Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by eeeee

Na temi o gej ponašanjima u detinjstvu napisali ste da ste se često igrali lastiša i igrali sa barbikama sa devojčicama.

Sećam se kada sam bio mali, mi smo takve zezali, govorili smo im da su pederi, nazivali ih curicama, ženskim petkovima, itd... Što je rezultiralo njihovim plačom i obračunom njihovih roditelja sa nama.

Na kraju se ispostavilo da smo bili upravu kada smo ih nazivali pederima, jer svaki ženski petko (careva devojka) koji se igra sa devojčicama na kraju postane peder.

Dakle, da li smo bili upravu gledano sa vaše (pederske) tačke gledišta?
ja se bog'me nisam igrao s lutkama. zapravo ako vec hocesh da znash, na jednoj lutki sam doziveo moj prvi orgazam (i to onaj pljushteci :giggle: ) s mojih 12 godina, jebajuci ju onako misionarski :smeh: , a uvek sam znao da sam gej, dobro s nekim potencijalom biseksualnosti kad mi se nadrkani kurac digne. :eureka:

shta znaci lastish? :nesiguran:

eeeee, koji si ti debil, tipichno za homofoba. treba tebe eeeee dobro...... uf, da ne kazem shta.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Vel boy
ja se bog'me nisam igrao s lutkama. zapravo ako vec hocesh da znash, na jednoj lutki sam doziveo moj prvi orgazam s mojih 12 godina, jebajuci ju onako misionarski :smeh: , a uvek sam znao da sam gej, dobro s nekim potencijalom biseksualnosti kad mi se nadrkani kurac digne. :eureka:
:hypno:
Korisnikov avatar
By Vel boy
a-ha. povukao me za jezik onim pominjanjem zenskih lutki i stereotipima, pa rekoh da dam jedan stvarni detalj iz moje mladosti koji totalno rushi antigejne stereotipe o "pederima". to je bilio tako,
ali sam 99.99% puta uvek svakako fantazirao o mushkima kada sam obichno masturbirao. :)
Korisnikov avatar
By zachary85
Originally posted by just_me

Da, da, da, bili ste u pravu ;) Ajde, idi sad i samoubij se od sreće :=)
I
HA ha ha ha ha ha ha ha !!!!!!

Ah, to detinjstvo, lastiš, modne revije, mamina garderoba... Da, ja krivim detinjstvo što sam postao PEDER!!!

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Loni
Čekaj malo, čak i da ste bili u pravu u konstataciji da će taj dečak jednom postati gej (inače nije slučaj da se svi igraju tzv ženskih igara) niste u pravu što ste GA ZEZALI.
Niko, a pogotovu dete ne zaslužuje poniženje.
To ste mogli da konstatujete kao fenomen, a zezanje je korak, na koji niste smeli da se upustite jer je jednostavno nehumano.
Loni, zar nisi čitao spisak dečjih prava? :wundy:
Deca siledžije imaju PRAVO da budu siledžije zato što sva deca imaju pravo da biraju kako će se psihičko-mentalno dalje razvijati, tako da ako dete želi da bude siledžija, mora mu se omogućiti da to vežba od malih nogu
Ne može tek tako da postane siledžija kad poraste - probudi se ujutru na 18. rođendan i - tap - siledžija
:saint:
By str00ja
A meni nije jasno sad nesto - jesam ja postao peder zato sto sam se povremeno igrao lutkama ili sam se povremeno igrao lutkama zato sto sam po difoltu peder? :neznam: Molim postavljaca teme da ignorise cijenicu da sam se igrao i auticima i da mi odgovori. :sudija:
Korisnikov avatar
By Vespertine
taj izraz zenski petko- mislim da je to dostojno divljenja...zadnji i jedini put sam ga chuo od svoje babe i mislim da niko normalan (ne kazem da mi je baba luda, vec arhaizovana) to ne bi rekao jer je besmislen...

chak mi deluje i kao tepanje nekom fem momku
By Hans

Na temi o gej ponašanjima u detinjstvu napisali ste da ste se često igrali lastiša i igrali sa barbikama sa devojčicama.

Sećam se kada sam bio mali, mi smo takve zezali, govorili smo im da su pederi, nazivali ih curicama, ženskim petkovima, itd... Što je rezultiralo njihovim plačom i obračunom njihovih roditelja sa nama.

Na kraju se ispostavilo da smo bili upravu kada smo ih nazivali pederima, jer svaki ženski petko (careva devojka) koji se igra sa devojčicama na kraju postane peder.

Igrao sam se i sa dechacima. Te igre su bile jako zanimljive. Najchesce su oni bili musko a ja zensko. I obozavali su me, svi do jednog. To se kasnije nastavilo kao sto vidis. :saint2:

Ti mora da si jedan od onih koji imaju isuvise slobodnog vremena, nista ne rade u zivotu i nista u njemu nece postici, pa ce vam sutra gay ´´bolesnici´´ biti krivi sto je drzava u krizi. A takvih kao sto si ti je sve vise i u krizi smo zbog licemerja koje se shiri okolo. Verujem da nemas pojma sta polovina tvojih drugara radi unaokolo i nikad neces saznati. Iskreno, meni je tebe zao decko. Dixi.
Korisnikov avatar
By Vespertine
A na konto imena teme...

Wauuuu, bili ste u pravu *zanemarimo nepismenost te mase ljudi koja je bila upravu* i sad treba da kao nagradu dobijete po jednu dSquared majicu...

I ja sam uglavnom bio u pravu kad sam tebi slichnima prognozirao kratak zhivotni vek ili problematichnu egzistenciju pa ne lajem o tome po forumima...
Korisnikov avatar
By Anhedonie

Ja sam bio pravi mangup kao mali, igrao sam se decacima, tukao, podjebavao sve zive ljude, pa eto me, peder sam!

Tako da tvoja genijalna konstatacija ne vazi. :fancyclap:

Evo, Krunislave, dobijas i bambi za glupost!
By dukkehjem
ja samo da kazem da sam veliki fan gospodina krunoslava i da mi jako drako sto dobih priliku da komentarisem u temi njegovoj... ne znam zasto je bila u do you recycle ili tako nesto, pa nisam mogao da odgovaram ( :bic: za moderatore) al mi bas drago kad videh da sad mogu i mom odusevljenju nema kraja...
samo je bedak sto nemam apsolutno nista da ti kazem koliko si prepametan i sve skapirao kako valja :zid:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam da li je iko obratio paznju da eeee, napise koji odgovor, i onda krene u potragu za novom temom... zanimljivo, zaista zanimljivo.
By loreenche
Originally posted by Black Lady

Ne znam da li je iko obratio paznju da eeee, napise koji odgovor, i onda krene u potrafu za novom temom... zanimljivo, zaista zanimljivo.
Svaki odgovor povlaci novo pitanje :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Bas volim te decake koji igraju "lastisa", i te devojcice koje se igraju "rata" sa puskama itd. :opatica: Hrabrost je to, u detinjstvu se ne pretvarati, i slediti sebe.

Nikada nisam igrao fudbal. Uvek sam ga mrzeo. A kad su se desavala svetska prvenstva, crtao sam zastave i odecu igraca. Voleo sam najvise igre: "Na tajnom zadatku", "Limuni i pomorandze", "Izmedju 2 ili 4 vatre", badminton. Pre svega sam imao potrebu da istrazujem, da berem biljcice, da pravim cajeve od zove, da crtam, seckam i sl. Na nekoliko kroseva sam bio jako uspesan, i onda su me svi "cenili". :smeh:
By Speculum Columbae
A šta je sa muškim petkom? On se druži samo sa dečacima, sa njima ide svuda, u kladžu, kafanu, na basket... Sa ženskim svetom opšti samo ako ima devojku ali i sa njom provodi tek dva sata dnevno, uglavnom se voze kolima tražeci skrovita mesta da se parkiraju. Tokom vožnje ne razgovaraju mnogo,a posle seksa uopšte.
Devojke su cesto ljubomorne na njegove ortake iako zaista nemaju razloga za to jer muški petko ni sa ortacima nema mnogo dublji odnos, oni se samo takmiče ko će da proizvede više testosterona.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Eugene de Rastignac

Devojke su cesto ljubomorne na njegove ortake iako zaista nemaju razloga za to jer muški petko ni sa ortacima nema mnogo dublji odnos, oni se samo takmiče ko će da proizvede više testosterona.

:smeh:
Korisnikov avatar
By Berserker

Ja se nisam igrao lastiša. Ja sam imao da se izrazim bisex behavior (odnos 75% : 25% u korist dečačkog ponašanja). Bio sam mali vojnik. :marinac:
A sad sam 95% gay i prava je exkluziva da se napalim na devojku - to se kod mene, čini mi se sve ređe i ređe dešava.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Sunce

Voleo sam najvise igre: ......., "Izmedju 2 ili 4 vatre", badminton.
I ja, i ja. :andjelak:

inache, eeeee bi mogao vec da prekrsti ime mu teme u (de)bili smo u pravu :pokazuje:
Korisnikov avatar
By simarrgL*

A šta je sa muškim petkom? On se druži samo sa dečacima, sa njima ide svuda, u kladžu, kafanu, na basket... Sa ženskim svetom opšti samo ako ima devojku ali i sa njom provodi tek dva sata dnevno, uglavnom se voze kolima tražeci skrovita mesta da se parkiraju. Tokom vožnje ne razgovaraju mnogo,a posle seksa uopšte.
care!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Lakiboy_ns

@eeeee...bolje da se nekome podsmevaju u detinjstvu da je zenski petko nego da mu se kao tebi podsmevaju citav zivot da si neupuceni debil :lol:

A u vezi tvoje fascinacije sa gejevima poseti psihijatra koji ce ti reci da je uzrok svega toga cinjenica da osecas zelju da probas to a ne smes :sudija:
U are my hero :) :like:
Ok thank you....but, who the funk are you? :)
By dukkehjem
Originally posted by simarrgL*

care!
haha, i ja sam se odusevio kad sam video!
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!