Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
@Hys: Slažem se da je "strah od sebe" zapravo "strah za sebe od samog sebe" :giggle: odn. ljudi se plaše da ne naprave glupost zbog koje će kasnije ispaštati.

Mislim da je to sasvim realan strah i može biti čak i koristan, jer ćemo više da obraćamo pažnju na svoje ponašanje i način na koji mislimo ako se plašimo da "pogrešimo".

Ja se ponekad plašim sebe u smislu da se plašim da će mi neke moje osobine nad kojima nemam kontrole izazvati dosta bola i patnje u životu.
Korisnikov avatar
By m..
Ja se plasim sebe izrazito izjutra, dok se sve ganglije jos nisu probudile i cula izostrila, tih sat vremena pre neg salijem obe kafe, kada sam obuzeta izuzetnom tuposcu, niskoga IQ-a i katastrofalne koncentracije, u ono doba kad vracam kafu u frizider, a mleko u policu i dok se shurim po rukama vrelom vodom i uzaludno trazim upaljac koji mi je u ruci. E u to doba se izuzetno plasim sebe, da ne zaradim Darvinovu nagradu.
Korisnikov avatar
By Blady
I da poznajem sebe, cak i kada mislim da nesto necu uraditi ili reci... ja to zapravo negde znam podsvesno.
I boli me bas ko ce sta reci na to... ne poznajes sebe bla blA bla.
Korisnikov avatar
By inga
Meni je ovo jedna od najglupljih rečenica svih vremena i bedan izgovor za neprihvatanje sopstvene odgovornosti :beba:

Originally posted by hlaefdige

....mos' misliti...."plasim se sta sam u stanju da uradim"...ma jeeeeeeeeeeeeeeeel.....otkinuo se svet od straha i planeta se ukocila...

:lol: Baš tako...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by hlaefdige

e da...ja iskreno ne verujem nikome da se plasi sebe

to sam zaboravila da kazem :D
Pojma ti nemas : p

..

Lm, ja sam se iskreno plasio sebe...zbog sebe. JebO druge.

Bio sam u stanju svasta sebi da uradim.

...

I to, mrak, padanje mraka na oci..blah...ok. Kapiram ja i to.

Al ja sam bio...hm...kojurectrazim...da...narkoman.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
to apsoluuuuuuuuuutno ne priznajem kao "reper"

da te cujem bas da si nekad rekao kako se "plasis sebe", a ne seri...

e da...ne verujem ti ni da si se stvarno plasio
Korisnikov avatar
By svejedno
thats just becouse im fearless ,)

..

LM, ne verujem ni ja tebi da si bisex :P

..

mo's mislit'.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
poljubis me u moju biseksualnu, neustrasivu pisu :P
By J...
Nisam se nikad plasila sebe, ne znam zasto bih. I nekako mi je jasnije da se neko plasi sebe u smislu da bi mogao sebi da naskodi a to sto se neko plasi sebe jer kao moze nekom drugom da naskodi mi zvuci mnogo dramaticno. Onda bolje da kaze "plasim se za tebe, bezi od mene".
Korisnikov avatar
By Dzi
meni to "plasim se sebe" tako odashilje neku vrstu izgovora, kao izbegavanje nekoga/necega..poput blagog oblika odbijanja.. :neznam:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je to "plasim se sebe" oznacavalo raskorak izmedju onoga sto je pametno i onoga sto su mi iracionalne zelje a samim tim nisu mnogo pametne. Smatrala sam da je pametno planirati u zivotu i uvek sam se divila ljudima koji tako to lepo sve nesto zamisle i sprovedu. A meni se desavalo da nesto zamislim, idem nekim putem, sve cinim da na tom putu i ostanem i... onda mi samo dodje dan D i sve sto sam gradila razrusim. Ili nekad znam da je nesto pametno a ne mogu sebe nikako da ukrotim i da idem tim pametnim putem iako znam da bi to bilo dobro za mene... Zavrsilo se tako sto sam u sadasnjem zivotu objedinila i racionalno i iracionalno, i relativizovala to sto je dobro, cim nisam mogla da ga pratim znaci da nije bilo dobro za mene iako mozda najcesce jeste dobro... Tako da nekako mi sada zivot okuplja sve moje elemente koji su se ranije sukobljavali, nekako se slozise tako da mogu da kazem da se vise ne plasim sebe...
Korisnikov avatar
By Koroleva
Dina, u potpunosti se slazem sa tobom... ali mislim da ljudi koji razumeju recenciu plasim se sebe, iako recenica izgubi smisao jer je dostigla vrhunac... treba da je zapamte... cisto da je tu negde, da vijori, da se ne ponove iste stvari a da se ono sto se cinilo nemogucim pretvori u moguce samo na malo drugaciji na nacin i rekla bih strpljivije...
Korisnikov avatar
By Kejt
to mi ide u korpu sa svim onim filmskim/ roman kliche frazama, gde nash napaceni junak shiban olujnim vetrovima zivota ,izjavi tako neshto da bi se odrzala napetost radnje filma/romana

mozda se u realnom zivotu moze primeniti na neke slucajeve extremnog prezivljavanja, gde se nalazish u situacijama izvan svoje comfort zone pa kao ne znash kako sve mozesh odreagovati

sve u svemu ne svidja mi se recenica izjava stagod, jer kao sto neko tu rece, zvuci pomalo kao izgovor
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!