smooth je, pretpostavljam, tema onog drugog threada. :aparatic:
E da, sportski šorc! Ta priča zaslužuje da bude ispričana, a ja zaslužujem da me se zbog nje osuđuje zanavijek!
Elem, upoznao sam bio na gayromeu good-looking, prejkut janeza, i dopisivao se s njim jedno mjesec dana. Štaviše, mislim da smo i skajpali, razmijenili brojeve telefona, pričali o svemu i svačemu. I tako sam, kao i obično, išao na pohod u Zagreb i dogovorio se sa Slovencem da i on dođe iz Ljubljane. On je bio užasno bolestan, imao nekakvu gripu i visoku temperaturu, ali se spakirao, sjeo na voz i došao do Zagreba. Doveo sam ga u stan, nakon čega je on izvukao nekakve čokolade u obliku srca meni na poklon, gdje sam se već bio počeo trzati od blage neugode. Ali je on bio seksi i sve je to bilo simpa. Dok smo se još dopisivali, opisao mi je svoj fetiš na NBA šljašteće šorceve, koji ja nisam baš preozbiljno shvatio. No, friendly as I am, ponio sam NBA svijetloplavi šljašteći šorc koji sam nekad davno dobio na poklon i spremio u mračugu ormara, thinking it was never to be seen again. I tako smo Slovenec i ja u sobi, i ja navučem šorc na sebe, thinking da će to biti kratka zajebancija, da ćemo se nasmijati mom trudu, svući jebeni šorc & get down to business. No, he had other plans, pa se počeo trljati uz moj šorc i trljati moj šorc, i u biti mi nije dopustio da ga svučem, ma koliko ja pokušavao. Sve je to trajalo malo duže negoli sam očekivao, no naposlijetku je šorc završio gdje mu je i mjesto: na podu (!), we had our fun, i Slovenec je spavao. Nakon toga, ja sam shvatio da mi je to sa šorcem bilo previše i, pošto se probudio, slagao jadnom, slatkom, bolesnom Slovencu da sam zapravo nedavno izašao iz veze i da sam skontao da mi je sve ovo bilo previše, i da je bolje da on ide kući. Spomenuo sam i šorc, na što je on rekao da to nije bilo toliko ozbiljno! I tako se spakirao, sve u 6 sati, te sam ga otpratio do Željezničkog kolodvora, i na putu me spucala savjest, skontao sam da sam nevjerovatan debil i pokušao mu se izvinuti, te mu ponudio da se vratimo u stan, na što me je principijelni Slovenac kratko&slatko odjebao, poželio mi ugodan boravak u Zagrebu i vratio se u Ljubljanu.
Now that's what I call being a cunt!
![:D](./images/smilies/biggrin.gif)