Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Gej iz kraja
Treba mi najjednostavnije lateks odelo, odliveno, iz jednog komada, i tanko, kao kondom ili hirurska rukavica. Treba da prekriva celo telo i da bude potpuno pripijeno, dakle kao kondom ili rukavica.
Ono sto znam jeste da takva odela postoje i da ih sigurno ne prave krojaci.
Jel zna neko gde toga ima da se kupi?

* u prvoj verziji posta bio sam naveo razlog zasto mi je takvo odelo potrebno, ali s obzirom da je nepotrebno odvlacio paznju sa glavne ideje teme uklonio sam ga kao nebitnu stvar.
By Speculum Columbae
Terranova.
Nema, možda lasteks, ali odela tamo svakako izgledaju veoma gej i od još gorih su materijala nego lasteks.
By Guion Nerville
Originally posted by Gej iz kraja

Hocu da se uvucem u jedan veliki kondom da se osetim kao kurac i nadam se da nije pogresno sto se obracam gej zajednici za pomoc.
Gde toga ima da se kupi?
oh, honey you don't need that to feel like a dick... :sigh:
Korisnikov avatar
By Gej iz kraja
Dobro dobro, znam da ste pametni, dajte neku radnju gde mogu da odem i kazem dajte lateks odelo i oni mi daju lateks odelo (znaci bez ukrasa, bez gluposti, cist lateks odliven tako da moze da se navuce na celo telo, znaci noge ruke trup eventualno glava).

@simarrgL*: Internet? Pazi kad se nisam setio interneta. Imas neku adresu ti simarrgL*? Inostranstvo ne dolazi u obzir jebiga neam tolke pare.

@Dante: ne zanima me tvoja zlonamerna pomoc

@Banana: pricaj sve sto znas! Ako hoces otvoricemo novu temu "Kako da se osetim kao kurac?"
Korisnikov avatar
By ns.happy
tesko ces naci to ovde... srcuj po netu, naruci i moli boga da ti stigne...
Korisnikov avatar
By ns.happy
p.s. ako mislis dobiti ikakvu informaciju od nekog ko je mozda i ima, malo lepog ponasanja umesto hejtovanja odmah na pocetku, nece ti skoditi.
Korisnikov avatar
By Gej iz kraja
Originally posted by ns.happy

p.s. ako mislis dobiti ikakvu informaciju od nekog ko je mozda i ima, malo lepog ponasanja umesto hejtovanja odmah na pocetku, nece ti skoditi.
wtf? Koga sam to hejtovao? Kako? Mislim, ako hocu lateks odelo da bih se osetio kao kurac, i pritom budem otvoren o tome pred ljudima koje pitam, a pitam ih jer bi trebalo da su i oni sami otvoreni za stvari uopste a pogotovu kad je rec o kurcu, ne vidim razlog zasto bi to licilo na hejt. Mislim, i ja sam gej, mi gejevi volimo kurac, pricamo o tome, what's the big deal?
Korisnikov avatar
By Madonna
jao pa to je onaj sa THE gaćama ahahahahahahahahha
Korisnikov avatar
By KiWi
Lateks odelo možeš da sašiješ ... Možeš da kupiš rolne lateksa pa da se uviješ u njih ... dođe mu na isto.

Kondom tako velik ne verujem da ćeš naći ... bar ne od lateksa. Pitaj u Jazasu, oni su imali one kostime u obliku kondoma za volontere koji su delili kondome. Verujem da ako se lepo skoncentrišeš i pogledaš u ogledalo ... možeš da se osetiš kao kurac u takvom odelancu.
By Guion Nerville
geju iz kraja,
mislim da je to individualno, nekima treba vise, nekima manje da bi se osetili kao kurac, a nisam jos cuo da oblace odela od lateksa. A ako zelis mozes i da otvoris tu temu... Mozda ti i pomogne.
Korisnikov avatar
By Azdaja
krojac/ krojacica?!

sta gođ ne mogu pronaci, a svidja mi se...ili nema velicine (hebe me duzina) ja sasijem :D tj sasije krojacica :lol:

elem, nadji dobru krojacicu, pronadji dobar materijal - posavetuj se s njom i tanana eto lateks odela ;)

:lol:
Korisnikov avatar
By Gej iz kraja
@Null: citam i ja ovo, mogla si da kazes - jao pa TI si onaj sa THE gaćama ahahahahahahahahha - mozda bi mi bilo drago sto si se setila.
@Banana: ono sto ti ne znas nije toliko bitno kao nesto sto neko stvarno zna, pa ga pusti neka prica ako uopste postoji.
@svi: niste od pomoci. Zaboravite sad na kurac; akcenat je bio na lateks odelu jer sam tako resio da ostvarim svoju nameru. Ako ne znate kako da mi pomognete u ostvarenju namere, nemojte da mi kvarite dozivljaj. Moja je greska na prvom mestu sto sam spominjao svoju nameru, eto ne znam sta mi bi.

E sad, lateks se ne sije. Komadi se medjusobno slepljuju. Zato su verovatno ta odela i preskupa (od 200$ do 400$). Nadao sam se da neko ima informaciju o nekim livenim komadima, nesto kao hirurska rukavica (ili kondom), sto bi bilo najblize onom sto mi treba (necu savove) a i ne bi trebalo da bude skupo da se tako nesto proizvede. Mislio sam da tako nesto znate.
Zasto odgovarate na temu ako o njoj ne znate puno?
By dukkehjem

@Null: citam i ja ovo, mogla si da kazes - jao pa TI si onaj sa THE gaćama ahahahahahahahahha - mozda bi mi bilo drago sto si se setila.
@Banana: ono sto ti ne znas nije toliko bitno kao nesto sto neko stvarno zna, pa ga pusti neka prica ako uopste postoji.
@svi: niste od pomoci. Zaboravite sad na kurac; akcenat je bio na lateks odelu jer sam tako resio da ostvarim svoju nameru. Ako ne znate kako da mi pomognete u ostvarenju namere, nemojte da mi kvarite dozivljaj. Moja je greska na prvom mestu sto sam spominjao svoju nameru, eto ne znam sta mi bi.

E sad, lateks se ne sije. Komadi se medjusobno slepljuju. Zato su verovatno ta odela i preskupa (od 200$ do 400$). Nadao sam se da neko ima informaciju o nekim livenim komadima, nesto kao hirurska rukavica (ili kondom), sto bi bilo najblize onom sto mi treba (necu savove) a i ne bi trebalo da bude skupo da se tako nesto proizvede. Mislio sam da tako nesto znate.
Zasto odgovarate na temu ako o njoj ne znate puno?
:dance:
By dukkehjem
zaboravite sad na kurac, akcenat je bio na odelu, jer sam tako resio svoju nameru (tj. da se osecam ko KURAC) :smeh:
By dukkehjem
au, jbg, tek sad videh da si uklonio razlog :evilkiss:
Korisnikov avatar
By bas bleu

Treba mi najjednostavnije lateks odelo, odliveno, iz jednog komada, i tanko, kao kondom ili hirurska rukavica. Treba da prekriva celo telo i da bude potpuno pripijeno, dakle kao kondom ili rukavica.
Ono sto znam jeste da takva odela postoje i da ih sigurno ne prave krojaci.
Jel zna neko gde toga ima da se kupi?

* u prvoj verziji posta bio sam naveo razlog zasto mi je takvo odelo potrebno, ali s obzirom da je nepotrebno odvlacio paznju sa glavne ideje teme uklonio sam ga kao nebitnu stvar.
dolje auto-cenzura!
By dukkehjem
ja vala nista ne gubim (niti dobijam) u pogledu zavisno od toga da li se ti osecas ko kurac ili ne :giggle:

sori :kiss:
Korisnikov avatar
By bas bleu
well in fairness, we do get a couple of hours of amusement out of it...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
covek lepo pita...

vidi ovo - srecniljudi.com

nisam videla bas to to trazis, ali je moguce da mogu da nabave
Korisnikov avatar
By simarrgL*
jedno prakticno pitanje - ako nema savove, kako ces da udjes u njega?
Korisnikov avatar
By simarrgL*
balon lici na onu ogromnu sisu iz spota za Volim zene by Riblja corba :lol:

ali nije isto balon i catsuit :misli:
Korisnikov avatar
By Gej iz kraja
Originally posted by hlaefdige

covek lepo pita...

E, ovo vec lici na konstruktivan predlog!
Pogledah tamo, nemaju ono sto trazim ali imaju dosta drugih zanimljivih stvari od lateksa o kojima takodje razmisljam.
Hvala ti hlaefdige u svakom slucaju!
simarrgl:
jedno prakticno pitanje - ako nema savove, kako ces da udjes u njega?
Odakle znam, jos ga nisam kupio. Logika mi govori da cu ga razvuci gde je najociglednjije i navuci na sebe namazanog lubrikantom ili talkom.
Ne vidim zasto mislis da je pitanje prakticno al ajd nek ti bude.

@ostali: vec ste dobili potvrdu da ste pametni, sto sad da kvarite utisak?

Vidite ljudi, gledao sam jednom klip sa dva neka lika sto su kao lateks modeli (tako su ih nazivali, don't blame me)... Krupni momci, zgodni. Posle fotkanja jedan od njih je skidao svoje odelo i pokazivao ga novinaru i kameri. Nije bilo krojeno kao catsuitovi sto se prodaju po sexshopovima i internetima, nego je to bio odlivak lateksa kao sto su odlivene rukavice pa i kondomi. Znaci iz jednog jedinog dela. Izgledalo je kao neka skrama, ljigavi visuljak, kao posteljica od teleta - ako ste gledali kako se tele radja znate o cemu pricam (pitam se na sta ce ovo sa teletom tek da izadje). I bilo je prozirno-crvenkasto, isto kao kondom u boji. Da bi se navuklo treba vremena, a i lako se cepa, rekose, posle cega je neupotrebljivo u te svrhe. Sve je to jasno, jedino sto mi treba je informacija gde da se to kupi.
Znaci ne morate po svaku cenu da iznosite sve sto vam je palo na pamet, pogotovu ako pameti nemate.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by hlaefdige

covek lepo pita...

Sve što nemaju, a serijski se proizvodi i prodaje po sex shopovima u inostranstvu oni mogu da poruče ... Znam jer su mi to rekli kada sam hteo da poručim kožne lisice.
Korisnikov avatar
By Gej iz kraja
Da pa za 6-8 nedelja kad vec budem hteo da se osecam kao vagina...
Hvala KiWi, lepo je to znati!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!