Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
eto, pitanje je naoko jednostavno, no zapravo implicira postojanje samosvijesti i iz nje proizilazece samokritike.

dakle, dogodi li vam se da se nekad (cesto ili rijetko?) ponasate kao totalna pizda? na primjer? dovedete li tako ljude u neugodnu situaciju? na primjer?

i jel vas uopce briga? :D

*** slova u naslovu smanjena od strane moderatorke (velika slova na netu oznacavaju vikanje)
Korisnikov avatar
By Srklet
ok, i'll start. :elvis:

u subotu na pride partyju sam bio totally wasted. i tako, u jednom trenutku sam stajao i pricao s ekipom od pet-sest ljudi, od kojih je jedan neki bezvezni forumas kojeg sam tog dana upoznao (i bio vrlo pristojan prema njemu). odjednom se sjetih sljedeceg: doticni, iako ima vise od cetvrt stoljeca, i dalje nije imao nikada seksualne odnose s drugim ljudima. basically, djevac. (da dopunim pozadinu: svojedobno se deklarirao kao askeksualac, no drkanje ga je u praksi demantiralo, pa je ispalo da se decko, jebiga, plasi kurca. a i nije tako loseg izgleda, jel.) i tako meni sve to u tom nekom momentu pade na pamet, te odmah napravih sljedece - pitah ga pred svima, s poprilicnim odusevljenjem u glasu: "hej, jesi li se ti u međuvremenu jebao ili si jos nevin?" (ocekivao sam da ce reci da se jebao :lol: ) on je sokirano pogledao, bilo mu je neugodno, a nekako skoro pa refleksno je samo promrmljao "jos sam nevin", sto je kod mene izazvalo nekontroliran smijeh. osim smijeha, cinilo mi se da je tema vrijedna analize, te sam nastavio dalje pricati, dok je njemu bilo totalno neugodno, a ostali su se ili smijali ili njega sazalijevali.

uglavnom, sutra popodne, kada sam se otrijeznio, skuzio sam da sam bas ispao pizda prema tom decku. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa naravno da necu odmah ispucati najgore :jezik:
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
haha :D
ja ljude prozivam iskljucivo u lice
tako da mi to nije cudno :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Popeye

u subotu na pride partyju sam bio totally wasted. i tako, u jednom trenutku sam stajao i pricao s ekipom od pet-sest ljudi, od kojih je jedan neki bezvezni forumas kojeg sam tog dana upoznao (i bio vrlo pristojan prema njemu). odjednom se sjetih sljedeceg: doticni, iako ima vise od cetvrt stoljeca, i dalje nije imao nikada seksualne odnose s drugim ljudima. basically, djevac. (da dopunim pozadinu: svojedobno se deklarirao kao askeksualac, no drkanje ga je u praksi demantiralo, pa je ispalo da se decko, jebiga, plasi kurca. a i nije tako loseg izgleda, jel.) i tako meni sve to u tom nekom momentu pade na pamet, te odmah napravih sljedece - pitah ga pred svima, s poprilicnim odusevljenjem u glasu: "hej, jesi li se ti u međuvremenu jebao ili si jos nevin?" (ocekivao sam da ce reci da se jebao :lol: ) on je sokirano pogledao, bilo mu je neugodno, a nekako skoro pa refleksno je samo promrmljao "jos sam nevin", sto je kod mene izazvalo nekontroliran smijeh. osim smijeha, cinilo mi se da je tema vrijedna analize, te sam nastavio dalje pricati, dok je njemu bilo totalno neugodno, a ostali su se ili smijali ili njega sazalijevali.
uglavnom, sutra popodne, kada sam se otrijeznio, skuzio sam da sam bas ispao pizda prema tom decku. :iskolacen:
pod pretpostavkom da je decko sa ovog foruma, i think you're doing it again mate!
Korisnikov avatar
By Khons
jesam sto posto s tim sto sad bas i ne mogu da se setim konkretnih primera
By dukkehjem
jao, pa retko sam kad pizda... fin sam ja...
uglavnom napravim glupe ispade, kad nekog ne poznajem, pa posle mi bude bedak...
tipa jedna anegdota iz perioda dok sam jos jeo sve i svasta: roditelji nekog ortaka iz odeljenja drze fast food, ja nisam imao pojma, i bas tom ortaku kazem "ona kretenusa u fast foodu mi je napravila sendvic drzeci kiflu na novcanicama za kasur, bog dao da se ne otrujem, kako su ogavni"
:nazalost:
Korisnikov avatar
By bas bleu
popeye pa ti imas drugih foruma do gay-serbia! :isus:

a jel to znaci da si i na tom drugom forumu isto otvorio temu r u a cunt i da ti je primer loni? :giggle:
By dukkehjem
Originally posted by Popeye

:lol:

ali, imao si pravo!
da, ali stvarno ne bih imao srca da nekome kazem nesto sto se moze shvatiti kao "keva ti je gadura aljkava i glupava, a radi u rupetini i truje ljude" :/

posle me decko izbegavao...

i tek sam nedavno shvatio zasto...

---
drugi je primer, posto se nesrecnim spletom okolnosti skolujem i zivim u premaloj sredini (gde su svi svima rodjaci), to sto imam nevidjenu srecu da bas necijem rodjaku kazem kako je taj neko kretencina, debil, glup, smrdljiv itd.
Korisnikov avatar
By idiotcide
Mislim da samo gay.hr ekipa zna o kome pričaš, tj. I think I'm making an educated guess. :D (Hint: Not Nike. :D )

OT: Prvo, ne bi li postojanje samosvijesti i iz nje proizlazeće samokritike trebalo značiti da grešku ne ponavljaš? Ili, tačnije, da ne budeš pizda prema drugima?

Drugo: da, ponekad jesam, ali sam toga najčešće nesvjestan. Samosvijest dođe kasnije, a ponekad je potrebno i da mi se ukaže na konkretan incident, pa čak i objasni, da bih istinski shvatio da sam pogriješio ili pretjerao. Valjda je pravi problem u tome što određene poteze i izjave ne vidim kao nešto loše ili pogrešno, ili ne vidim what the big deal is.

Nadrogirane ispade odbijam računati. Tad zaista nemam kontrolu nad sobom, a i kažem stvari koje ne mislim ili ne želim na određen način sročiti, ali zvuče kul i dovitljivo, pa ih izbrbljam.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by idiotcide

Mislim da samo gay.hr ekipa zna o kome pričaš, tj. I think I'm making an educated guess. :D (Hint: Not Nike. :D )
da, da, on je.

imao sam na tom partyju nekoliko popajevskih ispada, jedan se dogodio i kad se pojavio smooth. :doh:

p.s.
inace, kad tebi ne ide, evo sjetio sam se ja kad si ti ispao pizda. :D slovenija, sportski šorc itd :bubbles:
Korisnikov avatar
By idiotcide
smooth je, pretpostavljam, tema onog drugog threada. :aparatic:

E da, sportski šorc! Ta priča zaslužuje da bude ispričana, a ja zaslužujem da me se zbog nje osuđuje zanavijek!
Elem, upoznao sam bio na gayromeu good-looking, prejkut janeza, i dopisivao se s njim jedno mjesec dana. Štaviše, mislim da smo i skajpali, razmijenili brojeve telefona, pričali o svemu i svačemu. I tako sam, kao i obično, išao na pohod u Zagreb i dogovorio se sa Slovencem da i on dođe iz Ljubljane. On je bio užasno bolestan, imao nekakvu gripu i visoku temperaturu, ali se spakirao, sjeo na voz i došao do Zagreba. Doveo sam ga u stan, nakon čega je on izvukao nekakve čokolade u obliku srca meni na poklon, gdje sam se već bio počeo trzati od blage neugode. Ali je on bio seksi i sve je to bilo simpa. Dok smo se još dopisivali, opisao mi je svoj fetiš na NBA šljašteće šorceve, koji ja nisam baš preozbiljno shvatio. No, friendly as I am, ponio sam NBA svijetloplavi šljašteći šorc koji sam nekad davno dobio na poklon i spremio u mračugu ormara, thinking it was never to be seen again. I tako smo Slovenec i ja u sobi, i ja navučem šorc na sebe, thinking da će to biti kratka zajebancija, da ćemo se nasmijati mom trudu, svući jebeni šorc & get down to business. No, he had other plans, pa se počeo trljati uz moj šorc i trljati moj šorc, i u biti mi nije dopustio da ga svučem, ma koliko ja pokušavao. Sve je to trajalo malo duže negoli sam očekivao, no naposlijetku je šorc završio gdje mu je i mjesto: na podu (!), we had our fun, i Slovenec je spavao. Nakon toga, ja sam shvatio da mi je to sa šorcem bilo previše i, pošto se probudio, slagao jadnom, slatkom, bolesnom Slovencu da sam zapravo nedavno izašao iz veze i da sam skontao da mi je sve ovo bilo previše, i da je bolje da on ide kući. Spomenuo sam i šorc, na što je on rekao da to nije bilo toliko ozbiljno! I tako se spakirao, sve u 6 sati, te sam ga otpratio do Željezničkog kolodvora, i na putu me spucala savjest, skontao sam da sam nevjerovatan debil i pokušao mu se izvinuti, te mu ponudio da se vratimo u stan, na što me je principijelni Slovenac kratko&slatko odjebao, poželio mi ugodan boravak u Zagrebu i vratio se u Ljubljanu.

Now that's what I call being a cunt! :D
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by idiotcide
:aparatic:
e to me izludjuje na ovom forumu. pametno su pokrali smajlije (potpuno podrzavam), ali su onda nekima promijenili imena. :goth: (mislim da se ne pise ni goth, actually!)
By Speculum Columbae
Često se ponašam kao cunt i često samo ćutim, da ne bih nekoga povredio.
Marfijevim zakonima apsurdnosti, naravno time, gotovo uvek povredim samo sebe.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Izleda da si vece djubre nego sto sam mislio

:fancyklap:

Jesi li mu se, ne daj boze, izvinio?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, ne zadovoljavam se tuđom neprijatnošću.

Ukoliko me neko pita za mišljenje, iskazaću ga vrlo iskreno i direktno.
U suprotnom ćutaću, jer me se ne tiče.

Uvek polazim od sebe i svojih osećaja.
Kako ne volim da drugi leče svoje frustracije na mojoj koži, tako ni ja sebi ne dopuštam da to činim drugima.
Korisnikov avatar
By Srklet
nije bas tako jednostavno. :hand:
meni nije problem biti "napadnut", verbalno sam vrlo snalazljiv i uvijek se izvucem (ili cak trijumfiram :D ), koliko god stvar neugodna bila, a iskreno - volim i taj izazov. dakle, ne mogu se voditi vlastitim emocijama jer mene nije bas pretjerano briga u takvim situacijama i ne osjecam se neugodno, nego vise nekako thrilled. (am i a being-cunt-junkie? :fen: )
Korisnikov avatar
By horus.
evo mozgam vec neko vreme i nista mi ne pada na pamet... :neznam:

ovo potpisujem:
Originally posted by Dirrty

Kako ne volim da drugi leče svoje frustracije na mojoj koži, tako ni ja sebi ne dopuštam da to činim drugima.
inace, umem da budem i nevidjeno djubre, ali samo, ako mi neko bas stane na rep...

:bubbles:
By dukkehjem
najtuznije je sto ja zesce povredim ljude, a to uglavnom ne zeleci.
Kada zelim da uvredim, bapnem neku glupost koja samo zasmeje :kesa:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Dirrty

:up:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Vetur úlfur

Izleda da si vece djubre nego sto sam mislio

:fancyklap:

Jesi li mu se, ne daj boze, izvinio?
nadam se da se ovaj post odnosi na mene, jer sam se prepoznao. :elvis: (i ne, nisam se izvinio, who cares about that guy...)

no, sjetih se jos jedne situacije, koja je malo ambivalentnija: svojedobno je na jednom gay forumu bio vrlo aktivan jedan troll pod nickom robert langdon (da, retardu je uzor bio glavni lik romana dana browna :lol: ), koji se beskrajno hvalio svojim divnim deckom i svojom sretnom monogamnom vezom, u kojoj jedino ljubav cvate vise od vjernosti, te je stalno srao o groznim promiskuitetnim pederima yadda yadda, i to s arogancijom glupana (hm, sta li je tek taj robert langdon kao klinac vidio na TV-u?) koja me jednostavno izludjuje. long story short, jedna frendica mi je pak rekla to da roberta langdona decko vara! ne samo da ga vara, nego je actually paralelno u vezi s curom, s kojom je duze nego s tim dosadnim trollom, pa je tako ovaj (robert langdon) zapravo the other woman. :lol: kao sto to cesto biva, za to su s vremenom saznali mnogi, osim jadnog roberta langdona, koji je svakim prolazecim danom sve vise sklapao ode svojoj vrhunaravnoj monogamnoj vezi pred kojom su svi promiskuitetni pederi otpad itd. ono, isao je na zivce. jako.

i sad, jel bilo pizdunski ili ispravno ili mozda oboje objaviti na topm forumu, a slijedom toga i robertu langdonu, da ga decko vara sa zenom? :trep: just to shut him up and set the record straight? :trep:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne dešava mi se. S obzirom da ne volim da se vadim iz neugodnih situacija, tako i ne volim da druge u njih dovodim. Logično je očekivati da će se ljudi ponašati onako kako se ti ponašaš prema njima ... Shodno tome, trudim se da sve neugodne situacije izbegnem, a one neizbežne bar ublažim ili odgodim za neki prigodniji trenutak.
Korisnikov avatar
By bothways
Ne radim to.

Mrzim da dovodim ljude u neprijatnu situaciju, jer ne volim ni da oni to rade meni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!