Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by eeeeeja se bog'me nisam igrao s lutkama. zapravo ako vec hocesh da znash, na jednoj lutki sam doziveo moj prvi orgazam (i to onaj pljushteci ) s mojih 12 godina, jebajuci ju onako misionarski , a uvek sam znao da sam gej, dobro s nekim potencijalom biseksualnosti kad mi se nadrkani kurac digne.
Na temi o gej ponašanjima u detinjstvu napisali ste da ste se često igrali lastiša i igrali sa barbikama sa devojčicama.
Sećam se kada sam bio mali, mi smo takve zezali, govorili smo im da su pederi, nazivali ih curicama, ženskim petkovima, itd... Što je rezultiralo njihovim plačom i obračunom njihovih roditelja sa nama.
Na kraju se ispostavilo da smo bili upravu kada smo ih nazivali pederima, jer svaki ženski petko (careva devojka) koji se igra sa devojčicama na kraju postane peder.
Dakle, da li smo bili upravu gledano sa vaše (pederske) tačke gledišta?
Originally posted by Vel boy
ja se bog'me nisam igrao s lutkama. zapravo ako vec hocesh da znash, na jednoj lutki sam doziveo moj prvi orgazam s mojih 12 godina, jebajuci ju onako misionarski , a uvek sam znao da sam gej, dobro s nekim potencijalom biseksualnosti kad mi se nadrkani kurac digne.
Originally posted by just_meHA ha ha ha ha ha ha ha !!!!!!
Da, da, da, bili ste u pravu Ajde, idi sad i samoubij se od sreće :=)
I
Originally posted by LoniLoni, zar nisi čitao spisak dečjih prava?
Čekaj malo, čak i da ste bili u pravu u konstataciji da će taj dečak jednom postati gej (inače nije slučaj da se svi igraju tzv ženskih igara) niste u pravu što ste GA ZEZALI.
Niko, a pogotovu dete ne zaslužuje poniženje.
To ste mogli da konstatujete kao fenomen, a zezanje je korak, na koji niste smeli da se upustite jer je jednostavno nehumano.
Originally posted by eeeeeIgrao sam se i sa dechacima. Te igre su bile jako zanimljive. Najchesce su oni bili musko a ja zensko. I obozavali su me, svi do jednog. To se kasnije nastavilo kao sto vidis.
Na temi o gej ponašanjima u detinjstvu napisali ste da ste se često igrali lastiša i igrali sa barbikama sa devojčicama.
Sećam se kada sam bio mali, mi smo takve zezali, govorili smo im da su pederi, nazivali ih curicama, ženskim petkovima, itd... Što je rezultiralo njihovim plačom i obračunom njihovih roditelja sa nama.
Na kraju se ispostavilo da smo bili upravu kada smo ih nazivali pederima, jer svaki ženski petko (careva devojka) koji se igra sa devojčicama na kraju postane peder.
Originally posted by eeeeeJa sam bio pravi mangup kao mali, igrao sam se decacima, tukao, podjebavao sve zive ljude, pa eto me, peder sam!
Originally posted by Black LadySvaki odgovor povlaci novo pitanje
Ne znam da li je iko obratio paznju da eeee, napise koji odgovor, i onda krene u potrafu za novom temom... zanimljivo, zaista zanimljivo.
Originally posted by eeeeevidimo... a isto tako vidimo i 0:35 - 0:40
Pogledajte pocetak ove reklame: http://www.youtube.com/watch?v=VwOy4B4b ... re=related
Vidite li kako se malom podsmevaju da je zenski petko?
Originally posted by SmallTownBoy_91da da, bas me zanima njegova sledeca tema
Originally posted by Black LadySvaki odgovor povlaci novo pitanje
Ne znam da li je iko obratio paznju da eeee, napise koji odgovor, i onda krene u potragu za novom temom... zanimljivo, zaista zanimljivo.
Originally posted by Eugene de Rastignac
Devojke su cesto ljubomorne na njegove ortake iako zaista nemaju razloga za to jer muški petko ni sa ortacima nema mnogo dublji odnos, oni se samo takmiče ko će da proizvede više testosterona.
Originally posted by eeeeeJa se nisam igrao lastiša. Ja sam imao da se izrazim bisex behavior (odnos 75% : 25% u korist dečačkog ponašanja). Bio sam mali vojnik.
Originally posted by SunceI ja, i ja.
Voleo sam najvise igre: ......., "Izmedju 2 ili 4 vatre", badminton.
Originally posted by Eugene de Rastignaccare!
A šta je sa muškim petkom? On se druži samo sa dečacima, sa njima ide svuda, u kladžu, kafanu, na basket... Sa ženskim svetom opšti samo ako ima devojku ali i sa njom provodi tek dva sata dnevno, uglavnom se voze kolima tražeci skrovita mesta da se parkiraju. Tokom vožnje ne razgovaraju mnogo,a posle seksa uopšte.
Devojke su cesto ljubomorne na njegove ortake iako zaista nemaju razloga za to jer muški petko ni sa ortacima nema mnogo dublji odnos, oni se samo takmiče ko će da proizvede više testosterona.
Originally posted by Sanja SteppenwolfinOk thank you....but, who the funk are you?
Originally posted by Lakiboy_nsU are my hero :like:
@eeeee...bolje da se nekome podsmevaju u detinjstvu da je zenski petko nego da mu se kao tebi podsmevaju citav zivot da si neupuceni debil
A u vezi tvoje fascinacije sa gejevima poseti psihijatra koji ce ti reci da je uzrok svega toga cinjenica da osecas zelju da probas to a ne smes
Originally posted by simarrgL*haha, i ja sam se odusevio kad sam video!
Originally posted by Eugene de Rastignaccare!
A šta je sa muškim petkom? On se druži samo sa dečacima, sa njima ide svuda, u kladžu, kafanu, na basket... Sa ženskim svetom opšti samo ako ima devojku ali i sa njom provodi tek dva sata dnevno, uglavnom se voze kolima tražeci skrovita mesta da se parkiraju. Tokom vožnje ne razgovaraju mnogo,a posle seksa uopšte.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!