Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Vel boy
neku hetero dating vezu predstavljajuci se kratkim profilom kao 18-godishnja devojchica, samo da vidim i - uzas od mnogobrojnih poruka starijih mushkaraca, nasrtanja, obscenosti, seksualnih prljavosti, nemoralnosti-
ne bi gore ni prosao kao ofucana i primitivna 50godisnja baba :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Gej čet je nešto, što je najgore što može da postoji.

^sreća moja elokventna!
Korisnikov avatar
By Vel boy
@erkondisn, vjerovatno, samo shto bi to tada bili neshto mislim vecinom mladi hetero jadnichci :pokazuje: kojima treba uchiteljica onih stvari :smeh:

najvishe kinka i perverzije bash ima u hetero svetu, chinjenica. al' eto heterosi su bogomdani "moralni i sveti" :sweet:
Korisnikov avatar
By spliff
sachuvaj me boze laznih moralista...

:sekirica:
By dukkehjem
Originally posted by spliff

sachuvaj me boze laznih moralista...

:sekirica:
:up:
inace, nemam snage da citam citav uvodni post, mnogo mi se spava...
ali svakako mi lazni moralisti idu na zivce...
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by hlaefdige

Autor: Hlaefdige

pokusala sam u nekoliko navrata da odem na strejt cet jer me je zanimalo da li se ja toliko razlikujem od osoba koje stupaju u iskljucivo heteroseksualne odnose....odmah sam po njihovim komentarima otkrila da oni ne vole da se nazivaju stejtasima ili heteroseksualcima...vecina vise voli naziv "normalni"...

pocela sam sa otvorenim razgovorom na javnom cetu sa nikom "Jelena87", i ubrzo sam bila zatrpana gomilom privatnih poruka od strane muskog dela ceta...prijatno sam se iznenadila, jer mi je bilo jako dosadno i nadala sam se da cu uz lep razgovor da prekratim vreme...

...ubrzo, polovina ovih poruka je sadrzalo pitanja o mom statusu veze ili dimenzijama...nekoliko je zanimalo cime se bavim, i veoma ih je radovalo to sto sam nastavnica jer imaju odredjene fetise prema tom zanimanju....pitanja bez prethodnoh poredstavljanja su nekada varirala i u - "imas kameru?", moje omiljeno "da li volis seks?"(sta to koji kurac znaci??!!?)...

...istini za volju, bilo je tu i veoma kulturnih sagovornika...gotovo trojica....sa njima sam uspela da porazgovaram i provedem nekoliko prijatnih minuta....

..godinama vec imam posla sa strejtasima i mogu vam reci da vecina njih uglavnom razmislja o seksu..ponekad o tome govore, ukoliko su iza svojih nikova..kada su lice u lice sa vama, to ce veoma retko uraditi....isto tako, veoma retko ce pricati o svojim devojkama...stavise, pravice se da one ne postoje :)

...e da...za horoskop ih nisam pitala...kapiram da su svi rodjeni u jednom od 12 znakova...
:hail:
Korisnikov avatar
By 2kune
ne znam jel taj Branko Životin gejovac ili homoseksualac ali, brate, piše ko pravi peder... :kafa:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Wilhelmina

:smeh:

Inace, Branko Zivotin je jedan odrtaveli autohomofobni idiot koji se bavi hiromantijom, horoskopima i ostalim budalastinama. Jedna od tih budalastina je i 'lecenje' homoseksualaca time sto im duva u guzu. Tj. analni otvor. Pa ti vidi....
hahaha! brankica bozanski dah :smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ova tema, uz Zorana52, može biti među najurnebesnijim ikada :awesome:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Jeb'o me radoznalog, koji sam moj otišao da pogledam sajt dotičnog gospodina...

Poslednja tri sata mu pisem mail i kopiram mu sve njegove pravopisne, gramatičke i štamparske greske...

A posebno sam mu skrenuo pažnju na lupetanja o raznim temama i sada se ozbiljno plašim za svoj gejovski život :uplasen:

Čovek je ipak u sprezi sa mračnim silama i nije se igrati sa tim... O, sudbino kleta, zašto sam, o zašto tako brzoplet...

P.S.
Da li se 147 mejlova računa kao spam? :D
Korisnikov avatar
By m..
Hlevdija je sve objasnila.
Korisnikov avatar
By Dina
Aleksandrus Magnus,
nadam se da nisi osporavao njegove stavove o astrologiji citirajuci mu Bibliju i slicno... vec vidim novi clanak - Zlo je doslo po mene, gejovac hoce da me prevede u pravoslavlje...

;)
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Alexandrus Magnus

Poslednja tri sata mu pisem mail i kopiram mu sve njegove pravopisne, gramatičke i štamparske greske...
Zbog boldovanog nisam ni dovrshio sa chitanjem uvodnog posta. Za nekog ko tvrdi da pishe knjigu, chovek je poprilichno nepismen. Tu se moj prag tolerancije automatski prekida jer mi je samo ta chinjenica dovoljna kako bi mi ukazala da se iza autora teksta krije duboko frustrirana osoba.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Eee svasta opet nas analiziraju i pokusavaju sebi da naprave nekakvu sliku o srpskom gay populusu i to rade opet na sasvim pogresnom mestu....gay chat je sto se tice nivoa i nacina komunikacije dno dna on je 3 nivoa ispod foruma i gay romea...zajedno :milkacanic:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Vetur úlfur

Ono sto se vidi na tom glupom chatu ne odlikuje celokupnu gej zajednicu pobogu...
:up:

Ja na taj chat idem samo kada hoću da se sprdam i zezam umobolnike koji tamo vise :wundy:
By Speculum Columbae
Treba li da napominjem da je najnekulturnije u gej zajednici, o apsurda, upravo post ovog gospodina koji je temu započeo?
Korisnikov avatar
By kyrgyz

A posebno sam mu skrenuo pažnju na lupetanja o raznim temama i sada se ozbiljno plašim za svoj gejovski život :uplasen:

Čovek je ipak u sprezi sa mračnim silama i nije se igrati sa tim... O, sudbino kleta, zašto sam, o zašto tako brzoplet...

P.S.

Besposlen pop i stoku krstava :svetac:
By dukkehjem
Originally posted by gorilica

Zbog boldovanog nisam ni dovrshio sa chitanjem uvodnog posta. Za nekog ko tvrdi da pishe knjigu, chovek je poprilichno nepismen. Tu se moj prag tolerancije automatski prekida jer mi je samo ta chinjenica dovoljna kako bi mi ukazala da se iza autora teksta krije duboko frustrirana osoba.
papir trpi sve :kesa:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by Dina

Aleksandrus Magnus,
nadam se da nisi osporavao njegove stavove o astrologiji citirajuci mu Bibliju i slicno... vec vidim novi clanak - Zlo je doslo po mene, gejovac hoce da me prevede u pravoslavlje...

;)
Dina,
do astrologije nisam ni stigao, morao sam prvo da mu pojasnim da je ili neupućen ili direktno maliciozan i da lupeta o nekim, temama koje su mi bliže od astrologije. A nastavak čuvam za priliku kada mi odgovori na ovaj mail. Pošto se uzdam u ogromnu sujetu dotičnog gospodina, verujem da na odgovor neću dugo čekati :smug:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by kyrgyz

P.S.

Besposlen pop i stoku krstava :svetac:
Kao i uvek, narodne umotvorine su prepune istine...
By dukkehjem
Originally posted by Dina

Aleksandrus Magnus,

;)
Dina,
do astrologije nisam ni stigao, morao sam prvo da mu pojasnim da je ili neupućen ili direktno maliciozan i da lupeta o nekim, temama koje su mi bliže od astrologije. A nastavak čuvam za priliku kada mi odgovori na ovaj mail. Pošto se uzdam u ogromnu sujetu dotičnog gospodina, verujem da na odgovor neću dugo čekati :smug:
ma sto se bakces budalama?:novine:
Korisnikov avatar
By mmiki
Meni su samo smesni ovi komentari dole (verovatno od str8tera) koji pricaju kako je sve ovo tacno a niko pojma nema o gay ljudima.

Slazem se sa Hlaef., samo sto pred njom ne pricaju o sexu jer je zensko, ali u str8 drustvima zna da me zaboli glava od prica o pickama, ribama i sl..... :drama:

Na gs-chatu je prosto preovladala prica o sexu tako da je to postao sex-chat malte ne. Ima tu svega, ali ima i ljudi koji imaju svoj zivot, svoj posao, karijeru, fakultet ili sta vec... Mnogi ljudi na gay sajtove skoro da ne idu.
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by dukkehjem

ma sto se bakces budalama? :novine:

Pa dosadno mi :D

Odgovorio je na mail, da ga citiram, verovatno bih prekršio neko pravilo foruma, ali mogu samo da kažem da je nepismeniji nego na sajtu, ako je to uopšte moguće...

Odgovorio sam i ja njemu, najljubaznije što sam mogao, a oni koji me poznaju, znaju da sam lepo vOspitano dete...

Nadam se da će mi odgovoriti i na ovaj mail :molise:
Korisnikov avatar
By Tungi
To mu dodje od miloshte..Voli srBski narod da tepa,steta sto ne moze jos da "udeminutivi":bubbles:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Originally posted by Tungi

To mu dodje od miloshte..Voli srBski narod da tepa,steta sto ne moze jos da "udeminutivi" :bubbles:
a ne ne ne ne...odbijam da poverujem u gejovce u Vojvodini... :durenje: pa još po ovoj vrućini! :drama:
Korisnikov avatar
By Gej iz kraja
Međutim, tada nisam poznavao da gejovci se ponašaju gore od žene i da svoje podatke tako lako nedaju.
Covek ladno napisa knjigu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!