Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by pthalo

što tražiš lez devojku, statuse? mislila sam da voliš kitu...
Цицо, статус најпопуларнијег српског геј форумаша нисам стекао тако што сам писао само о Цеци и Јеци...
Моје теме су свеобухватне и спадају у домен геј интересовања жена и мушкараца, тј свестрано се интересујем за све помало...

:dina:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ovde na forumu,

sve su dobre - moje l. misljenje

ja sam losa, al jbg mora neko da bude izuzetak.
Korisnikov avatar
By Dinjolina
Originally posted by Winter

ja nikog ne zbunjujem :sudija: ...a dotična je novajlija koji mi je promakao...morala sam teme pretraživati :tornado:
POL/ROD: z
GODINE: 27
VISINA : 174 cm
TEZINA: 67 kg
KOSA: svetlo smedja, kovrdzava
OCI: plave
POSAO: komplikovano

STATUS: single
REGION: Bg
SMEJEM SE: uvek

PIJEM: uglavnom vodu
PUSIM: -
DROGA: -
elem, trebala si ovo ovde metnuti,pa bi te neki mozda doziveli kao potencijalno dobru normalnu i bla sve ostalo...ajde dobro, pozitvina ti je ta boja očiju (bas sam stereotipna), mada kovrdžava kosa je ...pa sta ja znam...jbte ti si frćkava :lol: ....ili sto bi neko meni blizak rekao, ovca .. :lol: ....

Hahaha...trebali bi svi! :D
I da se doda u poptisu laka sam za odrzavanje,umem da volim i super sam simpaticna vasim roditeljima :)
Korisnikov avatar
By Anci-$
Pa eto ja sam ovde nova, sta da kazem osim interesantno je to sto se moze procitati ovde. :bisou:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
2 sata citam postove u nadi da cu naci nesto sto nisam dosad znala...kad, cuda li velikoga, sve poznato...

zauzete devojke sve pisu kako ljubav ne treba traziti, kako ona sama dodje, single devojke se pitaju sta sa njima nije ok pa ne mogu da nadju normalnu vezu...

Ljubav ne treba traziti... ja se unapred izvinjavam starijim devojkama, ali - ja imam 23 godina "istrosila sam se", necu vise da ludujem, zezam se i da imam kombinacije i zezanje na jedno vece...
Hocu ljubav sad da mi se desi, da sa tom osobim ostvarim nesto realno, a ne da cekam za to pozne godine, pa da se hvatam za slamcicu i uzimam koju god bez kriterijuma...

interesantno mi je sto kad sam na chatu i forumu, vrte se price kako cure koje svakog vikenda izlaze u klub su jadne, traze samo nesto na jedno vece... kad izadjem u klub i kazem da se kuckam sa nekom curom na chatu, svi prsnu u smeh i kazu da je nemoguce skontati neku osobu na taj nacin, da veza treba da se uspostavi uzivo, a ne online...

plasim se da cu izgubiti veru u pravu ljubav, posto mi se u poslednjih godinu dana desavaju samo takve kratkotrajne price, ili kao gleda me u oci i prica da me voli, a u kupatilu sedi sa ziletom i pati za bivsom :uplasen:

zauzetim devojkama mogu samo poruciti da se ne oslanjaju na to da se ljubav ne trazi, da ona naleti... ako ste nasle osobu koja vam prija, cuvajte je... ne ceka vas kolona devojaka ako odlucite da raskinete i nadjete "nesto bolje"
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

2 sata citam postove u nadi da cu naci nesto sto nisam dosad znala...kad, cuda li velikoga, sve poznato...

zauzete devojke sve pisu kako ljubav ne treba traziti, kako ona sama dodje, single devojke se pitaju sta sa njima nije ok pa ne mogu da nadju normalnu vezu...

Ljubav ne treba traziti... ja se unapred izvinjavam starijim devojkama, ali - ja imam 23 godina "istrosila sam se", necu vise da ludujem, zezam se i da imam kombinacije i zezanje na jedno vece...
Hocu ljubav sad da mi se desi, da sa tom osobim ostvarim nesto realno, a ne da cekam za to pozne godine, pa da se hvatam za slamcicu i uzimam koju god bez kriterijuma...

interesantno mi je sto kad sam na chatu i forumu, vrte se price kako cure koje svakog vikenda izlaze u klub su jadne, traze samo nesto na jedno vece... kad izadjem u klub i kazem da se kuckam sa nekom curom na chatu, svi prsnu u smeh i kazu da je nemoguce skontati neku osobu na taj nacin, da veza treba da se uspostavi uzivo, a ne online...

plasim se da cu izgubiti veru u pravu ljubav, posto mi se u poslednjih godinu dana desavaju samo takve kratkotrajne price, ili kao gleda me u oci i prica da me voli, a u kupatilu sedi sa ziletom i pati za bivsom :uplasen:

zauzetim devojkama mogu samo poruciti da se ne oslanjaju na to da se ljubav ne trazi, da ona naleti... ako ste nasle osobu koja vam prija, cuvajte je... ne ceka vas kolona devojaka ako odlucite da raskinete i nadjete "nesto bolje"
e,vala,svaka ti se dala
:)

hahaha

elem,iskreno,sve ovo vazi i za momke
Korisnikov avatar
By Galadriel
Moj savet je da samo budeš aut svuda, budeš strpljiva i onda samo lepo izabereš od devojaka kojima se dopadneš van cele "scena" priče. :zongler:

:eifranloo:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Upravo.
Necu se pomaci od shvatanja da se najbolje price pricaju ,,van price".
Korisnikov avatar
By Mage
Sanja lepo zbori :)

Mada ja mislim da pederi imaju mnogo veći problem oko pronalaženja stabilne i "normalne" veze pošto su uglavnom promiskuitetne droljice :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

:hail:
Mudro zboris. Svaka ti je na mestu, ne bih imao sta da dodam... :)

Originally posted by Galadriel

Moj savet je da samo budeš aut svuda, budeš strpljiva i onda samo lepo izabereš od devojaka kojima se dopadneš van cele "scena" priče. :zongler:

:eifranloo:
:up:
Korisnikov avatar
By Skyen
i ja sam od onih koji misle da se ljubav desi, kako i gde to moze da se trazi??
covek ako zna sta zeli, to ce i naci, pre ili kasnije. garant!! iskustvo te usmerava da ne gubis vreme sa osobom koja ti u startu ne odgovara. da se posle nekog vremena ne trgnes sa mislju: koji djavo ja ovde gubim vreme. a to se desava kada imamo trip da ce neko zbog nas da se promeni.

i uvek cu radije biti sama nego sa nekim ko mi parcijalno odgovara razmisljajuci da bolju necu naci! a kako sazrevas i menjas se, mozes doci u situaciju da ti posle nekoliko godina ta osoba ne odgovara, da se ne razvijate istim tempom i u istom smeru. i da li je to razlog da ostanes sa tom osobom? za mene nije.

ako je covek opsednut ljubavlju i time da mu je neko neophodan, svoj zivot cini komplikovanijim i nesretnijim sa svakim novim neuspehom.

zivi zivot, uzivaj u svakom novom danu, prijateljima, svemu sto cini zivot lepim i znaj sta zelis, naci ce put do tebe.

na konto ove price: znam dosta ljudi koji su nesretni ako nisu u vezi, koji ne mogu da funkcionisu sami. i u konstantnoj su potrazi za nekim. za mene je to porazavajuce, da moja sreca i moje dobro raspolozenje zavise od nekog drugog. sve je u percepciji, ali ovakav still zivota, po meni, zahteva dobrano preispitivanje. jer kao po pravilu nosi neki problem koji se tako zakopava. a od njega se tako pobeci ne moze trajno.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Mage

Mada ja mislim da pederi imaju mnogo veći problem oko pronalaženja stabilne i "normalne" veze pošto su uglavnom promiskuitetne droljice :lol:
al' ih ima pun klinac. kompenzacija.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Skyen

na konto ove price: znam dosta ljudi koji su nesretni ako nisu u vezi, koji ne mogu da funkcionisu sami. i u konstantnoj su potrazi za nekim. za mene je to porazavajuce, da moja sreca i moje dobro raspolozenje zavise od nekog drugog. sve je u percepciji, ali ovakav still zivota, po meni, zahteva dobrano preispitivanje. jer kao po pravilu nosi neki problem koji se tako zakopava. a od njega se tako pobeci ne moze trajno.
nije fora u tome... ja sam solo, i da, nesrecna sam zbog toga, ali naravno nisam u fazonu secem vene i ako nemam nikoga pored sebe polako odumirem.
jednostavno kad sam u stabilnoj vezi osecam se potpunom. trenutna zadovoljstva mi pricinjavaju fax, drustvo, dobra knjiga, kad odem na pice sa dragom osobom koju dugo nisam videla i slicno.
ali kad odem kuci i ostanem sama u cetri zida, fali mi ta neka osoba koja ce mi pruziti neznost, kojoj cu ja pruziti svoj maximum, pa makar samo sedele i pricale celu noc, ili gledale film i jele kokice...
divim se osobama koje mogu samostalno da funkcionisu i koje i kad su u vezi kazu da im treba lufta i vremena za sebe... ja takva nisam, mogu da zivim sama, ali potpunost svoje osobe dozivljavam samo u srecnoj vezi koja se bazira na poverenju, iskrenosti i uzajamnom postovanju.
Korisnikov avatar
By Skyen
@ sanja

naravno da je lepse u dvoje. i ova prica se nije odnosila na tebe.

ok je svo to sto si navela. oko nekih stvari se ne slazemo i nema nista lose u tome. ali kakav bi bio tvoj zivot ako npr nikad ne bi nasla ono sto trazis? nepotpun?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@ skyen

pa naravno da bi bio nepotpun... ja sebe kroz npr 10 godina vidim u nekoj ozbiljnoj vezi koja je vec prosla par iskusenja, uspona i padova... mozda je to previse str8 razmisljanje, ali ja zivim za to da "gradim porodicu" ... da imam pored sebe osobu koju cu voleti i biti voljena.. eventualno dete, mada u ovoj zemlji mi to deluje kao nemoguca misija u startu, ali nepopravljiv sam sanjar. :)
Korisnikov avatar
By Skyen
ok je to, super. prva te podrzavam. ali sta ako se to ne desi? bila bi skenjana i depresivna do kraja zivota?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:hik:
paaaaa... ne znam... nisam razmisljala o tome iskreno, zato sto se pouzdam u staru izreku da svaka serpa nadje poklopac...
ako se desi da zaista ne nadjem osobu koja mi odgovara, sigurno necu biti sa nekim iz ocaja, vec bi se verovatno vremenom pomirila sa tom cinjenicom...

ali sad sam u najboljim godinama i jos uvek sanjam i nadam se najboljem :)
Korisnikov avatar
By Skyen
cut ba! ne prepadaj sanju ! :)
Korisnikov avatar
By Skyen
jes zalicilo na neku seansu, al mene bas zanimalo da pitam :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja mislila sad 15 vas kad se srusi na mene :die:

dobro, znam da su mi neka shvatanja mozda naivna i da nisam realna, zamisljam kako bi sve to trebalo da izgleda, a sanse su veoma male, al sta cu kad jos uvek uzdisem kad citam ljubavne romane :blush:
Korisnikov avatar
By Skyen
hej, ma niko to ne spori. nije ovo bilo iz neke ogorcenosti, razocaranosti (mislim na moj post), pa ja kao pljujem po idealima. gluposti. niti ja mogu da rusim necije snove nit me to zanima, a i sama ih imam. ovo je bilo nesto drugo. ja sam valjda alergicna kada neko nabaci ideju da ne moze biti ostvaren ako nije sa nekim. ali to cemo pripisati godinama, sto tvojim, sto mojim - zavisi iz kog ugla gledas :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by ultraviolet
Originally posted by Mage

al' ih ima pun klinac. kompenzacija.
yep. spojiš sve fuck date-ove i eto ti veze na kojoj mnogi mnoge mnogi mogu da joj pozavide :kosa:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ivana, aj meni nadji jednu...AL da je dobraaaa!!!

(buhahahaha)

vracam s nekim momcicem...hahaha
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@ skyen :kolo:

naravno, ti si duze od mene u ovoj prici, imas i vise iskustva i razlicito gledamo na te stvari :)
mislim, hvala bogu, kako bi to izgledalo da svi delimo isto misljenje :peca: smor...

sad razmisljam, nasa diskusija bi se mogla uklopiti u temi o subjektivnosti, kako na istu stvar gledamo iz razlicitih uglova :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!