovni red i poštovanje očekujem obavezno.
:sesir:
:hiphip:
Korisnikov avatar
By Blady

Ne, nisam vikao da mi je neko oteo hiljadu dinara, jer hvala Bogu nije, nego sam vikao :
Ja sam spasio svojih hiljadu dinara od naplaćivačice ulaznica, koja mi je, kad sam joj pružio crvenu novčanicu i rekao da želim da dopunim kredit u iznosu od 500 dinara, rekla -

Odmah sam povukao svoj novac, spočitao joj pravila lepog ponašanja i napustio objekat.

Pošteno.

Napio sam se posle, tu si u pravu, ali od muke i sikricacije i to u drugom lokalu.
juuu, hahahahahaha.... pa da, te kartice... e da, to je jos jedna zamerka, mislim koje su to fore sa karticama... neku ljudi su se bili zalili da su im pare brzo otisle sa te kartice :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*

Pošteno.

juuu, hahahahahaha.... pa da, te kartice... e da, to je jos jedna zamerka, mislim koje su to fore sa karticama... neku ljudi su se bili zalili da su im pare brzo otisle sa te kartice :lol:
Treba tu hohštaplerku bez manira i škole zameniti.
Da sam bio malo nervozniji, grkljan bih joj golim zubima pregrizao.
Hvala Bogu što je prošlo sve ovako kako je prošlo.
Korisnikov avatar
By Blady
Prema meni je bila fina... ali te kartice su mi bile sumnjive :tuc:
Korisnikov avatar
By IriS
denijela, ajd' ne preteruj.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pričam samo ono što jeste, adiktova.
Nema tu šta da se preteruje.
Bilo je kako je bilo.
Činjenice su činjenice.
:rafal:
Korisnikov avatar
By IriS
pričaš svoj doživljaj uz vredjanje. to znači da je uključen tvoj ego momenat i da to onda nisu činjenice već je priča napumpana :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
deni zajedno smo uzeli te kartice,nije bilo nikakvih problema.Sta je bilo posle sa tobom,ne znam.Jesi ti odmah otisao?
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemam ja, adiktova, sa tobom šta da se raspravljam.
Ja ne predočavam priče, nego predočavam činjenice.
Činjenice su činjenice.
Ne ?
Nikakvi tračevi, vređanja, niti bilo kakvi ego momenti tu ne igraju bilo kakvu ulogu.
Samo gole činjenice.
Gole činjenice.
I da Black lejdi nije to spomenula gore, ne bih o tomo ovde ni pričao, jer sve što sam imao, rekao sam tamo gde, kad i kome treba, kao što to uvek činim u životu. Bezobrazluk koji me lično ugrožava sasecam odmah, sebe odbranim i odem, jer nemam šta više da tražim tamo gde mi je dobra volja uništena.
:deni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!