Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Subjektivni osecaj i dozivljaj individue koju upoznajem mi je mnogo vazniji od reputacije koju ima. A i donositi zakljucke na osnovu reputacije mi je potpuno povrsno posmatranje doticne/og, sto smatram nepostovanjem te osobe od starta.
By Guion Nerville
Pa moze se shvatiti i kao predrasude, mada ima ljudi koji svesno zele da izgrade/uticu na svoju reputaciju (da ne kazem 'imidz'<-- ta rec mi je :barf: ), tj. kako ih drugi vide. Zato pitam i za svoju, i za tudju...

Na temu me inspirisalo saznanje da imam izvesnu 'reputaciju' i medju odredjenim ljudima sa kojima prakticno nikad i nisam komunicirao i da ima dovoljno gradje za solidnu kicmu jedne romansirane biografije sa kojom moje realno ja ne mora imati nuzno nikakve veze, a koju su sklepali kao za Frankenstajna od tkiva osmatranja, pretpostavki, dokonih glavolomki, polu i ostalih udela informacija, snova mozda ili nesumnjivih prizora iz kugli.

Za sada kao odgovor, citirao bih opet pesmu koja mi je prirasla za srce cim smo se sreli:

Milena Markovic:

RAZVITAK

ja sam jedno govno

koje ima pravo na sve

imam pravo i na to

da budem govno

a ljudi

na stanicama promrzli čekaju

nije kao što je bilo

imaju obećanje

žene sise dimljeni kačkavalj

popust

putovanja krediti

pate ljudi na stanicama

a ja

ja carujem

ko svako govno

ponosno

dok me ne ugaze

a i kad ugaze

smrdeću dugo

dugo

poneće me po kolima

poneće me po tepisima

poneće me po krevetima

ući ću im u kosu

i u uši ću da uđem

i tamo ću da se razvijem

do neslućenih razmera
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Sviđa mi se pesma :love:

Ja na temu imam da citiram epsku bravuru Florence and the Machine:

Oh, my reputation's kinda clouded with dirt... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By bothways
That's why you sleep with one eye open! :love:

ONT: Sto se tice tudje, obicno ne obracam paznju; gledam da imam sto manje predrasuda tim povodom, ali ne uspeva uvek. Sto se tice moje, gledam da je imam. :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
trudim se da ne pridajem toliko znacaja tudjim recima, vec da sama upoznam tu osobu... o sada najboljoj drugarici su kruzile svakojake price, a kad sam je zaista upoznala, shvatila sam da te osobe koje o njoj najvise tracare, nisu razmenili sa njom dve prostoprosirene recenice...

o meni kruze price da svuda trazim svadju, cak i da se ne suzdrzavam od fizickog obracuna, da nisam osoba za vezu, da sam teska ko zemlja, a hladna ko sibirski sneg...

ali ne dozvoljavam da me takve stvari truju, osobe koje zovem drugaricama i drugovima znaju kakva sam kao osoba, i to mi je dovoljno
Korisnikov avatar
By Li
Meni je vaznost reputacije pribliznija egoizmu nego predrasudama.
Vazna mi je moja, tudja i nije toliko bitna... ja cu da im presudim :pop:
Korisnikov avatar
By dharmox
Reputacija mi je nikakva.
Uvek ima ljudi koji ne drže do reputacije.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ako neko ima reputaciju psihica, zapitacu se.
O da.
Kao i za sve ostalo sto potpada pod sifrarnik.

A sto se tice seksualne reputacije, kapiram da se misli i na nju u postu (mozda i prevashodno?) to mi nije vazno.

Sem ako je nepovoljna, u smislu vestina i znanja, al Boze moj, nije sapun da se...te sto ne proveriti.

:D
Korisnikov avatar
By *deni*
Visoko sam renomiran i kvalifikovan, govorim dva jezika i smatram da mi je reputacija besprekorna.
:snob:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Fama me je uvek okruživala, ljudi obično pre čuju za mene nego što me upoznaju.
Sreća u nesreći je ta da se obično iznenade, jer reputacija mi je strava i užas pa očekuju sve najgore. Tako da osobe koje su hteli da mi naude, su mi učinile veliku uslugu. Jer nemam nikakva pozitivna očekivanja da ispunjavam.

Kao retard u razredu, kada napiše svoje ime i prezime dobije peticu. Za razliku od ostalih normalnih đaka koji moraju napisati sastav.

Tako da naučen ovom lekcijom zanimljivije su mi osobe s lošom reputacijom.
By mythe
reputacija mi je jako vazna, itekako obracam paznju sta cu obuci, gde i kada cu sta reci, kada cu se nasmejati, kada cu napraviti ozbiljan izraz lica....jednom recju, napravio sam sebi osobni PR :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by mythe

reputacija mi je jako vazna, itekako obracam paznju sta cu obuci, gde i kada cu sta reci, kada cu se nasmejati, kada cu napraviti ozbiljan izraz lica....jednom recju, napravio sam sebi osobni PR :)
:up:
To je odličje savremenog čoveka.
Korisnikov avatar
By Dirrty
U društvu sam najčešće spontan.
Imam sreće više nego pameti, tako da često ispadnem zanimljiv a iserem neku nepromišljenu glupost.

Što se tiče izgleda, naravno da brinem o sebi, peder sam.
By dukkehjem
Originally posted by *deni*

Visoko sam renomiran i kvalifikovan, govorim dva jezika i smatram da mi je reputacija besprekorna.

:gotika:

ot: pih, ne bi trebalo brinuti o tome. samo osobe koje su nesigurne ili sustinski nezadovoljne sobom, gube vreme bakcuci se oko "reputacije".
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by dukkehjem

ot: pih, ne bi trebalo brinuti o tome. samo osobe koje su nesigurne ili sustinski nezadovoljne sobom, gube vreme bakcuci se oko "reputacije".
Znam, dušo, donekle si u pravu, ali šta da se radi.
Muka na sve čoveka natera, pa i na tu reputaciju.
:deni:
By dukkehjem

a zar PR skracenica nije koja se odnosi na osobu?
By mythe

tako je :) a drago mi je da na ovom forumu jos ima pametnih i obrazovanih ljudi koji razumeju neke stvari :Y
By dukkehjem
Originally posted by dukkehjem

Znam, dušo, donekle si u pravu, ali šta da se radi.
Muka na sve čoveka natera, pa i na tu reputaciju.
:deni:
znas kako, izbor uvek posotji...
a izjave tipa kad obracanje paznje na to kada treba cutati, kad se smesiti, sta obuci i pred kim, su em vrhunac apsurda, em kontradiktorne nereprezentativnom avataru pojedinca kome i pripadaju... :sladoled:
Korisnikov avatar
By blabla54380
mnogo vodim racuna o svojoj reputaciji medju forumasima, posebno mi je bitno kakvu reputaciju imam medj decurlijuom iz raznoraznih zdravstvenih ustanova.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
obracam paznju na poslu....neke stvari moraju da se "koriguju" da bi bile "pedagoskije"....

zbog dece..

sto se tica ostalih stvari...ne
Korisnikov avatar
By Hys.
Au al sam omasila temu...sopstvena reputacija?

Ne znam ni da je imam, pa se iznenadim kada provalim da eventualno postoji :nerd:

Na poslu mi je bitno sto rece Hlevdije, za ovo ostalo me boli cose.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Sprinter

mnogo vodim racuna o svojoj reputaciji medju forumasima, posebno mi je bitno kakvu reputaciju imam medj decurlijuom iz raznoraznih zdravstvenih ustanova.
:pucaodsmeha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!