Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ja stvarno ne znam gde da smestim ovo, pa ako treba da se premesti, neka je premeste. :)
htedoh pitati, posto nista slicno nisam nasla ovde (a siiiiiiiiiiiiiiiiigurno ima nesto slicno, ali nisam dostaa ceprkala),
a i nemam zivaca previse da tragam sad :giggle:

ima tema za incest, neki su izneli stav, neki ne.
mene sad interesuje kako reagujete kad su pedofili, nekrofili, zoofili (kako li se pise) (...) u pitanju. cesto gay populaciju svrstavaju u istu kategoriju "bolestina" sa gore navedenim.
vas stav o tome?

cula sam opaske "sad ce i pedofili da paradiraju sa decicom na motkama".
da dodje do toga da i pedofili, nekrofili i ostali "filevi" traze svoja prava i mogucnost paradiranja, javnog iznosenja svoje "ljubavi" u javnost...kako bi reagovali?
da li bi podrzali to?

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Srklet
bio bih protiv toga da nose djecu na motkama.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja jedino ne znam šta da mislim za nekrofiliju... Ne razumem se nešto posebno u tu pojavu tako da neću za sada da dajem nikakvo mišljenje.

Što se tiče pedofilije, tu nema šta da se diskutuje, sve na doživotnu!

Zoofilija je mučenje i iživljavanje nad jadnim životinjama (kozama uglavnom), od strane kretena koji ne mogu nigde drugde da "umoče", pa će zato komšijinu kozu... :psiholog: Isto u zatvor!
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by J...
Originally posted by Crazy_Bee

da li bi podrzali to?

Ne naravno.

@ Crazy_Bee

A ti?
ne. ne bih mogla tako nesto da podrzim nikad.

i kad god nekome kazem to, reakcija je "pederi su bolesni, pedofili takodje. zasto jedne podrzavas, a druge ne?" i onda krecu zucne rasprave za koje ja nemam zivaca. :cupakosu:
By J...

i kad god nekome kazem to, reakcija je "pederi su bolesni, pedofili takodje. zasto jedne podrzavas, a druge ne?" i onda krecu zucne rasprave za koje ja nemam zivaca. :cupakosu:
Ocigledno da su u pitanju ili mnogo glupi ili mnogo bezobrazni ljudi ukoliko ne vide ili ne zele da vide razliku.

Ali mene zanima koja je svrha ove teme? Zelis da preispitas svoje stavove?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni je sve to odbojno (dobro osim kanofilije :lol: )

Ali, kad razmislim, ako su obe "strane" pristale na seksualni odnos onda ne bi trebalo da bude problema. Ali opet, koliko je jedno dete svesno sta radi, i koliko je jedan les u stanju da se suprotstavi :lol: Diskutabila tema.

A svrstavanje gay populacije sa tim "bolesnicima" verovatno vuce korene iz nekih davnijih vremena. Zamisli situaciju da si gej/lez i zivis u nekom selu na nekom brdu. Kolike su sanse da se rodi jos neko ko bi mogao da ti bude partner? Skoro pa nikakve. Zbog toga su se ti pederi po selima/manjim gradovima ili ostali zdrave pameti i postali aseksualni/pravili da su str8/ozenili itd., ili su krenuli da napastvuju str8 ljude. To napastvovanje spaja pedofila i pedera. U danasnje vreme, nadam se da toga nema, pogotovu u nekom vecem gradu.

edit: Ko zna, kao sto mi smatramo da su pedofil uglavnom napasnici, mozda tako i str8 ljudi misle za nas, dok je vrlo moguce da pedofili, kao i mi, stupaju u odnos iskljucivo sa nekim ko to zeli. :neznam:
By dukkehjem
pedofilija - zatvor/lecenje
zoofilija - zatvor/lecenje
nekrofilija - ?
(rekoh, sta ako neko zavesta telo svom decku da se igra, na primer... u tom kontekstu ne bih imao sta da zamerim, pa zato znak pitanja, ali opet, najbolje je posavetovati se sa psihijatrima oko toga.)
By J...
Originally posted by Vetur úlfur

edit: Ko zna, kao sto mi smatramo da su pedofil uglavnom napasnici, mozda tako i str8 ljudi misle za nas, dok je vrlo moguce da pedofili, kao i mi, stupaju u odnos iskljucivo sa nekim ko to zeli. :neznam:

Mislis sa DETETOM koje "zeli"?
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee

Ali mene zanima koja je svrha ove teme? Zelis da preispitas svoje stavove?
ne. nema veze sa preispitivanjem. znam svoje stavove.
interesuju me stavovi drugih. kako ostatak ljudi sa ovog sajta ljudima "dokazuje" da to nije isto. ako se uopste upusta u takvu polemiku.

moj konacni odgovor je: radoznala sam kako se ostali nose sa tim. :mini:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

...Ali opet, koliko je jedno dete svesno sta radi. Diskutabila tema...
Inace, zvanicna granica za dete koje je zrtva pedofila je valjda 14 godina. Dete sa 13 moze svesno da zna sta zeli i sta radi. Medjutim, jaaaaaako diskutabila i osetljiva tema ako su u pitanju <10. Mada, tesko koje dete bi zelelo seksualni odnos/vezu/sta god u tim godinama, ali opet, ako je dete pristalo i ako uziva... :neznam:
By dukkehjem
Sta tu ima da se dokazuje, jebote, neka ne mesaju babe i zabe. A mos se pozoves i na Svetsku zdravstvenu organizaciju, na primer. Jedno je boles, drugo nije, shinko... to je to...
mada ja ne volim da gubim vreme na osobe koje ne vide razliku...
Korisnikov avatar
By Dina
Reagujem negativno... Mada se sve moze na nekom nivou shvatiti. Bila je o pedofiliji vise puta rasprava na forumu i bilo mi je zanimljivo da citam narocito kad se javi neko ko ima nesto drugaciji stav nego sto je uobicajeno. Mada je meni slika sa detetom i odraslom osobom suvise emotivno negativna da bih nesto mogla da raspravljam oko toga, a nemam neku ni preteranu zelju za razumevanjem pedofila, vise sam citala iz radoznalosti.
By dukkehjem

...Ali opet, koliko je jedno dete svesno sta radi. Diskutabila tema...
Inace, zvanicna granica za dete koje je zrtva pedofila je valjda 14 godina. Dete sa 13 moze svesno da zna sta zeli i sta radi. Medjutim, jaaaaaako diskutabila i osetljiva tema ako su u pitanju <10. Mada, tesko koje dete bi zelelo seksualni odnos/vezu/sta god u tim godinama, ali opet, ako je dete pristalo i ako uziva... :neznam:
e, da, ali onda postoji i krivicno delo zavodjenja maloletnih lica, jer cak i kada dete pristaje, opet na to gledaju nepovoljno...
ja stvarno nisam pametan.
mada mislim da je bolesno i mislim da deca ne razmisljaju na taj i takav nacin... (tj. nije seksualnost kod njih tako izrazena)
By J...

ne. nema veze sa preispitivanjem. znam svoje stavove.
interesuju me stavovi drugih. kako ostatak ljudi sa ovog sajta ljudima "dokazuje" da to nije isto. ako se uopste upusta u takvu polemiku.

moj konacni odgovor je: radoznala sam kako se ostali nose sa tim. :mini:

Da, tesko je razgovarati sa ljudima dok imaju taj izraz gadjenja na licu i povisen ton kojim odbijaju svaki tvoj pokusaj diskusije.

Prvo im kazem da treba da iskljuce emocije i predrasude i da problemu pristupe hladno i racionalno. Ako to mogu, makar na kratko, mozda nesto i shvate.
By J...

Bila rasprava nekad na tu temu.

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid1326979
Korisnikov avatar
By Dina
A to dokazivanje... Nisam to skoro cula ali koliko se secam sam rekla da to nema veze jedno sa drugim, da odnos izmedju odrasle osobe i deteta nije ravnopravan, pa je to nasilje nad detetom te ne moze nikad dobiti priznanje (obicno je bilo pitanje - sta je sledece, parada pedofila, sta ako oni pocnu da zahtevaju svoja prava?) Za razliku od toga se u homoseksualnom odnosu kao i u heteroseksualnom radi o osobama koje svesno ulaze u taj odnos.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by Dina

(obicno je bilo pitanje - sta je sledece, parada pedofila, sta ako oni pocnu da zahtevaju svoja prava?) Za razliku od toga se u homoseksualnom odnosu kao i u heteroseksualnom radi o osobama koje svesno ulaze u taj odnos.
vecina ne da to ne moze da razume, nego nece. zacrtano je nesto u njihovim glava i ne daju da im se bilo sta objasni. a nikako nije isto...
By Ulix
Mene su počela jako da zamaraju ta ubeđivanja sa ljudima da li je homoseksualnost isto što i nekrofilija, tako da uglavnom kažem da i nije bitno šta oni misle i da mogu svoje mišljenje da gurnu sebi u dupe jer je SZO vrlo jasna po tom pitanju, a oni određuju šta je bolest, a šta ne. To je vrlo problematičan odgovor, ali svako ko misli da su zoofilija i homoseksualnost ista stvar uglavnom i nije baš analitična osoba, pa obično nema šta mnogo da prigovori.
:sudija:
Originally posted by dukkehjem

(tj. nije seksualnost kod njih tako izrazena)
Neće biti da deca nisu seksualna. O tome se piše i to se istražuje od Frojda i Kinsija pa sve do danas. Ne sećam se gde, ali mislim da je Gneebo pisao iz ličnog iskustva o seksualnosti u ranom detinjstvu. :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Ulix

Mene su počela jako da zamaraju ta ubeđivanja sa ljudima da li je homoseksualnost isto što i nekrofilija, tako da uglavnom kažem da i nije bitno šta oni misle i da mogu svoje mišljenje da gurnu sebi u dupe jer je SZO vrlo jasna po tom pitanju, a oni određuju šta je bolest, a šta ne. To je vrlo problematičan odgovor, ali svako ko misli da su zoofilija i homoseksualnost ista stvar uglavnom i nije baš analitična osoba, pa obično nema šta mnogo da prigovori.

:up:
Korisnikov avatar
By Srklet
basically, ako se pojavi nekakav organiziran politicki pokret pedo/zoo/nekrofila i ako iznesu neku argumentaciju, onda cu vidjeti, do tada me boli kurac.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gay sex je intimni odnos 2 saglasne strane koje poseduju dovoljno godina za samostalno donošenje takve odluke, što je i zakonom dozvoljeno.

Za sve ostalo pomenuto se ne može reći to isto (naglasak na saglasnosti) i zato sam protiv.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A sta je sa situacijom kad zivotinja iz cista mira pokusa seks sa covekom (desava se veoma cesto) i pritom je covek zoofil i tako oni imaju seksualni odnos.

Zivotinja je zapocela, znaci hoce, covek takodje hoce.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Životinjski je nagon, a ne (potpuno) svesna odluka.

Ko ima mačku u kući zna to vrlo dobro.
U periodu teranja moja mačka je bila van sebe, ni sama ne zna šta joj se dešava niti šta da radi da bi ti napadi prošli.

Ne može me niko ubediti da bilo koji čovek do kraja može da razume životinje.
Ograničeni smo sopstvenom glupošću, misleći da smo sveznajući.
Dakle svaka budala interpretira situaciju, delom ili potpuno, kako njemu odgovara!
By dukkehjem
Originally posted by Ulix

Originally posted by dukkehjem

(tj. nije seksualnost kod njih tako izrazena)
Neće biti da deca nisu seksualna. O tome se piše i to se istražuje od Frojda i Kinsija pa sve do danas. Ne sećam se gde, ali mislim da je Gneebo pisao iz ličnog iskustva o seksualnosti u ranom detinjstvu. :)
ma znam i kapiram to. Stavih "tako izrazena" u smislu toliko i na taj nacin izrazena, jer jedno je da dete pipa "pisu" drugu, a drugo je da se kresne sa osobom od 40 godina na primer.
By dukkehjem
Originally posted by Dirrty

Gay sex je intimni odnos 2 saglasne strane koje poseduju dovoljno godina za samostalno donošenje takve odluke, što je i zakonom dozvoljeno.

Za sve ostalo pomenuto se ne može reći to isto (naglasak na saglasnosti) i zato sam protiv.
a sta ako zavestam telo nekrofilu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!