Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Zamolio bih autohtono stanovnistvo (i sve ostale upucene) da mi kazu ima li i gde u Nisu mesta sa zdravom klopom? Prvenstveno mislim na vegetarijanske restorane (jer ne jedem meso), al samo zelim da rascistim da vegetarijanska hrana nije obavezno i zdrava hrana...
elem, ak ima predloga i saveta bas bih cenio :)
Mislim, nisam razmazenko neki, svakako cu se snaci (tu je, u krajnjoj liniji, zamrznut grasak :lol: ), al me cisto zanima unapred da se informisem...
:veverica:
(*kad kazem "mesta", prvenstveno mislim na restorane, pronasao sam na netu dve-tri prodavnice zdrave hrane, al ovde mislim na spremljenu, cisto da se ne bih cimao, ali ono, i informacije u vezi sa bioshpajzevima - kako volim taj naziv :love: - su dobrodosle)
By dukkehjem
hehehe ko je stefan? :)

aj pomagaj nemo' me zezas XD bice :drama: ak propustim rucak, a ionako treba da nabacim koje kilo
:smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
pa, ako ne budes nasao restoran sa "vegi hranom" po prodavnicama zdrave hrane imas makrobioticke sendvice... :nerd:

edit: jesi li ti editovao svoj post? :hmm:

sad morao da brisem ovo sto sam pisao... :drama:
By dukkehjem
kakav post? nesam nista editovala :)

znam bre za sendvice itd., nego se zezam a propos rostilja :)

p.s. jorgaaaaaa :jumphug:
brine se jorga moja za mene :kiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
Znam jedan odličan u Beogradu koji ima vegetarijanske opcije skoro svih jela ... i nije skupo (s obzirm na uslugu i kvalitet hrane koji nudi) ... U Nišu nažalost znam samo jednu poslastičarnicu :(
By dukkehjem
e, pa u Beogradu ja znam... 2 :njanjanja:
hehe, a sto se tice Nisa, mislim da svakako postoji opcija povrce na zaru ili takvo nesto :)
By dukkehjem
cek, cek, a kakve veze ima sa mnom?
poznat mi je nick al se ne secam "licnosti"
hmmmm:serlok:
By dukkehjem
Originally posted by ultraviolet

isuse, uzgaji si krompir.
generalno ne jedem (cesto) krompir... mozda jedanput u dva-tri meseca...
posebno zato sto je sve hranljivo u kori i do 3-4mm ispod iste...
a i jer se onda cimam, pa ga gliniram (da izvadim pesticide tj. kolko se moze izvaditi), pa ga pecem i jedem sa korom, i grize me savest jer jedem i ono iznutra, a zao mi da bacim... i tako...
sad ces se verovatno Svetoj Trojici obratiti... :drama:
By dukkehjem
null :backstab: :lol:
nemo mi se smejete nego pricajte gde ima restorana i kavana kakvih meni trebaaa
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Originally posted by dukkehjem

Zamolio bih autohtono stanovnistvo (i sve ostale upucene) da mi kazu ima li i gde u Nisu mesta sa zdravom klopom? Prvenstveno mislim na vegetarijanske restorane (jer ne jedem meso), al samo zelim da rascistim da vegetarijanska hrana nije obavezno i zdrava hrana...
elem, ak ima predloga i saveta bas bih cenio :)
Mislim, nisam razmazenko neki, svakako cu se snaci (tu je, u krajnjoj liniji, zamrznut grasak :lol: ), al me cisto zanima unapred da se informisem...
:veverica:
(*kad kazem "mesta", prvenstveno mislim na restorane, pronasao sam na netu dve-tri prodavnice zdrave hrane, al ovde mislim na spremljenu, cisto da se ne bih cimao, ali ono, i informacije u vezi sa bioshpajzevima - kako volim taj naziv :love: - su dobrodosle)
Imas kineski restoran... :P
Mislim da su nam lutalice po gradu jako zdrave :)
:dancingfever:
By dukkehjem
ju, kakve crne lutalice :zid:
pomagaj ljudski, ako boga znas XD
By dukkehjem
ahahahah :smeh:

e, pa ima na drugim mestima :durenje:
:veverice:
(e, da, ak si lezba sry sto te spopadam :smeh: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!