Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By polarlicht4.1
Originally posted by Popeye
4. priscilla, queen of the desert / stephan eliot
good dirty fun! :cheer:
:alikako:

Pored Jarmana, Viscontija, Fassbindera i Angera (i O Fanstasma naravno) ovo mi nekako dođe jeftina zabava, da ne upotrebim neki teži termin. No opet as cheap as it is čak i nije tako strašno kao neki...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Mene je O Fantasma razočarao. Ne sećam se više zbog čega ali znam da sam ga na kraju izbrisao sa harda bez da sačuvam kopiju. Mislim da mu je radnja bila dosadna i nemotivisana. Ali se sećam da je imao sjajnu atmosferu i jake scene i svakako ga vredi pogledati.

Latter Days je potpuni treš.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by Popeye
4. priscilla, queen of the desert / stephan eliot
good dirty fun! :cheer:
:alikako:

Pored Jarmana, Viscontija, Fassbindera i Angera (i O Fanstasma naravno) ovo mi nekako dođe jeftina zabava, da ne upotrebim neki teži termin. No opet as cheap as it is čak i nije tako strašno kao neki...
jeftina ili ne, meni super zabavno!
treba uzivati u onim nadrealnim scenama ubertrandži u australijskoj pustinji. takodjer, glumci su redom super i uz svu tu usputnu komediju & song and dance, ima i nekoliko dirljivih ljudskih prica.

u svakom slucaju, prije bih od pozara spasio "priscillu" nego bilo sto od viscontija. :D
Korisnikov avatar
By Torry
Maurice

Total eclipse

jest' da nije romantika ba, al ......
Korisnikov avatar
By dharmox
Ne verujem da će mu 'Cruising' ulepšati veče.
Ali 'Segunda piel', možda...
Korisnikov avatar
By Srklet
tko zna, mozda otkrije da ima leather fetiš. ;)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pre neki dan sam gledao "But I'm a cheerleader", simpatičnu komediju/parodiju na gej filmove.

Igra RuPaul (neprocenjiva scena kad gleda u kameru i dramatično kaže "I myself was once gay") i Eddie Cibrian u gej ulozi:

''
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oS-oQZynJPg&NR=1[/youtube]
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ovo je tema za preporučivanje filmova, pa sam preporučio jedan. Znam da ih ima još :)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
pogledaj Love Valor Compassion, film je na trenutke romantican ali bez laznih emocija i sadrzi neku univerzalnu pricu o gay zajednici
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!