Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By cebro
Moj brat zove rodjake na fon, prezivaju se Stamenkovic a brat: " Halo, jel to stan Kremenkovic?"

hahaha :P
Korisnikov avatar
By simarrgL*
neki debil na fejsu mi objasnjava kako je new wawe novi talas na engleskom

posle 2 meseca je skapirao :lol:
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Moticica:Šta je bilo u vezi onoga?
Last_minutes: Pa, videle smo se juce i pricale o svemu, raskinule...
Moticica: Raskinule?
Last_minutes: Da
Moticica: I sad niste zj?
Last_minutes: Pa, ako smo raskinule, naravno da nismo :D
By Speculum Columbae
"Cveće nam dolazi u svim bojama i oblicima, neko je žuto, neko je crveno ali svako smrdi i ima fantastičan efekt na žene. Cveće kao da je svesno toga pa ruže, na primer, imaju trnje da ih žene ne bi jele a orhideje rastu na najvišim planinskim vrhovima, opet da ih žene ne bi jele."
Ja
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Eugene de Rastignac
a orhideje rastu na najvišim planinskim vrhovima, opet da ih žene ne bi jele."
Ja

A otkud ti ovo?

Orhideje rastu svuda, sem u pustinjama, moru, i na ledu. Rastu od podnozja do vrhova planina, ne samo na najvisim vrhovima. Evo, ja sam na jednoj utvrdio da rastu od 230 m do 1080 m. :zen:
By Speculum Columbae
Originally posted by Sunce
Ja

A otkud ti ovo?

Orhideje rastu svuda, sem u pustinjama, moru, i na ledu. Rastu od podnozja do vrhova planina, ne samo na najvisim vrhovima. Evo, ja sam na jednoj utvrdio da rastu od 230 m do 1080 m. :zen:
Pa ako rastu svugde, onda rastu i na vrhovima. U tome je stvar.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Shalu na stranu, pitanje je dana kad cemo u EU, bash kao shto je pitanje dana kad ce se pojaviti novi mesija i spasti chovechanstvo, "Zastavin" modul sleteti na Mesec, Toma Nikolic otplatiti stambeni kredit, ili Radosh Bajic staviti tachku na agoniju babe koja se vec godinama cheshlja u srpskom "Tvin Piksu" na Moravi...

Mihailo Medenica
By dukkehjem
Originally posted by Vespertine

Shalu na stranu, pitanje je dana kad cemo u EU, bash kao shto je pitanje dana kad ce se pojaviti novi mesija i spasti chovechanstvo, "Zastavin" modul sleteti na Mesec, Toma Nikolic otplatiti stambeni kredit, ili Radosh Bajic staviti tachku na agoniju babe koja se vec godinama cheshlja u srpskom "Tvin Piksu" na Moravi...

Mihailo Medenica
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Ja

A otkud ti ovo?

Sunce- dobro zapazanje...

Ako rastu svuda, zasto ih onda zene ne bi mogle jesti?
By dukkehjem
Originally posted by Last_minutes
Ja

A otkud ti ovo?

:up:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by dukkehjem
Ja

A otkud ti ovo?

Ako cemo iskreno, orhideje se i ne jedu. Doduse, jestiva jeste vanila koja se proizvodi od orhideje Vanilla planifolia. Ona raste u tropima.

Kod nas rastu orhideje iz cijih gomolja (korenskih krtola) ljudi prave SALEP, a on sluzi kao afrodizijak, izmedju ostalog. Dakle, vise ga piju muskarciiiiii! :zen:

A takodje i rec "orchis" potice od starogrcke reci koja znaci jaje, testis, mudo.
Korisnikov avatar
By Last_minutes

A otkud ti ovo?

Ako cemo iskreno, orhideje se i ne jedu. Doduse, jestiva jeste vanila koja se proizvodi od orhideje Vanilla planifolia. Ona raste u tropima.

Kod nas rastu orhideje iz cijih gomolja (korenskih krtola) ljudi prave SALEP, a on sluzi kao afrodizijak, izmedju ostalog. Dakle, vise ga piju muskarciiiiii! :zen:

A takodje i rec "orchis" potice od starogrcke reci koja znaci jaje, testis, mudo.
:happy:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A ako cemo najiskrenije, po ulvtravioletinom "mnogo drobite pederi"
By dukkehjem

:happy:
haha, ja mislio da se ne jedu ni ruze :smeh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Rodica danas na fejsu:
"inace.. sad mi jedan drug rekao da sam normalna..
pa sam se malo raznijezila.. dugo mi niko nista ljepse nije rekao.. :D "
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Dante

"Cveće nam dolazi u svim bojama i oblicima, neko je žuto, neko je crveno ali svako smrdi i ima fantastičan efekt na žene. Cveće kao da je svesno toga pa ruže, na primer, imaju trnje da ih žene ne bi jele a orhideje rastu na najvišim planinskim vrhovima, opet da ih žene ne bi jele."
Ja
wahahahahahahhahahahaha :pucaodsmeha:

ot:
ja: kako bi bilo lepo kad bi opet otvorili Slavicu [size=-1](raspadnuti bioskop)[/size] :sigh:
drugarica #1: da :klap: ili kad bi tu napravili neki kafic. ili mini trzni centar :eureka:
drugarica #2: ili kao kafic danju, a nocu diskoteka, kao Iron :merlinka:

:doh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Juce u smajliju,PoisonIvette vadi vlazne maramice koje izgledaju vec poderano i rupicaste,dz kvalitet..Seaman uzima jednu uz komentar:
"Mozda ih je alkohol pojeo"

:lol: :roflmao:
Korisnikov avatar
By m..
imala sam i ja problema s tim, pa sam prosto opisala kao 'ono od cega onaj u pajtonu eksplodira'
Korisnikov avatar
By blenta
keva:
spavao si i nisam htela da slikam da te ne prsne blic u oci
:nerd:
By Speculum Columbae
Crno-bela fotografija je sama po sebi umetnicka, bez obzira na formu, kompoziciju i procenat vidljivosti pičke.

- Ja
Korisnikov avatar
By Anhedonie
keva u polusnu: "kad dohvatim tog komarca koji me cele noci napastvuje... noge cu mu polomiti" :lol:
Korisnikov avatar
By bu
drugarica se raspituje kod mene za nekog druga..ja joj kazem da je pravi retard...pita me da li ima on fejs..ja kazem nema a ona ce na to..auuu pa kolki je on retard kad nema ni fejs...

zvoni mi telefon na poslu ja se javljam i kazem restoran tri de izvolite..javlja se neki muski glas..da li imate bubasvabe i ostale bube..ja krenem da s e smejem i kazem nemam al ako bas zelite to da jedete recicu kuvaru da izadje napolje da nabode koju...a on ce jaaoo izvini nisam se predstavio radim kao rasterivac insekata..hahah
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by bu

zvoni mi telefon na poslu ja se javljam i kazem restoran tri de izvolite..javlja se neki muski glas..da li imate bubasvabe i ostale bube..ja krenem da s e smejem i kazem nemam al ako bas zelite to da jedete recicu kuvaru da izadje napolje da nabode koju...a on ce jaaoo izvini nisam se predstavio radim kao rasterivac insekata..hahah
AHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :krezavi:

ot: zovem juce biblioteku da produzim knjige i u sred razgovora pita me zena 'dete jel tebi dobro??' :wtf:
(bila sam ustala tipa 10min pre :lol: )
Korisnikov avatar
By mitrandir
ja: jel ces da gledas utakmicu veceras?
Dragonite: ženo, ja bih fudbal gledao samo ukoliko bi igrači bili naša rvačka reprezentacija u jockstrapovima, u krupnim kadrovima, i ukoliko bi se posle svakog kontakta sa loptom samozadovoljavali
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!