Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By SabotagE
Licno poznajem lezbejke koje ne vole pedere,a meni to uopste nije jasno.
Mozda zato sto se ja ne druzim sa onom vrstom pedera koji su kao zene i koji se samo mackaju,pedikiraju,manikiraju i sve po redu.
To me malko iritira,ali daleko od toga da ih ne podnosim.
Korisnikov avatar
By Winter
ne volem ni pedere, ni lezbejke, ni tetke, ni lezbijke, ni gejeve, ni žene gejeve, sve je to protuprirodni blud :cyborg:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Loni

Jedan moj poznanik jednom mi je rekao:

- Znaš u poverenju, ja uopšte ne kapiram lezbejke. Kako to da imaju pičke, a neće da se jebu?

Joj kad se samo setim njegovog tužnog izraza lica dok je ovo izgovarao.
nadam se da si mu objasnio sve da su prosečne žene (van prostitutki i malog broja nimfomanki) manje promiskuitetne zbog hormonalnog sastava i da onu jačinu želje, koju prosečan muškarac oseti skoro svakog dana, prosečna žena oseti samo 2 do 3 puta u toku celog meseca.
Korisnikov avatar
By bu
postoje takve osobe..al ja nisam takva.. :) volim ja moje drugare :)
By dukkehjem
mene su na cetu pre sto godina tako napusile da sam pomislio da nas lezbe i ne gotive nesto... i to me grupno napusile, njih pet-sest... ja im rekao da sam gej, da nisam devojka, a da bih da se druzim sa njima... ubrzo je haos nastao :smeh:

ovde, na forumu, nisam stekao takav utisak, cak sam zgotivio gomilu leza, a ima, cini mi se, i leza koje gotive mene.... tj. svi se sto se toga tice medjusobno ovde gotive :paki: il se meni tako cini
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Morgan Le Faye

Upoznao sam par lezbejki koje bi zaklale pedere da mogu, ne samo pedere već i sve muškarce.
Ali dobro, neću da ih osuđujem.
Ma sto da ih ne osudjujes? Ajde bre molim te. To su retardinjosi klasicni..

MRZIM kada neko kaze da nekog MRZI ! Eeeee, mrznja je toliko jaka emocija, jaca od ljubavi, i onda mrzis nekoga koga nisi upoznao ili celu skupinu ljudi BEZRAZLOZNO (podsecaju me na ove debilcice iz Obraza itd.).. :burner:

I, da, ja prosto obozavam femme decake, mnogo su mi slatko.. :love:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Stvarno se čudim da postoji takva netrpeljivost...Ali pretpostavljam da takve lezbejke mrze sve muškarce , bili oni pederi ili ne...:lood:
Korisnikov avatar
By Li
Ne volim ni pedere, ni lezbejke, ni str8ere... zato sto sam lez treba da volim sve lez i sve pedere? Ne globalizujem, druzim se sa pojedincima koji su mi dragi i sa kojima se lako kontam.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by lav

ne mislim da je to homofobija... ja nemam nista protiv njih... svako ima pravo da izgleda kako hoce i radi sta hoce... ali jednostavno, meni je to odbojno, ali NE MRZIM!
mrzim te.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Ferdie

Stvarno se čudim da postoji takva netrpeljivost...Ali pretpostavljam da takve lezbejke mrze sve muškarce , bili oni pederi ili ne... :lood:
takve lezbejke su u maloj manjini ali postoje. da li takve mrze sve mushkarce? mozda i verovatno, no ono shto je specifichno kod onih koje mrze gej mushkarce je to shto na gejevima mogu (ili misle da mogu) da iskale ono shto na hetero mushkarcima ne mogu. e, to je to shto je nepravedno. dakle, heteroseksistichki i antigejni heterosi im (kao i nama) zagorchavaju zivot, a takve lezbejke odaberu "mekshu metu" tj. gejeve za iskaljivanje umesto onakve hetero mushkarce. chini mi se da sam u ovom americhkom shittsburgh-u, pardon Pittsburgh-u vec doznao i za ovakva deshavanja.

josh zanimljivija tema bi bila antigejnost nekih da ne kazem mnogih heteroseksualnih zena. antigejnost koja ima posebne odlike neshto razlichite od stereotipnih odlika mushke hetero antigejnosti, ali chesto otrovnije i manipulishuci polozajem kao "zene koja ima pravo biti protiv pedera" te koje chesto hushkaju prve njihove hetero mushke kretene da dokazu mushkost tako shto ce napasti, izvredjati, nauditi, ubiti.... nekog "pedera" . vrlo zanimljivo dokle sezu bezdani zla i niskosti takvih zena. da li je to osecaj rivalizma, kompeticije, prezrene zenske sujete, neodavanje paznje toj sujetnoj kompulziji da ona mora biti uvek u centru paznje, centar oko kojega se sva nuzno mushka paznja i pozuda moraju non stop okretati (a shto ne dobijaju od gej mushkaraca pa ih ljuti kao prezrene i nevazne..... ). to bi bila vrlo zanimljiva tema, ako je vec nije bilo.
Korisnikov avatar
By constantine
boze kako mogu da mrzim lezbejke.... one su tako kuuul imaju sve ono sto meni fali(prate fudbal, vole da se biju....) hahahahah salim se
ali i dalje ih volim :)
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
meni su pederi skroz ok cak bi se moglo reci i da ih gotivim vise od zena... :P hahahha
By dukkehjem
Originally posted by Li

Ne volim ni pedere, ni lezbejke, ni str8ere... zato sto sam lez treba da volim sve lez i sve pedere? Ne globalizujem, druzim se sa pojedincima koji su mi dragi i sa kojima se lako kontam.
:up:
kolko ja skapirah, sustina teme jeste u generalizovanju, tj. o pederima koji mrze sve lezbejke i lezbejkama koje mrze sve pedere.
Sa tog aspekta nemam nista protiv. Seksualnost nije preduslov niti za moju naklonost, niti za netrpeljivost.
Korisnikov avatar
By maka
ja volim da se smejem,peder,lezbejka,trans,ćale,keva... drvo u parku..

who cares?
Korisnikov avatar
By hush
Ima vec ovakva tema, nocturnal ju je postavio ...

Ne mrzim pedere, i oni su u fazonu, je l` tako?
:kupanje:
Korisnikov avatar
By Mage
Meni su lece strava jer većina njih ne trabunja po ceo dan o klasičnim ženskim glupostima koje me iritiraju :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
nezadovoljni ljudi mrze sve i sve i svi im smetaju :ruzan:

moraju negde da preusmere to nezadovoljstvo zbog stvari koje ne umeju da promene kod sebe :merlinka:

koga briga :sunce:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ja volim pedere, a i oni vole mene. :dancingfever:
Ko hoce da mrzi, nek mrzi, ne zanima me. :spijun:
Korisnikov avatar
By niotkuda
Masovna pojava, koja se nekim cudom ispoljava samo kod "drugarice moje drugarice" i kod lava :lol:

Inace, te fore "lezbejke su super" su isto predrasude, kao kad one fensi glupace kazu "jao, ja hocu druga pedera. oni su tako simpaticni". Kako bi im nalupao par samara :dropdead:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Srela sam se sa obe pojave (pederofobicne lezbe i lezbofobicni pederi) ali mislim da se u oba slucaja krij mnogo dublji problem od 'neshvatanja'. Ne postoji valjan razlog zasto bi iko iskljucio iz svog zivota otprilike 50% covecanstva, ali eto... traume.
By loreenche
Ne znam gejeve, ne znam lezbe, pa ne znam ni za ovu PODvrstu xD
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pretpostavljam da su neke lezbejke ljubomorne što se str8 ribe često pale na pedere, ili se makar odlično slažu sa njima, a s druge strane neki pederi su ljubomorni na to što str8 muškarci pale i drkaju na lezbo sex.

Valjda je i većini lezbejki str8 đana najveći san, kao što je slučaj sa pederima i str8 kitom?
Ako nije, pola moje teorije pada u vodu.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Hans_87
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Vetur úlfur

Pa lezbe su besmislene. Da je bog hteo da se dve zene vole, dao bi im obema penise...

:awesome:
hahahahahahaahhahahahahahahahhahaha

love that

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E nek si joj rekao!!!! :D
Si chula, Vuchice? Nakitnjak da qpish!
:bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:

ja sam zensko i hocu zensko, zasto bi koristila nesto sto asocira na muski mozak?! :vulkanac:

I will never get what's going on in heads of such girls :astral2: :nokti: :nokti:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Dirrty

.....kao što je slučaj sa pederima i str8 kitom?
joj, nemoj sad u offtopic da idemo.

hetero kita za npr. mene "pedera"? samo ako je vlasnik izjashnjeni i dokazani open-horizons (nazovi) hetero, vishe chitaj, biseksualno orijentisan i samouvereno samoprihvacen kao takav. inache, bilo chija tj. bila ona hetero, bi ili homo kita mora biti prvenstveno zdrava i bez ikakve mogucnosti da me zarazi bilo kojom STD-om. :grin:
Korisnikov avatar
By m..
Boze, s kakvim se vi to ljudima susrecete? Meni je to imbecilno, i zaista ne mogu da smislim nikakvo opravdanje... mislim wtf?

S druge strane, animozitet prema dizelatorima i baticama mi je sasvim razumljiv.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!