- 24 Jun 2010, 18:01
ja stvarno ne znam gde da smestim ovo, pa ako treba da se premesti, neka je premeste.
htedoh pitati, posto nista slicno nisam nasla ovde (a siiiiiiiiiiiiiiiiigurno ima nesto slicno, ali nisam dostaa ceprkala),
a i nemam zivaca previse da tragam sad
ima tema za incest, neki su izneli stav, neki ne.
mene sad interesuje kako reagujete kad su pedofili, nekrofili, zoofili (kako li se pise) (...) u pitanju. cesto gay populaciju svrstavaju u istu kategoriju "bolestina" sa gore navedenim.
vas stav o tome?
cula sam opaske "sad ce i pedofili da paradiraju sa decicom na motkama".
da dodje do toga da i pedofili, nekrofili i ostali "filevi" traze svoja prava i mogucnost paradiranja, javnog iznosenja svoje "ljubavi" u javnost...kako bi reagovali?
da li bi podrzali to?
htedoh pitati, posto nista slicno nisam nasla ovde (a siiiiiiiiiiiiiiiiigurno ima nesto slicno, ali nisam dostaa ceprkala),
a i nemam zivaca previse da tragam sad
ima tema za incest, neki su izneli stav, neki ne.
mene sad interesuje kako reagujete kad su pedofili, nekrofili, zoofili (kako li se pise) (...) u pitanju. cesto gay populaciju svrstavaju u istu kategoriju "bolestina" sa gore navedenim.
vas stav o tome?
cula sam opaske "sad ce i pedofili da paradiraju sa decicom na motkama".
da dodje do toga da i pedofili, nekrofili i ostali "filevi" traze svoja prava i mogucnost paradiranja, javnog iznosenja svoje "ljubavi" u javnost...kako bi reagovali?
da li bi podrzali to?