Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mythe
reputacija mi je jako vazna, itekako obracam paznju sta cu obuci, gde i kada cu sta reci, kada cu se nasmejati, kada cu napraviti ozbiljan izraz lica....jednom recju, napravio sam sebi osobni PR
Originally posted by *deni*
Visoko sam renomiran i kvalifikovan, govorim dva jezika i smatram da mi je reputacija besprekorna.
Originally posted by dukkehjemZnam, dušo, donekle si u pravu, ali šta da se radi.
Visoko sam renomiran i kvalifikovan, govorim dva jezika i smatram da mi je reputacija besprekorna.
ot: pih, ne bi trebalo brinuti o tome. samo osobe koje su nesigurne ili sustinski nezadovoljne sobom, gube vreme bakcuci se oko "reputacije".
Originally posted by *deni*a zar PR skracenica nije koja se odnosi na osobu?
reputacija mi je jako vazna, itekako obracam paznju sta cu obuci, gde i kada cu sta reci, kada cu se nasmejati, kada cu napraviti ozbiljan izraz lica....jednom recju, napravio sam sebi osobni PR
To je odličje savremenog čoveka.
Originally posted by *deni*tako je a drago mi je da na ovom forumu jos ima pametnih i obrazovanih ljudi koji razumeju neke stvari :Y
To je odličje savremenog čoveka.
Originally posted by *deni*znas kako, izbor uvek posotji...
Originally posted by dukkehjemZnam, dušo, donekle si u pravu, ali šta da se radi.
ot: pih, ne bi trebalo brinuti o tome. samo osobe koje su nesigurne ili sustinski nezadovoljne sobom, gube vreme bakcuci se oko "reputacije".
Muka na sve čoveka natera, pa i na tu reputaciju.
Originally posted by Sprinter
mnogo vodim racuna o svojoj reputaciji medju forumasima, posebno mi je bitno kakvu reputaciju imam medj decurlijuom iz raznoraznih zdravstvenih ustanova.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!