Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By Bombina
gotovo jeeee,do poslednji pon....culi ste ...
ooo ns beckie kamoli te nema,sta se radi ?
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :kafa:

Komsijin signal je oslabio pa me nije bilo ovih dana. :lol:
By Bombina
kod mene vise he he
ja srela Sunce,nisam njega videla stooo godinaa..MeNE je prepoznao kao da sam druga he he,malo smo se napricali..
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Mazo,
nadam se da ce signal cesce raditi :lol:

Ns Beckie,
valjda ce brzo to zatisje, leto je... I kod mene je puno nekih obaveza i jedva cekam odmor :kupanje:

Bombi,
tebe kad vidim odmah se strecnem :lol: asociras me na ispite, odoh odmah na sajt fakulteta da vidim kad sta i gde...

Lepu radnu nedelju vam zelim, sa sto manje rada a sto vise uzivanja ;)
Korisnikov avatar
By poison
Pozdrav :) ..

Ja bila u komsiluku pa rekoh da svratim i pozdravim :)
Korisnikov avatar
By Dina
Poison,
promenila si nick pa te ne prepoznah u prvom trenutku... Dobro dosla u kafic :)

Pozdravcic za tebe takodje...
By Bombina
ja se lepo odmorila,gledam utakmicu
odjednom planiram da idem na more,moracu da vidim da ne bude skuplje moguce u avg,ili u septembru
Korisnikov avatar
By Seaman
:cowboy:

gde ste banditi :lol:

Sjutra mi dolazi sestra :yay:

:mete: sredjujem stan

Pozdrav za sve, a poseban za Fufku :D
Korisnikov avatar
By Dina
Juuupiiii :yay: :kiss: za Mazu... mada me cudi da sredjujes, ja sam mislila da je kod Maze uvek sve besprekorno cisto i sredjeno :misli:

Bombi,
super za more, vreme je da se odmoris... :)

I Loni i ja cemo nadam se ici na Kubu ali ja prethodno treba da dam ispit... uhhhh... odoh da ucim, opet preterala sa forumom...

:cita:
By Bombina
:mobilni:
iju mazicu bezi iz foruma da ne dodje ..
Korisnikov avatar
By Hys.
Wow, Kuba!

Diiiiiiiiiiiiiiivno!

Mom dragom je san da ode na Kubu :)

Ja dosla iz CG, radim od utorka, a taman mi se odmor omilio :sigh:
By Bombina
iju,iju
Hys,bas steta sto necemo vidjati kad te vidim :(
Cula sam Dina,da si imala sa Mazom,njenom ...u kaficima..lepo ste proveli ..
Korisnikov avatar
By Seaman
Posla sestra :(

Veceras ocekujem neko drustvance pa ce se raspolozenje popraviti..

Dina trudim se da bude cisto, ali ona je pet puta pedantnija od mene, ja je zovem higijenicarka :smeh: pa sam morao sve da izglancam :D

Mislim da sam prosao kontrolu ;)
Korisnikov avatar
By Mariška
Izvin'te me što upadam ovako s neba pa u rebra, ali baš me interesuje šta polažeš, za koji faks?
Korisnikov avatar
By Mariška
Viel Lärm um nichts. :nokti:

Sigurno ćeš položiti!

:kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
O kako mi je drago sto ste svi u kaficu :grouphug: U poslednje vreme je bilo pusto...

Mariska,
dobro dosla... :)

Dante,
dobrodoslica i tebi.... ja vec pocela da drzim palceve za prijemni :fige: Samo se dobro ispavaj nocas, kreni dosta ranije, pazi da sve poneses... Videces i druge studente i studentkinje u istoj situaciji i vec ce biti lakse a treme ce nestati kad sednes i dobijes test... skoncentrises se i... i ja sam uverena da ces poloziti.... srecno!!!

Hys,
dobro se vratila :) Ove godine nam nesto ne ide da rezervisemo letovanje :lol: Prvo smo hteli da idemo u Mexico - nema mesta, rezervisemo onda Kubu kad naknadno saznam da je tamo kisna sezona... Bila sam u agenciji ali oni me smiruju, to je samo kisa sat vremena bla bla... Ali moj otac koji je boravio u raznim predelima sveta kaze mi da tropska kisa nije kisica pa da mi setamo sa kisobrancicima i kupamo se u moru kako smo Loni i ja zamisljali. Kaze to je kisetina, spoji se nebo i zemlja. Sem toga ima i uragana u kisnom periodu, Mazin drug je bio i kaze nije bilo toliko kise, ali bio uragan Katarina, sjaaajnoooo :uplasen: Sve u svemu na Kubu cemo ipak u susnom periodu, sledecih dana cemo do agencije da otkazemo i nadam se da cemo uspeti da rezervisemo za Spaniju... bice valjda treca sreca :lol: :fige:

Mazo,
doci ce sestric :mazi: Auuuu zar i od tebe ima gore sto se sredjivanja tice? :D Pisala sam vam kad je bio Maza nekad gost kod mene dok je ziveo u CG, ja imam masinu za pranje sudja a on pere sve na ruke... i samo perja po kuci sa nekim krpama i cetkama, kuca nikad nije bila tako blistava kao kad je on u gostima :lol:

Bombi,
gde ces ti na letovanje?
Korisnikov avatar
By Mariška
Ma ti ćeš, Dante, to od šale položiti! :yes:

Kako jedan takav plavušan da ne položi nemački? :lol:

Nemaš razloga za brigu.

Mirno spavaj. I ispavaj se, što reče Dina, da budeš odmoran.

Svi ti držimo fige! :fige:
By Bombina
vidi kakva guzva u kafici,ja dosla iz teretane,kad ovde procuje ko je ovde novi?
Bogme imam dogovor da idem u Tunis posle toga:)
Mariska :roflmao: smesno mi je ovaj nik je na ruskom,slatko mi je
Dante,ne panici se,ja sam prosla sve ..dobro da nisam imala nikakvu paniku,prema tome sto ej Dina mene uspanicala
Maza ne bi sumnjao:roflmao:
Korisnikov avatar
By Mariška
There, there! :mazi:

Jednostavno, pogledaj se u ogledalo i zapitaj se: Ko u Srbiji više od tebe ZASLUŽUJE (ako ni po čemu drugom, a ono po fizičkom izgledu ;) ) da studira nemački?

HTH
Korisnikov avatar
By Dina
Dante,
panika moze samo da ti odmogne... Znam da je tesko ali pokusaj da razmisljas o sasvim drugim stvarima veceras a i da spavas, vec je ponoc... I dalje drzim palceve i verujem da ces uspeti :fige:

Bombi,
pa nisam te valjda ja uspanicila? Ja se bas trudim da smirim ljude iako sam sama panicarka :lol:

Mene Loni efikasno smiruje, uvek dan pred ispit kad mene uhvati trema i panika i uverenje da nista ne znam i da hocu da odustanem i sve tome slicno.... Secam se da je znao da mi kaze pa sta ako padnem, ma nije to nista strasno, svakom se desi... I tu ja pocnem da se bunim da ja necu da padam, ne dolazi u obzir, ne znam za te sve ali ja sam ucila da polozim a ne da padam, probudi mi se inat i onda ima da polozim bas u inat :lol:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Dina

Mariska,
dobro dosla... :)
Hvala, Dina, na dobrodošlici. :)

Mada ne verujem da ću se zadržavati - ja svratih samo da vidim kako ide Danteov prijemni.

Ali, ko zna, možda i ostanem! ;)

Originally posted by Bombina

Mariska :roflmao: smesno mi je ovaj nik je na ruskom,slatko mi je
Iju, na ruskom, a meni nešto sve vuklo na madŽarski - ono kao Julija, pa Juliška i sl.

Nevermind. :)

@Dante: :kiss:
Korisnikov avatar
By Dzi
Hello svim kaficanima :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Dante,Mariska dobrodoslica, kafic je malo zivnuo. :)

Drzim fige za njemacki, moj omiljeni jezik. :fige: Glücklich :D

Dzi, Bombi :kiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dina, sinoc mi je bio drug koji je bio na Kubi, onja sto ej spomenuo Katarinu :lol: i ipak kaze i on da je dva dana padala kisa neprestano, nisam ga najbolje razumio onu noc preko telefona, tako da je bolje sto ste otkazali. :)

Neki drugi put :)
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!