Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By BlueUnion
Da li primecujete da se kod nas vec neko vreme nose kosarkaske patike kao patike za svakodnevnu upotrebu, narocito kod U<18 populacije?

Slika

Nosite li kosarkaske patike? Da li vam se svidjaju? Sta uopste mislite?

Ja se razmisljam da uzmem jedne u skorije vreme, iako u zivotu gotovo da nisam igrao basket - niti planiram ali su mi bas nekako cool. :)
Korisnikov avatar
By Savitar
pa jesu one kul i sve to, al na terenu... nekako mi se ne uklapaju u ideju standardnog "odevnog" predmeta, mada i ja vidim da se nose... mislim, zamisli kao kad bi neko shetao kopachke po gradu...
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Savitar
pa jesu one kul i sve to, al na terenu... nekako mi se ne uklapaju u ideju standardnog "odevnog" predmeta, mada i ja vidim da se nose... mislim, zamisli kao kad bi neko shetao kopachke po gradu...
Setaju neki NIKE model - veruj mi. :bisou: Ludo, ali istinito, samo nemaju krampone. Mada ovo rade vecinom osnovci. ;)

Slika

A sada ima i neki model pise "90" na njima. cccc...

[Izmenjeno 26-12-04 bgyu2001]
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah, vi robinje klasike...neka djeca furaju šta god ho?e a vi probajte uloviti ritam :yes:
By superfly
fuj, bljak, zar se to zove patikom?!
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by superfly
fuj, bljak, zar se to zove patikom?!
OK, nisam mislio na ove sa slike nego inace.

Narocito se nosi DADA.
Korisnikov avatar
By Nestao
Meni se ne svidjaju a jesam <18....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by MarkoIdol
Meni se ne svidjaju a jesam <18....
Marko, ti si very special guy, ali i veoma OK decko. ;) Naravno da ti se ne svidjaju.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nisu lose te kosarkaske patike, mada licno, vise mi se svidjaju ove kopacke, koje za razliku od kosarkaskih patika, nisu za svakodnevnu upotrebu :drama:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
13 godina konstantno nosim basketare!
To je brate najbolja patika. Em sto do jaja izgledaju em sto su super za basket (sport koji najcesce igram) em sto traju duze od godinu dana!
Sto se marki tice 8 godina sam bio veran NIKE-u , pa sam imao jedne adidas i sada trenutno Reebok. Ali NIKE je definitivno najbolji i sledece moje patike bice ponovo iz "porodice" NIKE!

P.S Alo zemunac a one tvoje sive NIKE? U Koju "kategoriju" spadaju te tvoje? Sa sve narandzastim znakom!:lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ZvezdasBG
13 godina konstantno nosim basketare!
To je brate najbolja patika. Em sto do jaja izgledaju em sto su super za basket (sport koji najcesce igram) em sto traju duze od godinu dana!
Sto se marki tice 8 godina sam bio veran NIKE-u , pa sam imao jedne adidas i sada trenutno Reebok. Ali NIKE je definitivno najbolji i sledece moje patike bice ponovo iz "porodice" NIKE!

P.S Alo zemunac a one tvoje sive NIKE? U Koju "kategoriju" spadaju te tvoje? Sa sve narandzastim znakom! :lol:

Da nisu basketare mozda? :cigareta:
By Бреее!!!
NIKE najradije nosim... !!! :lol:
adidas takodje, reebok mi nesto ne pasu najbolje ! ;)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Breee!!!
NIKE najradije nosim... !!! :lol:
adidas takodje, reebok mi nesto ne pasu najbolje ! ;)

:zastava: :zastava: :zastava:
Kosarkaske ili nesto drugo? ;)
Korisnikov avatar
By Heartbreaker
Basketare su skroz ok, ali na tudjim nogama. :D Ja volim da nosim sto je moguce jednostavnije patike - kozne, bele, bez dzidza-bidza :up: ! Vise volim da osecam "prizemno", a ne kao da se spremam za expediciju na Mars :trep: (Zvezdas ce razumeti sta sam hteo da kazem :wink: )
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Ne svidjaju mi se te "basketare"...

Kad bih vec morao da nosim patike, sto ne praktikujem cesto, radije bih nosio neke "klasicnije" modele... Ili one mutante izmedju cipela i patika...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by ZeMuNnN
Nisu lose te kosarkaske patike, mada licno, vise mi se svidjaju ove kopacke, koje za razliku od kosarkaskih patika, nisu za svakodnevnu upotrebu :drama:
kopacke sa sve (prilagodjenim za grad) kramponima su bile hit ovog leta i zime a mislim da ce biti i leta 05. :gol:te kopacke JESU prilagodjene za svakodnevnu pupotrebu jer izgledaju kao da imaju karmpone a u stvari...

jedna rec BIKKEMBERGS!!!

ko zna - zna!

inace i basketare su super ko je u tom sporty/ghetto fazonu...

baketare na obicne farke :down:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Da ali samo oni modeli iz 70-80 godina ove danasnje su malo ipak old fashion
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!