Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kakav ste bili djak u skoli?

odlican (5)
113
73%
vrlo dobar (4)
31
20%
dobar (3)
6
4%
dovoljan (2)
2
1%
padao/la sam na popravni
3
2%
Korisnikov avatar
By IriS
štreber po krajnjim rezultatima, kampanjac po opredeljenju.
uvek se izvlačila na šarm. :kosa:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ovako kao Iris, samo se nisam izvlačila na šarm, nego na izbezumljen pogled, bledilo i gubitak pulsa. :drama:
By XanaX
Wow... Thread za hvaljenje.

Dakle, 5.00 u osnovnoj i 5.00 u gimnaziji. Oslobođen mature, osvojio 1. mjesto na drž. natjecanju iz biologije.

Iako, treba napomenuti da prva četiri razreda osnovne - nismo dobivali ocijene (numbers, je l') već "opisne" ocijene iz nekakvih "područja" (nisu postojali niti predmeti, tada).

Također, druga godina gimnazije, zbog bombardiranja grada nikako nije počinjala; tek negdje u 3. mjesecu, kad se malo smirilo, počela je, iako je svakih par dana znalo još zatulit' za uzbunu, pa bi imali day off.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Osnovna peti i sesti razred zamalo 5.00, sedmi i osmi 5.00.
Gimnazija prva i druga godina opet skoro 5.00, treca i cetvrta 5.00, diplomirao sa 5.00.

Genije, sta reci. :D
By Kala
osnovna - vukovac

srednja - kriticna, problematicna

fax - odlican
Korisnikov avatar
By mmiki
Odlican u osnovnoj. A u srednjoj je bilo svega. :)
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Popeye

no, nisam nikad bio streber niti ganjao prosjek. takodjer nisam nikada nista napamet ucio.
:chestram:

U osnovnoj odlična, u srednjoj, prve tri godine v-dobra, isključivo zbog teeeeškog buntovništva :shmi: , u četvrtoj se smirila, jel'te i upristojila ( ali samo malčice ) zbog proseka ocena za faks i bila odlična. :trep:
Originally posted by IriS

štreber po krajnjim rezultatima, kampanjac po opredeljenju.
uvek se izvlačila na šarm. :kosa:
:lol: Mnogi su mislili su da učim od korice do korice, a ja ucila 3 dana pred kontrolni ili čas ispitivanja i to, samo ono što sam smatrala važnim....i bila u pravu :giggle: Bejah zaštitnik slabih i ugroženih :maji: i trn u oku onim profesorima, koji su zloupotrebljavali svoj autoritet :pljuje:
Što se šarma tiče, well... i pored izbacivanja sa časova, kašnjenja i bežanja sa kontrolnih, imala peticu iz vladanja i uspevala da nagovorim profesore ( i profesorke, of kors :giggle: ) da mi dozvole da odgovaram za visoke ocene :awesome:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zavrsih i treci razred sa prosekom 5:00 :awesome:

Jos jedna godina do vukove, laganica :cool:
By Ckoby
Odlican sve vreme nikada 5.00,mada nikada to nisam ni jurio :D
Korisnikov avatar
By starsailor
vidim da se ovde kaze vukovac. e pa onda sam ja bila vukovKA do mature. 5.00. 2 godine cak i djak generacije. :zid:
onda sam otisla na fax i shvatila koliko sam bila budala. i tako studirala 10 godina :lol: tj 7, 3 god. nisam se pojavila na faxu. zavrsila sam ga sa prosekom oko 8.
i sta sada? big deal :psiholog:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
osnovna i srednja uvek odlicna. nikad nisam patila za ocenama, ali uvek je bilo iznedju 4.70 i 4.90... samo sam jednom bila 5.00 u prvom srednje... vadila se na inteligenciju, kako profesori kazu...

e, kad bi sad i fax tako isao :lol: sad mi je prosek izmedju 7 i 8, nisam racunala ove godine, ali psiholog mi se divio kako sam zavrsila i osnovnu sa mojom disleksijom :lol: znaci i na faxu prolazim vadeci se na inteligenciju, nikad nisam bubala i ubijala se od ucenja :)
Korisnikov avatar
By starsailor
^ i ja sam se vadila na dobru memoriju i IQ :lol:
ja i ne znam da bubam. samo eto ... malo vise mi radi logika :giggle:
Korisnikov avatar
By Galadriel
osn. odlicna, srednja vrlo dobra, fax dizaster mada pri kraju sam, kontam sve sam gluplja s godinama, a treba da nastavim ne znam kako cu ^^
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Osnovna, vukovac. Srednja, đak generacije.

Trenutno studiram i nisam se nešto pokazao u odnosu na prethodne dve stepenice, ali biće bolje. :)
Korisnikov avatar
By sunflower5
Osnovna i gimnazija-odlična,fax-zadovoljavajuće :D
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
u osnovnoj vukovac, ali nikad shtreber.
u gimnaziji prva odlichan, posle mi skola dosadila, pa, majke mi, se i ne secam kakav sam prosek imao...
Mila majko, ovde sve sami vukovci.
Odličan do šestog, do kraja vrlodobar. Zmalo da ponavljam osmi razred, imao sam keca iz fizičkog. Bombardovanje u zemlji, a mene nastavnik zove na popravni. :upomoc:
Korisnikov avatar
By blenta
btw jel mislite da smo mi pederi mahom dobri u skoli
jer pokusavamo da se opravdamo

tipa jer okolina smatra pederluk za los po defaultu
pa skolom kompenzujemo

ili imamo potrebu da negde budemo superiorniji
jer se zarad stava okoline ne osecamo dovoljno dobri

znam da je generalizacija
no pade mi na pamet zbog uzorka kad sam prelistao temu
Koliko ja znam, talenat i volja za ucenjem nema bas veze sa sexualnom orijentacijom, ali je pokretac u vidu zatucane okoline takodje presudan u nekim slucajevima. Takodje, lepo je napraviti izbor u ucenju onoga sto volis i shvatiti one predmete koji ti ne idu. Ja npr ni za koje pare ne bih studirao ekonomske nauke, ali iz takvih predmeta na faxu imam izvrsne ocene.
Btw, sto sam ja mislio da si ti bisex?
Korisnikov avatar
By blenta
jesam
no se izjasnjavam van lgbt populacije kao nepovratni hardcore peder
da me ne bi smarali sa fazama, pricom i ostalim glupostima

otme mi se nekad i ovde
verovatno jer medj lgbt populacijom vlada isti ili jaci
impuls davljenja biskvita glupim logorejama
Korisnikov avatar
By Laerem
Moja jedina šansa za 5.0 je bila u prvom osnovne, ali me sjebala vjerouciteljica sto nisam bio krsten, pa mi je zakljucila iz Vjeronauka 3. I tako sam bio te godine JEDINI prvasic koji nije imao 5.0. :smug:

No mama mi je vrlo rano objasnila da su ocjene nebitne sve do 7. i 8. razreda, koji ti se racunaju za upis u srednju skolu, pa sam zabusavao s nekom usranom trojkom, a zadnja dva razreda sam imao solidnu cetvorku. U osnovi mene je uvijek bolio kurac za skolu. Sve sto sam ja htio kao dijete je drkat kurac i igrati Nintendo. Na kraju ništa nisam naucio. Nekad sam bio toliko lijen da mi se nije dalo ni šalabahtere pisati.

Boze, koji je to bio gubitak vremena. :shrug:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!