Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Loninadam se da si mu objasnio sve da su prosečne žene (van prostitutki i malog broja nimfomanki) manje promiskuitetne zbog hormonalnog sastava i da onu jačinu želje, koju prosečan muškarac oseti skoro svakog dana, prosečna žena oseti samo 2 do 3 puta u toku celog meseca.
Jedan moj poznanik jednom mi je rekao:
- Znaš u poverenju, ja uopšte ne kapiram lezbejke. Kako to da imaju pičke, a neće da se jebu?
Joj kad se samo setim njegovog tužnog izraza lica dok je ovo izgovarao.
Originally posted by Morgan Le FayeMa sto da ih ne osudjujes? Ajde bre molim te. To su retardinjosi klasicni..
Upoznao sam par lezbejki koje bi zaklale pedere da mogu, ne samo pedere već i sve muškarce.
Ali dobro, neću da ih osuđujem.
Originally posted by lavmrzim te.
ne mislim da je to homofobija... ja nemam nista protiv njih... svako ima pravo da izgleda kako hoce i radi sta hoce... ali jednostavno, meni je to odbojno, ali NE MRZIM!
Originally posted by Ferdietakve lezbejke su u maloj manjini ali postoje. da li takve mrze sve mushkarce? mozda i verovatno, no ono shto je specifichno kod onih koje mrze gej mushkarce je to shto na gejevima mogu (ili misle da mogu) da iskale ono shto na hetero mushkarcima ne mogu. e, to je to shto je nepravedno. dakle, heteroseksistichki i antigejni heterosi im (kao i nama) zagorchavaju zivot, a takve lezbejke odaberu "mekshu metu" tj. gejeve za iskaljivanje umesto onakve hetero mushkarce. chini mi se da sam u ovom americhkom shittsburgh-u, pardon Pittsburgh-u vec doznao i za ovakva deshavanja.
Stvarno se čudim da postoji takva netrpeljivost...Ali pretpostavljam da takve lezbejke mrze sve muškarce , bili oni pederi ili ne...
Originally posted by Li
Ne volim ni pedere, ni lezbejke, ni str8ere... zato sto sam lez treba da volim sve lez i sve pedere? Ne globalizujem, druzim se sa pojedincima koji su mi dragi i sa kojima se lako kontam.
Originally posted by constantineE baš tako!
boze kako mogu da mrzim lezbejke.... one su tako kuuul imaju sve ono sto meni fali(prate fudbal, vole da se biju....)
Originally posted by Hans_87
Originally posted by Sanja SteppenwolfinE nek si joj rekao!!!!
Originally posted by Vetur úlfurhahahahahahaahhahahahahahahahhahaha
Pa lezbe su besmislene. Da je bog hteo da se dve zene vole, dao bi im obema penise...
love that
Si chula, Vuchice? Nakitnjak da qpish!
Originally posted by niotkuda
Masovna pojava, koja se nekim cudom ispoljava samo kod "drugarice moje drugarice" i kod lava
Originally posted by Dirrtyjoj, nemoj sad u offtopic da idemo.
.....kao što je slučaj sa pederima i str8 kitom?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!