Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By badu
Pre svega, nisam sasvim sigurna da ova tema pripada ovde, ali pošto ne znam gde bi joj alternativno mesto bilo, stavih je tu. Ako ne pripada, molim izbrišite. :bubbles:
Ako neko ne zna, 26.06. opet Tuborg party u Subotici. Ja sam sasvim slučajno saznala, pa rekoh da obavestim ako nekog zanima, pošto nisam niti videla niti čula najave. Ali opet, to sma ja. Nagluva i ćorava. :lol:

Da li ste bili na Tuborgovim "partijima" i kako vam se čini? Ja bejah jendom, pre 2 godine, i beše mi jaako dobro. Misli neko ići?

U svakom slučaju, lagodnu radnu nedelju i odličan vikend želim.

:hyper:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
onomad u kgu, kris lejk i ekipa, muzika trip, veliki prostor/malo ljudi, a OČAJNO, očajno pivo. ništa spec, prelazna zbog muzike i neprevrtanja želuca.
Korisnikov avatar
By badu
Pivo je stvarno ocajno. Pogotovo ono s limunom.
By Swanheart
ne volim Tuborg zurke, u stvari ne volim ni jednu vrstu promo zurki gde 85% osoba dodje zato sto dobije karte a ne zato sto stvarno slusa tog nekog ko nastupa.
Pivo ne pijem, niti konzumiram alkohol pa m` svejedno sta se toci sve dok ima `ladne vode
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by jelenah

Pivo je stvarno ocajno. Pogotovo ono s limunom.
ma, ako ti čuči elektro, ne moraš ni piti, samo dobra raja i đampđamp :eya:
bolje nego da daš šansu onom sranjištu i da se narednih 15 minuta nadaš da ipak nećeš umreti :/ aaaa ne ponovilo se. sumpor prokleti.
Korisnikov avatar
By badu
Ma znam. Ne slušam privatno, ali mi dobro dođe ponekad. Tipa, prošlog vikenda. Doduše, to beše neki d'n'b' ku*ac palac, ne razumem se, ali whoop.
A na Tuborgu sam popila pola čaše tog mrtvog limuna i uvalila drugarici. Ostatak večeri na vazduhu i muzici. Skakala sam 5 sati.
Ahh. Good times.

p.s. Što volim kad tema ima 50 i kusur pregleda a 2 odgovora :lol: :kafa:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
na p.s.. videćeš ti kad buš zašla u određene godine. ovo je za vitalnu mladež! i nas poneke :deda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!