Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, taj nastup je bio duplo bolji a i izgledala je mnogo bolje.
Ne znam šta joj znače ovi novi kostimi koji su kao dekoltirani ali se ne vidi ni S od sise!
Deluje tetkasto!

Previše se trudi da uradi mnogo toga, a na kraju ne uradi ništa.
Bolje da je pevala samo jednu pesmu.
By Speculum Columbae
Meni se jako dopada zvuk Bionic ere.
Ne znam zašto C.A. baš toliko kritikuju u ovoj eri, toliko osporavaju i toliko joj ne dozvoljavaju promociju.
Vizuelni imidž ove ere joj je malo recikliran i nedorečen, ali šta sad.
Ona je već rekla sama nešto što je istina - ne mora nikome ništa da dokazuje, jer činjenica je da je ona Christina Aguilera.
Međutim, mnogo više mi se dopada Back to Basics Christina. I vizuelno i u svakom smislu.
Smatram da joj takav zvuk najviše leži, najbolje stoji i najbolje odgovara njenom vokalu.
I smatram da je to album za sva vremena - možda najkvalitetniji album u periodu 2005.-2008. (sa izuzetkom Back to black).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja mislim da su pesme sa Bionica fantastične.
Brže pesme su zarazne, a balade su bolje nego ikada pre.
Ali je problem u vizuelnom pristupu pošto mi se čini da ni sama nije sigurna šta hoće!
Iako mi se dopada kako je izgledala u spotu Not myself tonight, u većini scena, na nastupima izgleda blago retardirano...

Potpuno neshvatljivo, kada je sa albumom B2B dovela svoje nastupe do savršenstva.
Razumem da je nije bilo neko vreme, i da Lady Gaga vlada poslednjih godinu dana, ali zaboga, neka se sabere!

Nastup od sinoć:
''

Kada je balada u pitanju, izgleda super i zvuči odlično.
Dopada mi se mikrofon, mada joj je bio bolji za B2B, platinasti.

Problem je što ona želi svaku pesmu da peva do maximuma, a brže pesme sa ovog albuma baš i nisu pogodne za izvođenje uživo.
Mora da nauči da malo smiri svoj vokal, pošto je već dobro poznato da ume da peva.
Izjavljuje da nema šta da dokazuje, i ja se slažem s tim, ali čini mi se da ni sama ne veruje u to.

''

Ovde je makar otpevala pesmu do kraja, a ne polovično kao u prethodnim nastupima.
Mada i dalje smatram da ovakve pesme nisu stvorene za prepevavanje, već više kao vizuelna poslastica.
Korisnikov avatar
By cornflakeboy
''

prvi put izvodu pesmu LIVE!
savrseno, tesko odgledati a ne zaplakati!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije izvela nijednu drugu novu baladu :/
Izvela je Bionic, Beautiful, I'm ok, You lost me i Fighter.
Genie in a bottle i Dirrty kao bonus clips, šta god to značilo.

Postoje snimci na VH1 i MTV sajtu, ali nisu dostupni u našoj zemlji!
Na Youtube-u ne može ništa pristojno da se iskopa još uvek.

Album joj je debitovao No. 1 u UK, i No. 3 u Australiji. :awesome:
Još da saznamo za Kanadu i USA.
Not myself tonight je dospeo na No. 1 US Hot Dance Club Play... što znači da možda neće proći toliko loše ni u USA.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Super je izvela sve pesme, ali stajling :obesen:

Friz, ogrlica i prsluk su cool, ali donji deo je užasan!

Dugo nije bila tako slatka. :meda:

Genie in a bottle nastup me je posebno oduševio.
Baš je prijatno zvučalo :love:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Odgledao!

Hm...
sve pesme je otpevala fenomenalno, posebno mi se svidja kako je otpevala "You Lost Me " i " I'm OK ".

Sto se tice stajlinjga, jedinu zamerku imam na pantalone, sve ostalo je na mestu!

Preslatka je...

:love:
Korisnikov avatar
By cornflakeboy
NBA Finals, americka himna!
MNOGO bolja verzija nego ona ranije, iz 2005. cini mi se!
''
Korisnikov avatar
By Dirrty
You Lost Me je potvrđen singl.
Samo ne znam šta se desilo sa WooHoo, koja je puštena jedino u promet u USA.

Album prolazi neslavno.
Debitovao je na 3. mestu u USA, sa 110 000, što joj je najslabiji broj u karijeri.
A u UK, gde je debitovao na 1. mestu, broj prodatih albuma je takođe manji od prethodnih.

Ako ne potrefi nijedan hit singl, prodaja se neće bitnije povećati, a ko zna šta će biti sa odloženom turnejom najavljenom za sledeću godinu! :uplasen:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Originally posted by Dirrty

You Lost Me je potvrđen singl.
OMFG!!!!!!! Baš divno što je ta pesma single, omiljena mi je na albumu...
:zvezda: :zvezda: :zvezda:

Ja sam bio ubeđen da će biti ili "Bionic" ili "Woohoo"...
By ~ Le Saint X ~
Christina Aguilera: ‘Bionic’ to face BIGGEST drop in UK chart history…

Things continue to go from bad to worse for Christina Aguilera’s new album ‘Bionic’. Last week, we reported that Christina’s album hit the top spot on the Official UK Album Chart. But the sales were still terrible because despite the respected chart position, she only sold a dismal 24,000 copies in her first week.

Shockingly, her album is now at #18 in today’s midweeks and it is set to leave the UK top 20 in its second week. This will also result in the biggest drop from number one in the history of the UK charts.
Korisnikov avatar
By Dirrty
:ccn:

Neće valjda biti veći flop od Mariah!
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Ja ne razumem kakav flop, kada je album jako slušan koliko vidim na last.fm-u, a i svi koje znam su poludeli za njim, meni je definitivno bolji od prethodnog... Pesme su fantastične...
Na svetskim top listama ima jako dobre rezultate...

Australian Albums Chart 3
Austrian Albums Chart 3
Belgium Flanders Albums Chart 4
Belgium Wallonia Albums Chart 23
Czech Albums Chart 4
Canadian Albums Chart 3
Danish Albums Chart 12
Dutch Albums Chart 6
European Top 100 Albums 1
Finnish Albums Chart 10
French Albums Chart 23
Hungarian Albums Chart 21
Irish Albums Chart 4
Japanese Albums Chart
New Zealand Album Charts 6
Norwegian Album Charts 20
Polish Albums Chart 9
Spanish Albums Chart 4
Swedish Albums Chart 9
Swiss Albums Chart 2
UK Albums Chart 1
US Billboard 200 3
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali u brojkama to baš i nije tako sjajno...

Inače, Not myself tonight je bio No. 2 na Mtv Adria top 20, što znači da je pesma najbolje prošla kod nas, ne računajući No. 1 US Billboard Hot Dance Club Songs:awesome:
U Japanu je za sada stigla do 3. mesta ^^
Korisnikov avatar
By Hton
Meni je prosli album bio mnogo bolji, njen najbolji. Tu ima bar 10ak pesama koje mi se svidjaju. Sa ovog samo dve-Not myself tonight i Vanity, ostale su ili dosadnjikave balade, ili mi zvuce kao demo verzije.
Jako ne volim one njene -oh mother, father...- pa kad krene da redja rodbinu... Lepo ih posadi na kauc pa im pevaj, ne smaraj nas. A onaj intro s bebom...jos uvek se jezim od toga. :balon:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dirrty

:ccn:

Neće valjda biti veći flop od Mariah!
Pa, Maraja je sa zadnjim albumom sigurno veci flop od Kristine.Tu nema pogovora
Jos da je izbacila i remix album
tu bi vec bila bez premca u istoriji
:D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Stajling na tom prvom snimku joj je ubedljivo najgori do sad, što se tiče nastupa vezanih za Bionic :kesa:
By ~ Le Saint X ~
Christina Aguilera just set a new record on the UK Albums chart, but not in a positive note. The good news of #1 album turned bad since her album fell the biggest record fall from #1 spot ever in the history of UK charts. "Bionic" dropped quickly after reaching the top spot and dropped unbelievable 28 spots to #29 on the charts this week.
By STRIPPED
Odlican album ali steta....ljudi su je skoro zaboravili zbog tolikih pauza...valjda ce je ovo probuditi da ne moramo da cekamo 2015-tu za sledeci album!!!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...

Christina Aguilera just set a new record on the UK Albums chart, but not in a positive note. The good news of #1 album turned bad since her album fell the biggest record fall from #1 spot ever in the history of UK charts. "Bionic" dropped quickly after reaching the top spot and dropped unbelievable 28 spots to #29 on the charts this week.
http://www.theofficialcharts.com/albums-chart/

neverovatno!!!!
Ovo je bash FLOP nad FLOPOVIMA!
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!