- 16 Jun 2010, 20:52
Dakle, šta mislite, koje dubokoumne teme će sledeće da otvori uvaženi forumaš iz lijepe njihove?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by burak-BLOvo bi prije otvorio Status.
- Šta mislite, da li ce u Srbiji prije na vlast doći Sandra Afrika ili Sanja Marinković u koaliciji sa Nadom Topčagic?
- Da li bi u Srbiji bilo bolje da na vlast dođe cura Marije Šerifović?također
- Na granici Srbije i Hrvatske srpska koza prešla u hrvatsku teritoriju i ukakila domovinsku travu! Tražimo hitno izvinjenje! Hoće li se Srbija izviniti?ovi više liči na Shekya. On stalno razglaba o izvinjenjima, rezolucijama & Co.
Originally posted by horus.hahahaha
ne znam da li mi je komicniji on sa svojim temama, jer misli da je ne znam kako provokativan (posle statusa ovo ima sasvim drugaciju konotaciju, al' dobro ) i zanimljiv, ili ova bolumenta (u koju spada i autor ove teme) sto se popali na njegove tralala jeftine provokacije...
izmedju njih (kunas i other side) je uspostavljena komplexna veza, te su jako bitni jedni drugima... sto oni vise pizde i primaju se, kunas se vise gigluje za kompom... ozbiljan je fetisizam tu u pitanju...
Originally posted by horus.slazem se, mada je 2kune imao ili zna imati povremeno i dubljih, boljih tema. kod njega je to chini mi se periodichne m(ij)ene dispozicije..........
ne znam da li mi je komicniji on sa svojim temama, jer misli da je ne znam kako provokativan (posle statusa ovo ima sasvim drugaciju konotaciju, al' dobro ) i zanimljiv, ili ova bolumenta (u koju spada i autor ove teme) sto se popali na njegove tralala jeftine provokacije...
izmedju njih (kunas i other side) je uspostavljena komplexna veza, te su jako bitni jedni drugima... sto oni vise pizde i primaju se, kunas se vise gigluje za kompom... ozbiljan je fetisizam tu u pitanju...
Originally posted by MahoneyNaravno da može - sa zadovoljstvom ću 2kune podučiti erotskim i tantričkim vještinama i čarima.
ja sam za to da se kuna i burak nadju, ionako su obojica na trulom zapadu (u odnosu na nas uboge istocnjake), pa da se manijacki poj38u!
Originally posted by burak-BLkada bi se to moglo ustima, bio bi najveća vagina zapadne hemisfere... kako rekoh, nijesam ajmerikanac pa da penetriram buđave pite i bureke...
Naravno da može - sa zadovoljstvom ću 2kune podučiti erotskim i tantričkim vještinama i čarima.
Originally posted by Dzelajza Rouzšto, zaboga, da učinim bureku? zar mu već nije dovoljno učinjeno od strane Stvoritelja? tko sam ja da to mogu popraviti?
2kune, učini buraku i otvori temu posvećenu splitskom humanitarnom koncertu "Za istinu".
Originally posted by Azdajapa to je lako prebrojati... puno lakše outaju svoje četništvo nego svoju homoseksualnost...
koliko cetnika ima na forumu?!
Originally posted by 2kunePazi stvarno...
Htio sam, ali sam vidio da se tema već dobrano obrađuje u ustaškoj praksi...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!