Originally posted by Loni
Kao prvo Vel boy, podsetoću te da je pozicija, kojoj pribegavate ti ili Angra Maina (sebe da navodite kao MOĆNU MNOŽINU a kontrasagovornika kao nemoćnog POJEDINCA) vrlo KUKAVIĆKA I JADNA!
Molim te Vel boy, preračunaj malo bolje odnos snaga.
Protiv Polarlihtovog negiranje prirodnih razlika smo ovde
1) Ja
2) Mage
3) Galadriel
Plus delimično i Dušan Maljković, koji je više kritikovao Polarlihtovo tumačenje nego mene.
Sumnjam da je i Ulix negator prirodnih razlika. Taj će kontrirati meni i da kažem da je mleko belo.
Slično je i s Popajem, koji priznade da se u većini stavova slaže sa mnom ali ga nerviram zbog nečeg drugog.
O Nullu da ne pričam.
A kad si ti to Vel boy, molim te na ovim temama pa i bio neka većina?
Nešto su mi u glavi obrnute situacije.
Nešto se sećam masovnih napada na tebe.
I evo sad jednom postaješ većina i odmah narastu krila, o čardaku ni na nebu ni na zemlji?
Ok, hajde primi se malo.
Nisu te situacije tako često, o moćni timu.
Uživaj i ti kao deo GRUPE, koja uživa da degradira manjinu.
Uostalom šta je promena pozicije drugo no prilika da se dojučerašnja žrtva malo pretvori u dželata?
Ah...
Nisam to baš od tebe očekivao, ali kapiram tu vrstu karaktera.
Čim dobijem priliku - DAJ DA SE DOKAŽEM...
Ma aplauz!
Molim te, Loni, o chemu to ti prichash? chemu ovakvo svodjenje na lichni nivo?
Ja zaista se samo ravnam po onome ko SHTA pishe a ne KO shta pishe. kolikogod da sam s nekim u dobrim forumskim odnosima (kao npr. s tobom jer si mi ok i zanimljiv lik) to ne znachi da cu uvek da se nuzno slozim shto pishe taj neko. josh manje znachi da cu to, ako se ne slozim s tim nekim, svesti na neki lichni nivo otudjivanja, urote, shta li.... protiv tog nekog npr. tebe. Ne, ne i ne. zato me chudi shta to govorish, Loni?
povezao si mene i Angra Mainu ne znam uopshte kako. inache, off, ali on mene ignorishe, ne podnosi me iz koznakog razloga, njegov izbor. dakle, i svesno i nesvesno smo nepovezivi (nishta lichno njemu s moje strane, opet), tako da kazem.
jeste, ja sam ponekad bio napadan i u manjini i ti si vrlo verovatno bio jedan od onih koji su stali u odbranu mene za shto sam iskreno zahvalan, ALI ni to nije bilo nuzno trazeno s moje strane (mogu se ja sasvim dobro braniti i sam samcit; ja nikad ne zudim da nuzno budem deo neke vecine!). medjutim, to ne znachi da bilo ko kao duguje shta li nekome slepu, bez obzira "lojalnost", tim vishe shto nishta ovde ni tamo nema niti bi trebalo da ima ishta lichno negativno s moje strane, a ochekujem i s strane drugih prema meni.
dakle, Loni, NE, NE i NE, NEMOJ da ovako izvrcesh stvari da te degradiram, boze sachuvaj. ne znam otkud ti takve misli i ideje.
zashto si ovako napet, Loni?
p.s. meni je zapravo stvarno zao shto se chesto tvoje diskusije s mnogim drugim na forumu svedu na svadje jer bih zeleo da se svi kulturno slozimo chak i kad se ne slazemo (ja sam za gej SOLIDARNOST protiv antigejne klime shireg drushtva tj. ne glodjimo se oko manje bitnih stvari vec se ujedinimo protiv antigeja!).