Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By dukkehjem
Originally posted by Gej iz kraja
Međutim, tada nisam poznavao da gejovci se ponašaju gore od žene i da svoje podatke tako lako nedaju.
Covek ladno napisa knjigu...
ma mi smo isuvise otupeli za njegove tanane ekspresije i razbijanje forme (i pravopisa) zarad umetnice nesputanosti :radosnice:
By dukkehjem
ja tek sad videh da sam K progutao... nema veze, malo i ja razbijam formu :giggle:
Korisnikov avatar
By .L O S T
to kako je opisao chat je istina. i ok.
ali on kao da je sa Jelisejskih polja i pisa kolonjsku vodu, sve u vezi sexa mu je uzasno i vulgarno a istrazuje sexualnu zajednicu i ponasanje? sto ne radi temu o kupusu i sargarepi, tu mislim da bi mu sve bilo ok.
luzer.

a gay chat je mala beba za str8 chat, tamo je tek klijentela......
By mythe
u uvodnom postu ima svega i svacega - od gluposti preko jednostrane istine do toga da su pojedine konstatacije potpuna istina.

Jednostrana istina - da, tacno je da ce nas na jednom gay chatu svako pitati koliko imate godina kao i dimenzijama polnih organa ali kao da je na nekom hetero date site drugacije? I tamo ce vas svako pitati koliko imate godina i isto tako ako neki hetero lik dobije odgovor da je sa druge strane zena stara 50ak godina, a naravno da odmah bude proradila opcija "blokiraj korisnika/cu" :D

Potpuna je istina da se gay osobe vise foliraju i snobiziraju, hyper-povrsnost i hyper-egoizam je jedna od nasin glavnih odlika, a ako netko pokusa da na malo dublji, promisljeniji i analiticki nacin sagleda stvari, odmah bude cuo "daj, sto me davis sa time, smaras me....." sa sve onim femi pokretima ruke....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by mythe

Potpuna je istina da se gay osobe vise foliraju i snobiziraju, hyper-povrsnost i hyper-egoizam je jedna od nasin glavnih odlika, a ako netko pokusa da na malo dublji, promisljeniji i analiticki nacin sagleda stvari, odmah bude cuo "daj, sto me davis sa time, smaras me....." sa sve onim femi pokretima ruke....
Lepo je sto iskreno govoris o sebi, ali nisu svi kao ti.
By mythe
ne, ne govorim o sebi, nemoj izvodi brzoplete i povrsne zakljucke ;)

well, dio osobine posedujem i ja, jesam snob ali za to imam i financijske osnove, sigurno nisam tip snoba koji uzme krediet da bi kupio firmiranu garderobu ili jede jeftinu hranu da bi sebi priustio najnoviji model mobitela. Jesam i povrsan ponekad, ali iskljucivo kada se radi o sex-date, sigurno ne kada se tice licnih i poslovnih kontakta, nisam ni lud ni glup(kao pojedini gayevi) da odbijem kontakt sa nekim samo jer ruzno izgleda a lik npr. pun para ;) e ako vec lik nema ni izgled ni para niti zraci izgledom i pojavom, e onda sorry neka trazi nekog drugog za druzenja, nemam ni vremena ni zivaca za luzere.

Egoizam, individualizam i licemerje - pa to su 'vrednosti' na kojima je zasnovan i pociva zapadni svet, ja sam se samo prilagodio na te 'vrednosti'.
Korisnikov avatar
By Vel boy
:roll: projekcija, za djubre/ad detekcija :giggle:
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Originally posted by SmallTownBoy_91

eeeee, prvo, odmah da kazemo, chat na koji ti mislis nije mesto za chat, i trazenje objasnjenja. Mi forumasi sa chata (koji imamo nasu vlastitu sobu, u kojoj mozes normalno da popricas o svom istrazivanju) volimo da nazovemo to mesto Mesara. :) I uvek si dobrodosao na nas privatni kanal, gde mozes da pitas bilo sta, i probacemo da ti odgovorimo u realnom vremenu. Treba da znas da Mesara sluzi za trazenje partnera, i da tamo neces naci mnogo "seksualno neopsednutih" likova (cast izuzecima)
Tako je! Dodji ti lepo u nas VIP i pridruzi se klanu. Pa ces da vidis kako ces da prodjes.

Text je lepo napisan. Ima par stvari oko kojih se ne slazem. Ali koncept i problematika chata ( kao i foruma) je apsolutno prisutna i vidljiva.
Takođe ništa bolji nisu ni sami operateri na kanalu, koji su totalno bolesnici i zreli za psihijatrijsku kliniku.
Apsolutno tacno!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nije lepo napisan iz vise razloga:

prvo, gramaticki je prepun raznih gresaka..upotreba navodnika i velikih slova u svrhu naglasavanja se desava kako kad...nekad po pravilu, nekad van pravila...cak i tim greskama fali doslednost

onda, dosta reci se ne koristi u njigovom pravom znacenju..autor daje sebi za pravo da rasiri znacenje raznih pojmova van njihovog znacenjskog polja...drugim recima - to ne znaci to.

pa onda, recenice nisu skladne. pocetak recenice sadrzi uvod za iskazivanje odredjene misli, a kraj je uopste ne podrzava...bude nejasan, nelogican ili cak suprotan uvodu...takodje, cesto recenica nema kraj. tacke i ostali interpunkcijski znakovi su koristeni proizvoljno..

pasusi su odvojeni bez ikakvog reda i smisla, ne cine nikakve celine, osim graficke.

registar se bez ikakve pravilnosti seta od "slobodnog" do "kvazistrucnog".

sto se sadrzaja teksta tice, ni tu nema nista lepo napisano. preopsirno je za iskazivanje jedne jedine misli - gej osobe su bezveze: zato, zato i zato...to nije potkrepljeno nicim osim losim i problematicnim dokumentovanjem necijeg boravka na gej cetu...

sve ostalo je redundantno i predstavlja ponavljanje jedne iste teze...a ona, opet, NIGDE nije argumentovana kako treba.

sve u svemu - ja se slazem da je taj cet smejurija...ali tim ljudima to tako odgovara...ne moze se nikako uzeti kao parametar za to da li su gej ljudi, generalno, kulturni ili ne...da ne ulazim u to kako je bezvezno uopste tako nesto "istrazivati"...al ajd..raznih nas ima na ovom svetu...

ali svakako...ovaj teks NIJE LEPO NAPISAN
Korisnikov avatar
By *deni*
....ali kao da je na nekom hetero date site drugacije? I tamo ce vas svako pitati koliko imate godina i isto tako ako neki hetero lik dobije odgovor da je sa druge strane zena stara 50ak godina, a naravno da odmah bude proradila opcija "blokiraj korisnika/cu" :D ....
Joj, nema govora da je ovo što si napisao pravilo, jer sudeći po primeru moje poznanice Daliborke, koja ima ravno 51-u godinu, potražnja za starijim damama je među mlađom populacijom izuzetno velika.
Daliborka kaže da je na Fejsbuku svakodnevno zasuta ponudama mladih momaka i pozivima za upoznavanje.
Dobro, ni Daca nije prosečna pedesetogodišnjakinja, slobodoumna je, ističe svoj seksepil, deluje podatno, pa je možda zbog toga posebno primamljiva napaljenim mladićima, ali opet - činjenica je da njene godine nisu prepreka mladima da joj se udvaraju , ima izgleda baš dosta onih koji se pale na matorke.
Ukusi su različiti.
:dude:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Градећи српски геј бренд "Статус" трудио сам се да на све могуће начине оставим леп и позитиван утисак на околину....
Мада увек имате изузетке и не треба на основу њих судити...

Имате и интелектуалце који нису промискуитетни, користе кондома, живе нормално... бла бла....

:setnja:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by hlaefdige

nije lepo napisan iz vise razloga:

prvo, gramaticki je prepun raznih gresaka..upotreba navodnika i velikih slova u svrhu naglasavanja se desava kako kad...nekad po pravilu, nekad van pravila...cak i tim greskama fali doslednost

onda, dosta reci se ne koristi u njigovom pravom znacenju..autor daje sebi za pravo da rasiri znacenje raznih pojmova van njihovog znacenjskog polja...drugim recima - to ne znaci to.

pa onda, recenice nisu skladne. pocetak recenice sadrzi uvod za iskazivanje odredjene misli, a kraj je uopste ne podrzava...bude nejasan, nelogican ili cak suprotan uvodu...takodje, cesto recenica nema kraj. tacke i ostali interpunkcijski znakovi su koristeni proizvoljno..

pasusi su odvojeni bez ikakvog reda i smisla, ne cine nikakve celine, osim graficke.

registar se bez ikakve pravilnosti seta od "slobodnog" do "kvazistrucnog".

sto se sadrzaja teksta tice, ni tu nema nista lepo napisano. preopsirno je za iskazivanje jedne jedine misli - gej osobe su bezveze: zato, zato i zato...to nije potkrepljeno nicim osim losim i problematicnim dokumentovanjem necijeg boravka na gej cetu...

sve ostalo je redundantno i predstavlja ponavljanje jedne iste teze...a ona, opet, NIGDE nije argumentovana kako treba.

sve u svemu - ja se slazem da je taj cet smejurija...ali tim ljudima to tako odgovara...ne moze se nikako uzeti kao parametar za to da li su gej ljudi, generalno, kulturni ili ne...da ne ulazim u to kako je bezvezno uopste tako nesto "istrazivati"...al ajd..raznih nas ima na ovom svetu...

ali svakako...ovaj teks NIJE LEPO NAPISAN
:up: sve recheno
By mythe
Originally posted by *deni*
....ali kao da je na nekom hetero date site drugacije? I tamo ce vas svako pitati koliko imate godina i isto tako ako neki hetero lik dobije odgovor da je sa druge strane zena stara 50ak godina, a naravno da odmah bude proradila opcija "blokiraj korisnika/cu" :D ....
Joj, nema govora da je ovo što si napisao pravilo, jer sudeći po primeru moje poznanice Daliborke, koja ima ravno 51-u godinu, potražnja za starijim damama je među mlađom populacijom izuzetno velika.
Daliborka kaže da je na Fejsbuku svakodnevno zasuta ponudama mladih momaka i pozivima za upoznavanje.
Dobro, ni Daca nije prosečna pedesetogodišnjakinja, slobodoumna je, ističe svoj seksepil, deluje podatno, pa je možda zbog toga posebno primamljiva napaljenim mladićima, ali opet - činjenica je da njene godine nisu prepreka mladima da joj se udvaraju , ima izgleda baš dosta onih koji se pale na matorke.
Ukusi su različiti.
:dude:
dobro, tvoja postovana prijateljica je izuzetak koji potvrdjuje pravilo :giggle:
Korisnikov avatar
By LAV021
Ovo je napisano 2004 godine ne znam de ste izcupali ovo....

istina je da cet sluzi za upoznavanje i sex i da nas ima raznih.....

ja cu pitati samo dali ste videli kako covek izgleda?? www.astrovojvodina.com

pa makar da je obrijan i oprat.....

@Kako se ponašaju Gejovci na Gay chatu

Autor Branko Životin
07. 07. 2004.

Napomena: Ovako gay ljude vide drugi.

ImageSatima sam redovno boravio na Internetu, kako bih mogao saznati nešto više o gay osobama, najviše sam bio na gay četu. Gay osobe su totalno drugačiji od homoseksualaca, .........@
By dukkehjem
Originally posted by Vetur úlfur

Lepo je sto iskreno govoris o sebi, ali nisu svi kao ti.
A i jedina zajednicka karakteristika svim gejevima je da ih u nekom smislu privlaci isti pol.
Ne podnosim kada neko generalizuje tako glupo i grubo...
By dukkehjem
Originally posted by LAV021

Ovo je napisano 2004 godine ne znam de ste izcupali ovo....

istina je da cet sluzi za upoznavanje i sex i da nas ima raznih.....

ja cu pitati samo dali ste videli kako covek izgleda?? www.astrovojvodina.com

pa makar da je obrijan i oprat.....

@Kako se ponašaju Gejovci na Gay chatu

Autor Branko Životin
07. 07. 2004.

Napomena: Ovako gay ljude vide drugi.

ImageSatima sam redovno boravio na Internetu, kako bih mogao saznati nešto više o gay osobama, najviše sam bio na gay četu. Gay osobe su totalno drugačiji od homoseksualaca, .........@
ahaha cekaj, ovaj opiceni je "eeee"?!?
haha, bar su jednako blagoglagoljivi i nepismeni:
Zato i astrologa ljudi smatraju da je opičen, gde i na astrologa vrši stalno neka diskriminacija, napade, maltretiranje, samo zato što je drugačiji od drugih ljudi, što ima tu sposobnost da nekome nešto vidi. Za pravog astrologa nesme da postoji ograničenost, subjektivnost. Međutim, kada se radi o homoseksualnosti, ni jedan astrolog iskren da budem, glup je, jel kada mu dođe jedan homoseksualac, on mu trambunja o kakvoj ženidbi, deci da će imati a ne vidi u toj karti da je homoseksualac. Ne vidi da njega zanima muškarac i život sa muškarcem. Tek kada osoba kaže da je homoseksualac, tada jedan astrolog počne srati najžešće, kao da, vidi se, imate sklonost ka tome itd...Na samu žalost, to je loš astrolog. Danas svaki čovek je suočen sa osobama homoseksualno orijentisanih. Međutim, jedno je kako se homoseksualci predstavljaju a jedno je prava slika tih ljudi. Homoseksualnost sam izučavao punih 15 godina, kako bih mogao da i nečijoj karti vidim a posebno kada mi dođe jedan homoseksualac da vidi koliko je moćna jedna astrologija.
----
lik ni padeze ne uspeva da uklopi :qqlele:
jao, kako se smejem dok citam...
By dukkehjem
LEZBEJKA

3 stepen Bika

Mesec kvadrat Venera

27 stepen Bika

8 stepen Blizanca

Venera kvadrat opozicija Neptun

Merkur loše aspektovan

Loš aspekat Meseca

Venera u dodiru sa Uranom

Merkur konjukcija Mars, Venera

Loše položena Venera

Mars kvadrat Saturn

Saturn kvadrat Uran, Neptun

Loš aspekat Marsa

Venera loše aspektovana sa Jupiterom

Lilit konjukcija, kvadrat Mars

Mars u jakim znacima

Mars kvadrat Uran

Svaka lezbejka koja se ponaša muškarasto, kada se bude pogladalo njena natalna karta, primetiće se das u određene planete u vrlo jakim znakovima I u muškim zodijačkim znacima. Mars je posebno naglašen, a sem njega, Merkur posebnu ulogu igra kod lezbejstva, uopšte kada je homoseksualnost u pitanju. Vrh Meridijane je dosta bitan za određivanje lezbejstva. Ona lezbejka koja se ponaša vrlo ženstvena, ima vrlo aktivne ženske planete ili u ženskim horoskopskim znacima.

:smeh:
By dukkehjem
Na Internetu na http://www.gay-serbia.com/chat , možete najlakše naći gejovce. Ne samo gejovce već i geja, homoseksualca, .primetićete koliko su dosta navalentni, sa dosta vulgarnim rečnikom, ili dosta vulgarni u izražavanju. Naime, preosetljivi su na " lična " pitanja. Jedan gejovac uvek će vas pitati " koliki imate polni organ " , " šta volite u sexu " , " koliko godina imate " i mnoga druga pitanja koja su vrlo prostačka. Prilikom razgovora sa gejovcem, primetićete lako da žele biti što pametniji, te često koriste reč kao što je " cool " ili " woow " a da opet sami nisu svesni ni sami značenja te dve reči. Sa ponosom govore da su gej a ustvari su gejovci a ne homoseksualci, traže svoja prava, žele da vode jedan slobodan život, o kakvoj ljubavi nema govora, za njih je ljubav samo seks i što veći polni organ. :teletabisi:
By dukkehjem
Ovde je veoma uticaj Mjeseca sa Plutonom I Mars. Posebno se može videti aspekat Inkonjukcije sa Plutonom. Kako je kod prostitutke Pluton najviše ispokazan, tako je I kod jednog Gejovca. Za Gejovca je samo sex bitan, erotizam u svakom pogledu. Astrološke oznake za jednog Gejovaca, uvek je uključen Saturn, Pluton u kombinaciji sa Lilit i sa ugroženim Marsom na stepenu homoseksualnosti.

Također, Mesec je ovde vrlo oštećen od Venere, Plutona. Konjukcije i Inokonjukcije su vrlo jake i vrlo deluju kod ovih osoba. Najpoznatiji Gejovac je Bugarski popo zabaljač Azis. Kod gejovca nema romantike jel sve odlike nosi Plutona, Škorpije, Ovna, Marsa, Saturna, Jarca. Uopšte govoreći, kroz život, gejovci prolaze tipično kao što prolazi Škorpija ili Jaraca, Ovna. Međutim, ma koliko to ne prihvaćali ili nam se gadilo, oni su ipak u grupi homoseksualnosti, odnosno, u grupi gej. To nam na isto dođe, kao kada se radi o jednoj prostitutki, ne možemo je svrstati nigde drugo nego u heteroseksualnost. Mnogima je ovakva grupa ljudi nešto najmizernije i najodvratenije. Isto kako heteroseksualci govore za prostitutku, tako homoseksualci, geji govore za gejovce, ali jedno bez drugog ne može.

obratiti paznju: Mjesec, a zatim Mesec... lik sizofrenicar more... :usamljen:
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by dukkehjem

Na Internetu na http://www.gay-serbia.com/chat , možete najlakše naći gejovce. Ne samo gejovce već i geja, homoseksualca, .primetićete koliko su dosta navalentni, sa dosta vulgarnim rečnikom, ili dosta vulgarni u izražavanju. Naime, preosetljivi su na " lična " pitanja. Jedan gejovac uvek će vas pitati " koliki imate polni organ " , " šta volite u sexu " , " koliko godina imate " i mnoga druga pitanja koja su vrlo prostačka. Prilikom razgovora sa gejovcem, primetićete lako da žele biti što pametniji, te često koriste reč kao što je " cool " ili " woow " a da opet sami nisu svesni ni sami značenja te dve reči. Sa ponosom govore da su gej a ustvari su gejovci a ne homoseksualci, traže svoja prava, žele da vode jedan slobodan život, o kakvoj ljubavi nema govora, za njih je ljubav samo seks i što veći polni organ. :teletabisi:
mislim da je najvaznije videti od koga dolazi sva ova "kritika" pa ce vam sve biti jasno....

naravno da su prostacka pitanja kad ga je sramota da odgovori:
- godine - 51
- kita - 6cm
- pozicija - p

i onda kao slag na tortu posalje fotku :) )))

jojjjj stvarno prostacki :) ))
By dukkehjem
Originally posted by LAV021

mislim da je najvaznije videti od koga dolazi sva ova "kritika" pa ce vam sve biti jasno....

naravno da su prostacka pitanja kad ga je sramota da odgovori:
- godine - 51
- kita - 6cm
- pozicija - p

i onda kao slag na tortu posalje fotku :) )))

jojjjj stvarno prostacki :) ))
ahaha, koji lik
Korisnikov avatar
By simarrgL*

a heteroseksualci, naravno, imaju seks samo u braku :opatica:
koji sluzi cisto da se izrodi puno zdrave srbske omladine :beba:
velicina kurca im je, naravno, nebitna jer seks nije za uzivanje :sveca:
pri seksualnom odnosu koriste carsav koji otkriva samo mladine intimne delove :povez:
(citao neko Kao voda za cokoladu? :lol: )
vencavaju se sa 15 leta, rastaju 2 metra ispod zemlje. :venchanje:
i nikada se ne trude da zvuce pametno :cobanica:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
i 'ladno vi 4 strane ozbiljne diskusije, demanti, ocene, procene, uzburkane emocije, ovo-ono...
nakon što je neko pejstao OVO:
Na Internetu na http://www.gay-serbia.com/chat , možete najlakše naći gejovce. Ne samo gejovce već i geja, homoseksualca, .
maj gud gej gad... :smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
i ja se to pitam, draga LK
toliko vremena i energije potrosheno u neshto shto je trebalo biti odmah bacheno u smece a autor josh pre toga banovan, ne tek juche.
By Gay Dude
Gomila gluposti, kakva je ovo tema uopste ?! :bundeva:
Korisnikov avatar
By Herald
Dobro je Branko okarakterisao gejovca/geja/homoseksualca al tako je mogao da ubaci heteroseksalnu podelu Napr. strejtovac/strejt/heteroseksualac. Strejtovac je napr. Boki trinaestka a Gejovac Aziz koji ima mesec u inkonjukciji sa plutonom. A ovde sa foruma je STATUS gejovac, mislim da ima mesec u konjukciji sa plutonom ( koliko se secam ). E da, i Riki Martin je gejovac ( i pedofil..... ).
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Herald

....... al tako je mogao da ubaci heteroseksalnu podelu Napr. strejtovac/strejt/heteroseksualac. Strejtovac je napr. Boki trinaestka a .........
dabome da je Branko to mogao i trebao, da je hteo. ali nije to hteo vec je ochito kapriciozno hteo da shiri josh vishe homomrznje u ionako homofobichnoj Srbiji.
stoga, fuj na tog Branka kolikogod da ima odredjenih recimo tachnih opisa NEKIH i NEKAKVIH gejeva. u njegovom nedostatku bar isto takvog iznoshenja opisa i nekih i nekakvih heterosa (a, bojim se da je takvih nekih i nekakvih heterosa sigurno ionako vec vishe.....), pisanja tog Branka su jedan veliki- fuj!
Korisnikov avatar
By Srklet
nego, sta veli ekspert, postoje li biseksualci ili ne?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!