Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Zar nije super? :yay:
Da li vas je Sunce opalilo?

''

Mene jeste, zapeo sam dva puta, zamalo poljubio neke grane, i upao u masu ljudi koji su stajali na trotoaru....doduše našao sam izlaz.

Da je još za desetak stepeni toplije bilo bi predrkano dobro, a i cena stanova bi pala.^^
Korisnikov avatar
By Sunce
I sam sebe sam opalio - Suncana onanija. :sunce:

Kako cu da vas przim ove godine, molice te da me nema. :opatica: :sunce:
Korisnikov avatar
By lazarus
Sunce nam prijeti... Danas su momci u teretani konacno skinuli trenerke...
Korisnikov avatar
By simarrgL*
odvratno je. pocele su moje letnje glavobolje. :egzorcist:

al je lepo oko nekih 6 sati kad sunce polako pocinje da se spusta
By Speculum Columbae
Не, језиво је и ужасно.
Не подносим врућине, нити сунце. Кожа ми је јако осетљива и очи, кренем да плачем и да се осипам, имам несвестице од топлоте и не могу да ходам.
Да не говорим шта зној чини мојој коси!

Mислим, жао ми је што хејтујем оне који су тему покренули - јасно ми је да су срећни јер је време лепо и сунчано, али ја сам на ивици нервног слома.
Korisnikov avatar
By mmiki
Ne podnosim vrucine... Danas zamalo sto se nisam onesvestio...
Jedva cekam da temperatura pocne da pada...

:drama:
Korisnikov avatar
By horus.
sve sto sam stariji sve mi vise smetaju vrucine... :deda:
a mrzim i zimu... a i kisu... :kesa:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Eugene de Rastignac

Не, језиво је и ужасно.
Не подносим врућине, нити сунце. Кожа ми је јако осетљива и очи, кренем да плачем и да се осипам, имам несвестице од топлоте и не могу да ходам.

E to.
Korisnikov avatar
By coka
Obozavam sunceeeeeeeeeeee :balerina: Mogu da dubim na trepavicama cjeeeli daaaan :giggle:
Jedino sto me mrzi da se vozim GSP-om ali prezivljavam. Jos mi Prljavi zivi blizu pa sam vec pocela da se przim na njegovoj terasi :carica: jos da docekam more i meni dosta :surfer:
Korisnikov avatar
By castor
vooooooolim

dosta mi je ove zime od 7,8 meseci
Korisnikov avatar
By unic0rn
meni je ovo vec na granici nepodnosljivosti.

nepodnosljiva mi je bila i ova maratonska zima, sad ce da nastupi i barenje sledecih 5-6 meseci...

definitivno treba promeniti klimu :obesen:

p.s. a ne moram ni da pocinjem pricu o Dzi Es Pi-ju. :paradajz:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by simarrgL*
al je lepo oko nekih 6 sati kad sunce polako pocinje da se spusta
:wundy: A najgore je negde oko nekih 6 sati kada sunce kreće da piči direktno u moj prozor i i pored svih roletni postaje pakleno vruće pa okrećem ventilator direktno sebi u glavu :fen:
Korisnikov avatar
By 2kune
zar nisu sve sjebane zemlje 3. svijeta jarko osunčane? :indijanac: da sunce išta valja imale bi ga i nizozemska i švedska i danska... :lepeza:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2kune

zar nisu sve sjebane zemlje 3. svijeta jarko osunčane? :indijanac: da sunce išta valja imale bi ga i nizozemska i švedska i danska...
Gledam danas epizodu inspektora Volandera na TV Avala i padne mi na pamet da su stalno govorili kako je sve sumorno i sivo u toj seriji (jer je snimana na pravom lokalitetu u Švedskoj ili gde već) a meni je baš bilo super. Valjda su ti kritičari navikli na tropske predele

A i glavnog lika su predstavili kao kompletno antipatičnog detektiva mrguda a bio je sasvim pitom i osećajan
Ne znam kako ovo mogu da nazovu antipatičnim mrgudom kad izgleda kao plišani meda :meda:
[img=186x250]http://imworld.aufeminin.com/dossiers/b ... er-ard.jpg[/img]
Korisnikov avatar
By Madonna
prvo mi se kosti mrznu pola godine pa se onda topim 24/7. i miss spring/autumn :sigh:

GOVNO! SRANJE!!! I HATE THIS SHIT!!! HOĆU SREDINU; A NE OVAJ JEBENI PAKAO A NI ONU LEDARU :rida: :die:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Obozavam leto i toplotu, to mi je omiljeno godisnje doba..

Aliii, ove godine uopste nije pocelo kako treba, prebrzo je doslo na 30C, prebrzo se spusti temperatura, a sve to utice na mene i sva sam slogirana kao penzioneri i boli me glava.. :sigh:
By dukkehjem
Originally posted by Eugene de Rastignac

Не, језиво је и ужасно.

Mислим, жао ми је што хејтујем оне који су тему покренули - јасно ми је да су срећни јер је време лепо и сунчано, али ја сам на ивици нервног слома.
hahaha :smeh: care! sa sve uzvicnikom :smeh:

----
ot: ne smetaju mi vrucine, sta ja znam, divljak sam ja... jedino se mnogo vise sad znojim kad se vracam iz skole peske uz "kaldrmu", al rekoh, divljak, meni nista ne smeta to xD

a i fino je lepo vreme...
mada je meni sve super ako sam ja super...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja se znojim kao osureno prase :placko: Zbog toga planiram da i ove godine hladim jaja u fontanama. Ona kod vukovog je kao stvorena za to! :drama:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Joj kuku... kad je sad ovako vruće šta li nas tek čeka u julu... :kosach:

Nije da ne volim leto, ali obožavam zimu! Možda je to zbog GSP-a...
Korisnikov avatar
By Sunce
Dobro je da se spermatozoidi ne prenose vazduhom. Znojim se ispod mantije, a kapljice sa absorbovanim spermatozioidima bi mogle da dodju do moje "tople tacke", a onda bi ispalo da sam necastiva. Nekad se, pravo da vam kazem, plasim i da mirisem cvece. Onaj polenov prah me vreba, i svim silama zeli da se usunja u moju utrobu. To su sve opasnosti koje nosi leto. :opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!