Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by PopeyeČini mi se da je već postojao (a možda i dalje postoji) "pedo" politički pokret tipa man-boy love ili nešto slično. Ako ne i od sedamdesetih do danas, mada me nemoj držati za reč.
basically, ako se pojavi nekakav organiziran politicki pokret pedo/zoo/nekrofila i ako iznesu neku argumentaciju, onda cu vidjeti, do tada me boli kurac.
Originally posted by Dirrty
Gay sex je intimni odnos 2 saglasne strane koje poseduju dovoljno godina za samostalno donošenje takve odluke, što je i zakonom dozvoljeno.
Za sve ostalo pomenuto se ne može reći to isto (naglasak na saglasnosti) i zato sam protiv.
Originally posted by DinaStrožije kazne nisu odraz efikasnosti sudstva, niti je efikasno sudstvo ono koje izriče takve kazne.
Mislite li da bi sudstvo trebalo da bude efikasnije i izrice im duze kazne (po mogucstvu dozivotne) kako bi zastitili prvo decicu a onda i njih a onda i druge ljude?
Originally posted by m..
Sve sto nije sex sa zrelom osobom, koja je na taj sex pristala, ne dolazi u obzir.
Originally posted by Dirrtynisam govorio o zakonima...
Ne postoji zakon koji to dopušta.
Možeš da zaveštaš organe, a ne telo.
Ako će neko da te jebe u bubreg, srce, jetru i sl. onda može.
Originally posted by therealrocknrollaOvo nikako nije rešenje i hvala bogu pa ne živimo više u srednjem veku kada su ovakve kazne izrecivane.
Lepo im treba odseci Djoleta, ugraditi cip i istetovirati na obrazu ili celu da su pedofili/silovatelji.
Lopovima seci ruku i prebijati nogu.
Ubicama dobra stara stolica ili giljotina.
Licno ne verujem u rehabilitaciju kriminalaca, jednom sljam uvek sljam.
Naravno, dogodi se povremeno da osude i nekog neduznog, ali nisam ja kriva za tudju losu srecu.
Originally posted by therealrocknrolla
Lepo im treba odseci Djoleta, ugraditi cip i istetovirati na obrazu ili celu da su pedofili/silovatelji.
Naravno, dogodi se povremeno da osude i nekog neduznog, ali nisam ja kriva za tudju losu srecu.
Meni su jedva izdali lekarsko uverenje za polaganje vozackog ispita jer je psiholog nazvrljao da sam agresivna,Stvarno, kako li je psiholog mislio da si agresivna?
Originally posted by UlixDe, de, sta si se odmah primio na moj post k'o krme na masan dzak. E, Boze, Boze. Ja se samo drzim one: Batina je iz raja izasla.
Meni su jedva izdali lekarsko uverenje za polaganje vozackog ispita jer je psiholog nazvrljao da sam agresivna,Stvarno, kako li je psiholog mislio da si agresivna?
Originally posted by therealrocknrollaI psiholog, veliš, misli da si agresivna?
Originally posted by UlixDe, de, sta si se odmah primio na moj post k'o krme na masan dzak. E, Boze, Boze. Ja se samo drzim one: Batina je iz raja izasla.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!