Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Nekada, u tradicionalnoj, patrijarhalnoj, heteroseksualnoj porodici, znao se red: muškarac je glava, a žena je vrat. Muškarac, glava porodice, donosi odluke, njegova je poslednja itd. A pri tome, naravno, važi nepisano, a uglavnom i neizgovoreno, pravilo da glava ide na onu stranu na koju je okreće vrat...

Ali kako stoje stvari u lezbejskim vezama? Ko je u njima glava, a ko vrat?

Primera radi, ako na venčanju Ms Dynamite i Inner-smile, Ms Dynamite podiže i drži u rukama Inner-smile, baš kao mladoženja mladu, da li to onda znači da možemo zaključiti da je u njihovom braku Ms Dynamite glava, a Inner-smile vrat?

I tako...

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Darling
Ma, jok, obe imaju vrat, ali ne bilo kakav vrat, vec zilav, pa se tako okrecu u nedogled, bez naznaka da ce neki od ta dva kad tad da pukne :drama:

:lol:
Korisnikov avatar
By Burak
Marija Šerifovic je glava, a ona hrvatska manekenka vrat.
Korisnikov avatar
By Srklet
tesko da bi marija serifovic mogla biti vrat u vezi, kad ga ni sama nema.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Popeye

tesko da bi marija serifovic mogla biti vrat u vezi, kad ga ni sama nema.
Ima Mara vrat samo je malo zarastao u salo, a to meni izgleda veoma sexy! :peder:
Korisnikov avatar
By m..
Ja se iskreno nadam da se nikada necu naci u vezi gde je jedna glava a druga vrat.
Korisnikov avatar
By Burak
Kako ste vi lezbače komplikovane! Kod nas nema glava, vrat, ruka, noga isl.... Mip smo sve to sveli na A P ili UNI. ;)
Korisnikov avatar
By DarkStar
Možda zato one i jesu milion puta pristojnije od muškaraca u gay svetu. :cobanica:
Korisnikov avatar
By Dzi
Daa "nekada" , drugacije ne bih volela..
Korisnikov avatar
By nsBeckie
a zasto bi gej i lezbejske veze trebalo da budu kao hetero veze i to jos one patrijarhalne?..... ima danas dosta mladih strejt parova koji odbacuju taj patrijarhalni sistem u svojim vezama, a da ne govorim o LGBT ljudima koji bi samim svojim postojanjem trebalo da negiraju heteronormativ
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by nsBeckie

a zasto bi gej i lezbejske veze trebalo da budu kao hetero veze i to jos one patrijarhalne?..... ima danas dosta mladih strejt parova koji odbacuju taj patrijarhalni sistem u svojim vezama, a da ne govorim o LGBT ljudima koji bi samim svojim postojanjem trebalo da negiraju heteronormativ
Ja nekako nisam temu shvatila ozbiljno :)

Mislim da vecina nas to zna sto si napisala, kao i postavljac teme.

OT:

Ja sam nudge between the legs.

Nekad 'fatam za jaja ( :oklagija: ) a nekad 'fatam za jaja ( :jumpfuck: )
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam definitivno želudac.
to što ja mogu da svarim, pas maslom ne bi poj'o! :yes:
Korisnikov avatar
By m..
e pa sad... ja bu bila pimpekom
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Moja veza je dvoglava.

Često se udaramo čelima.

Otud i migrena.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja sam u vezi uvek glava, previse razmisljam, a partnerka me mota oko malog prsta, a ja se pravim da ne kontam :balon:

She got me whipped :radosnice:
Korisnikov avatar
By Koroleva
ja mu onda po ovim vrat glava dodjem kao vrat recimo. ali u odredjenim sitacijama kada 'lupim rukom o sto' ne da sam glava nego kruna :) ))

mada, ne bih ja delila na glavu i vrat... zanimljivije zvuci glava, noge.. glava ruke, glava prst :okret:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja se ubijam od truda da budem vrat....nikako...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!