Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne postoji zakon koji to dopušta.

Možeš da zaveštaš organe, a ne telo.

Ako će neko da te jebe u bubreg, srce, jetru i sl. onda može.
Korisnikov avatar
By m..
To sto neobrazovani/zlonamerni kreteni to trpaju u istu kategoriju nema veze s mozgom. Sve sto nije sex sa zrelom osobom, koja je na taj sex pristala, ne dolazi u obzir.
By polarlicht4.1
Originally posted by Popeye

basically, ako se pojavi nekakav organiziran politicki pokret pedo/zoo/nekrofila i ako iznesu neku argumentaciju, onda cu vidjeti, do tada me boli kurac.
Čini mi se da je već postojao (a možda i dalje postoji) "pedo" politički pokret tipa man-boy love ili nešto slično. Ako ne i od sedamdesetih do danas, mada me nemoj držati za reč.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Dirrty

Gay sex je intimni odnos 2 saglasne strane koje poseduju dovoljno godina za samostalno donošenje takve odluke, što je i zakonom dozvoljeno.

Za sve ostalo pomenuto se ne može reći to isto (naglasak na saglasnosti) i zato sam protiv.
:up:
Korisnikov avatar
By Dina
Citam da su onog pedofila koji je silovao pa ubio devojcicu od osam godina komsije dohvatile motkama i ubili od batina, da policija nije sprecila ubili bi ga sasvim. Inace je taj vec bio optuzen zbog silovanja i proglasen psihicki bolesnim ali se ocigledno setkao okolo.

Ja sam cula da je najvisa kazna izrecena pedofilu devet godina i to nekom koji je batinao zenu i decu a onda seksualno zlostavljao cerku sto je bila kap u casi za zenu pa je pobegla sa decom u sigurnu kucu a njega prijavila. Oduzeta su mu i roditeljska prava. Ali ostali pedofili, pa i povratnici dobijaju manje kazne...

Mislite li da bi sudstvo trebalo da bude efikasnije i izrice im duze kazne (po mogucstvu dozivotne) kako bi zastitili prvo decicu a onda i njih a onda i druge ljude? Jer ako su ovako male kazne ljudi ce kao ti seljani uzimati pravdu u svoje ruke, sad je policija dosla a sledeci put ce pedofila mozda ubiti i onda ce se suditi i tim ljudima i tako ce se lanac nesrece nastavljati...
By Ulix
Originally posted by Dina

Mislite li da bi sudstvo trebalo da bude efikasnije i izrice im duze kazne (po mogucstvu dozivotne) kako bi zastitili prvo decicu a onda i njih a onda i druge ljude?
Strožije kazne nisu odraz efikasnosti sudstva, niti je efikasno sudstvo ono koje izriče takve kazne. :eureka:

I nisam baš uveren da bi doživotna robija pomogla da se zaštite deca, pre svega zato što svako kažnjavanje dolazi post festum. Čak ni neki efekat "zastrašivanja" koji bi izgled doživotne robije mogao da proizvede nisam siguran da može da pomogne kod ovakvih slučajeva, jer po tome kako ga predstavljaju policija, komšije, štampa, itd. u pitanju je mentalno poremećen čovek, pa je pod znakom pitanja koliko je on imao kontrolu nad sobom i koliko je bio svestan šta radi.
Korisnikov avatar
By Dina
Ulixe,
pa kako sam ja cula najvisa propisana kazna za pedofiliju je 20 godina. Ako je najvisa kazna koja je izrecena 9 godina a iza toga ide 8 godina za pedofila povratnika onda ja smatram da je sudstvo neefikasno jer ne izricu kaznu koju mogu da izreknu.... koliko puta treba da bude povratnik i koliko dece da siluje pa da mu izreknu 20 godina? A u tom smislu mislim da je zatvor zastita dece jer pedofil nastavlja sa tim, nije zrtva samo jedno dete nego i sledeca deca, pa dok on boravi u zatvoru neka deca su spasena, vec samim tim sto ce odrasti dok taj ne izadje. :D Takodje ni efekat zastrasivanja mozda nije zanemarljiv... To sto je taj covek psihicki bolesnik i mozda je bio nesvestan ne olaksava situaciju roditeljima devojcice, niti je njoj uteha. Ako nije u zatvoru mogao je da bude u psihijatrijskoj bolnici.
By therealrocknrolla
Lepo im treba odseci Djoleta, ugraditi cip i istetovirati na obrazu ili celu da su pedofili/silovatelji.
Lopovima seci ruku i prebijati nogu.
Ubicama dobra stara stolica ili giljotina.
Licno ne verujem u rehabilitaciju kriminalaca, jednom sljam uvek sljam.
Naravno, dogodi se povremeno da osude i nekog neduznog, ali nisam ja kriva za tudju losu srecu.

Nije mi jasno kako je ovaj silovatelj i umni bolesnik Ogulinac dobio posao i to u Merkatoru. Meni su jedva izdali lekarsko uverenje za polaganje vozackog ispita jer je psiholog nazvrljao da sam agresivna, dok ova strokava zivotinja mesi lebac i perece. Jebem te Srbijo medju sljivicima i livadama. Sreca pa ne jedem hleb i pecivo.
By dukkehjem
Originally posted by Dirrty

Ne postoji zakon koji to dopušta.

Možeš da zaveštaš organe, a ne telo.

Ako će neko da te jebe u bubreg, srce, jetru i sl. onda može.
nisam govorio o zakonima...
vec samo o principu... opet zaista smatram da, ako je to sporazumno, ja nisam siguran sta da zamerim...
mada, rekoh, psihijatri ne rekose svoje...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by therealrocknrolla

Lepo im treba odseci Djoleta, ugraditi cip i istetovirati na obrazu ili celu da su pedofili/silovatelji.
Naravno, dogodi se povremeno da osude i nekog neduznog, ali nisam ja kriva za tudju losu srecu.

Ovo nikako nije rešenje i hvala bogu pa ne živimo više u srednjem veku kada su ovakve kazne izrecivane.

Ne zaboravi da je za "šljam društva" velikim delom odgovorno i samo društvo i kako se ophodi prema određenim stvarima i svojim građanima.
By Ulix

:wtf:
Meni su jedva izdali lekarsko uverenje za polaganje vozackog ispita jer je psiholog nazvrljao da sam agresivna,

Stvarno, kako li je psiholog mislio da si agresivna? :psiholog:
By therealrocknrolla
Originally posted by Ulix

Meni su jedva izdali lekarsko uverenje za polaganje vozackog ispita jer je psiholog nazvrljao da sam agresivna,

De, de, sta si se odmah primio na moj post k'o krme na masan dzak. E, Boze, Boze. Ja se samo drzim one: Batina je iz raja izasla.
By Ulix
Originally posted by Ulix

De, de, sta si se odmah primio na moj post k'o krme na masan dzak. E, Boze, Boze. Ja se samo drzim one: Batina je iz raja izasla.
I psiholog, veliš, misli da si agresivna? :jbg:
Korisnikov avatar
By Dina
Sinoc su mi u dnevniku odgovorili na moje dileme, vrlo su fini :lol: Za ovog pedofila sto su ga susedi isprebijali zbog silovanja i ubistva trazice se kazna od 40 god. Obavestili su da je to nova propisana kazna za ubistvo a da su povecane i kazne za silovanje i pedofiliju. To se pretpostavljam sve objavljuje radi zastrasivanja, cak mislim da su i rekli nesto u tom smislu. Drugo sto su rekli da ce pedofilima biti odredjena mera obaveznog lecenja, tj dok su u zatvoru morace da posecuju psihologa ili psihijatra, a cilj toga je rehabilitacija, tj da se ta dela ne ponavljaju po izlasku iz zatvora. Ne znam koliko ce to imati efekta jer kad sam u jednoj emisiji gledala zenu iz Incest trauma centra ona je rekla da su pedofili u ogromnom procentu povratnici a da lecenje moze da bude onda kad osoba zeli da se leci a nece imati efekta ako je nametnuto.

Danas sam cula i jedan frapantan slucaj kako i deca mogu da budu pokvarena, tj jedno dete. Rec je o dvanaestogodisnjem decaku koji je inace problematican i nastavnica ga posalje posto je pravio haos na casu kod psihologa. On uopste ne ode kod psihologa nego pravo kod direktora. Njemu kaze da ga je psiholog zlostavljao a da tog coveka uopste znaci nije ni video. Ne znam sad dalje detalje da li je pozvana policija i kako je sve to islo ali je taj psiholog uglavnom imao silne probleme iako to dete nije ni video. Na kraju se i dokazala istina tj da taj mali nije ni usao kod psihologa ali mozda je to bila sreca da moze da se dokaze... tako je isto neko mogao biti optuzen a da ne moze da se dokaze istina :shocked:
Korisnikov avatar
By Dina
Sve mi se cini da je Ogulinac imao posebnu temu :nesiguran: Ali pretraga ne pokazuje tako, samo mi je iskocila ova tema... Sad sam cula u vestima da je preminuo u bolnici. Tako da od sudjenja, najvise kazne bla bla nema nista...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!