Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Eugene de Rastignaca sta je ono bese definicija fobije?
Pedofobija
Sasvim zdrav i opravdan strah od male dece.
Originally posted by Eugene de Rastignac
a orhideje rastu na najvišim planinskim vrhovima, opet da ih žene ne bi jele."
Ja
Originally posted by SuncePa ako rastu svugde, onda rastu i na vrhovima. U tome je stvar.
Ja
A otkud ti ovo?
Orhideje rastu svuda, sem u pustinjama, moru, i na ledu. Rastu od podnozja do vrhova planina, ne samo na najvisim vrhovima. Evo, ja sam na jednoj utvrdio da rastu od 230 m do 1080 m.
Originally posted by Vespertine
Shalu na stranu, pitanje je dana kad cemo u EU, bash kao shto je pitanje dana kad ce se pojaviti novi mesija i spasti chovechanstvo, "Zastavin" modul sleteti na Mesec, Toma Nikolic otplatiti stambeni kredit, ili Radosh Bajic staviti tachku na agoniju babe koja se vec godinama cheshlja u srpskom "Tvin Piksu" na Moravi...
Mihailo Medenica
Originally posted by Eugene de RastignacSunce- dobro zapazanje...
Originally posted by SuncePa ako rastu svugde, onda rastu i na vrhovima. U tome je stvar.
Ja
A otkud ti ovo?
Orhideje rastu svuda, sem u pustinjama, moru, i na ledu. Rastu od podnozja do vrhova planina, ne samo na najvisim vrhovima. Evo, ja sam na jednoj utvrdio da rastu od 230 m do 1080 m.
Originally posted by Last_minutes
Ja
A otkud ti ovo?
Ako rastu svuda, zasto ih onda zene ne bi mogle jesti?
Originally posted by dukkehjemAko cemo iskreno, orhideje se i ne jedu. Doduse, jestiva jeste vanila koja se proizvodi od orhideje Vanilla planifolia. Ona raste u tropima.
Ja
A otkud ti ovo?
Originally posted by Sunce
Originally posted by dukkehjemAko cemo iskreno, orhideje se i ne jedu. Doduse, jestiva jeste vanila koja se proizvodi od orhideje Vanilla planifolia. Ona raste u tropima.
A otkud ti ovo?
Kod nas rastu orhideje iz cijih gomolja (korenskih krtola) ljudi prave SALEP, a on sluzi kao afrodizijak, izmedju ostalog. Dakle, vise ga piju muskarciiiiii!
A takodje i rec "orchis" potice od starogrcke reci koja znaci jaje, testis, mudo.
Originally posted by Last_minuteshaha, ja mislio da se ne jedu ni ruze
Originally posted by Sunce
Pa ako rastu svugde, onda rastu i na vrhovima. U tome je stvar.
Kod nas rastu orhideje iz cijih gomolja (korenskih krtola) ljudi prave SALEP, a on sluzi kao afrodizijak, izmedju ostalog. Dakle, vise ga piju muskarciiiiii!
A takodje i rec "orchis" potice od starogrcke reci koja znaci jaje, testis, mudo.
Originally posted by Dantewahahahahahahhahahahaha
"Cveće nam dolazi u svim bojama i oblicima, neko je žuto, neko je crveno ali svako smrdi i ima fantastičan efekt na žene. Cveće kao da je svesno toga pa ruže, na primer, imaju trnje da ih žene ne bi jele a orhideje rastu na najvišim planinskim vrhovima, opet da ih žene ne bi jele."
Ja
Originally posted by Dante
Crno-bela fotografija je sama po sebi umetnicka, bez obzira na formu, kompoziciju i procenat vidljivosti pičke.
- Ja
Originally posted by buAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
zvoni mi telefon na poslu ja se javljam i kazem restoran tri de izvolite..javlja se neki muski glas..da li imate bubasvabe i ostale bube..ja krenem da s e smejem i kazem nemam al ako bas zelite to da jedete recicu kuvaru da izadje napolje da nabode koju...a on ce jaaoo izvini nisam se predstavio radim kao rasterivac insekata..hahah
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!