Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni takve osobe nikad jasne bile nisu

ja gay muskarce obozavam, i super sa njima funkcionisem :vijaca:

imam dve drugarice koje ih ne podnose i ne mogu sa njima nikako :egzorcist:
kao razlog navode da im pederi uvek pametuju, tvrdoglavi su, da nenormalno lazu, uobrazeni i slicno...

ja takva iskustva dosad nisam imala, i nadam se da necu :)

I love you guys :grouphug:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa lezbe su besmislene. Da je bog hteo da se dve zene vole, dao bi im obema penise...

:awesome:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
odlicno si se toga setio....postoji taj fenomen skroz i meni je krajnje nejasan...
Korisnikov avatar
By Berserker
ja dosad nisam srela takve osobe, možda sam glupa...
By Speculum Columbae
Ја не могу да поверујем да овако нешто постоји!
Животе!
Korisnikov avatar
By Insorcer
Ne iz ličnog iskustva, ali znam da postoje.
Razlog?! - baš taj život koji Eugene poziva ;)

..kapiram živi, različiti ... i to mora neko. Zar da takva osobenost karakteriše samo izvesni broj str8era/ki?! ...bilo bi nelogično!
By Speculum Columbae
Originally posted by Armand

Ne iz ličnog iskustva, ali znam da postoje.
Razlog?! - baš taj život koji Eugene poziva ;)

..kapiram živi, različiti ... i to mora neko. Zar da takva osobenost karakteriše samo izvesni broj str8era/ki?! ...bilo bi nelogično!
Najviše se mrze oni sa istim manama.
Sam pojam mržnje mi je apsolutno apsurdan - ali to je već neka druga tema.
Korisnikov avatar
By bothways
Ne znam za takve primerke. Ni meni nisu jasni.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni je to neshvatljivo iz prostog razloga sto su lezbe CARICE! Sa njima je uvek zanimljivo, uglavnom su pozitivne i opustene.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa lezbe mrze pedere jer su pičkice i njanjavi i fem i misle da su veće ribe od većine riba i puće usta i imaju milion fotkica na fejsu a sve to lezbe iz dubine duše preziru jer celog života žude za takvim ribicama a ne mogu da ih imaju jer su takve obično strejt. a sa druge strane slična priča, s tim što se pederima gadi to njihovo buč ponašanje jer se pojedinim gejevima diže kosa na glavi od raznih bratorih sa najnovijim šuškavcem, puma patikama i kajlom oko vrata(sem statusa). i sad ja ne znam šta sam hteo.. enihu, a da, neki se i plaše takvog siledžijskog ponašanja od malih nogu pa im je takav bihejvijor odbojan. sve u svemu nisu oni lezbejke i pederi bez razloga :oskar:

šalim se he he
Korisnikov avatar
By Srklet
i like lesbians, they like me. :elvis:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Null

pa lezbe mrze pedere jer su pičkice i njanjavi i fem i misle da su veće ribe od većine riba i puće usta i imaju milion fotkica na fejsu a sve to lezbe iz dubine duše preziru jer celog života žude za takvim ribicama a ne mogu da ih imaju jer su takve obično strejt. a sa druge strane slična priča, s tim što se pederima gadi to njihovo buč ponašanje jer se pojedinim gejevima diže kosa na glavi od raznih bratorih sa najnovijim šuškavcem, puma patikama i kajlom oko vrata(sem statusa). i sad ja ne znam šta sam hteo.. enihu, a da, neki se i plaše takvog siledžijskog ponašanja od malih nogu pa im je takav bihejvijor odbojan. sve u svemu nisu oni lezbejke i pederi bez razloga :oskar:

šalim se he he

hahahahahahahahahahahhaa :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Blady
Naslusala sam se... postoje... nisam jedna od tih, ali iskreno me to nervira, ne volim zene koje mrze muskarce i obratno... i ne razumem to poredjenje..
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja mrzim pedere,volim moje lezbe: :lezkiss:

Postajem lezba:retard:
Korisnikov avatar
By Loni
Jedan moj poznanik jednom mi je rekao:

- Znaš u poverenju, ja uopšte ne kapiram lezbejke. Kako to da imaju pičke, a neće da se jebu?

Joj kad se samo setim njegovog tužnog izraza lica dok je ovo izgovarao.
:-)
Nije toliko poenta u samoj rečenici već u izrazu lica. Maltene da mu suze nisu krenule. Kao da je svedok ne znam kakve štete...

Inače, ne znamo da li je Marija Šerifović lezbo (khm khm), a i da znamo ne bismo javno rekli, ali znam da je u jednoj TV emisiji izjavila:

- Različito gledam na homoseksualnsot kod muškaraca i žena. Žensko-ženska ljubav po meni nije ništa ružno. Devojka devojci ne može da uradi ništa strašno zar ne?

Po meni bolje da je ćutala.
Korisnikov avatar
By Tungi
Zato sam ja zagovornik petinga,iskljucivo:lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja bih voleo da sam lezbejka. Imao bih šanse kod Share Worden. :alexis:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Upoznao sam par lezbejki koje bi zaklale pedere da mogu, ne samo pedere već i sve muškarce.
Ali dobro, neću da ih osuđujem.
Korisnikov avatar
By castor
Ne poznajem lezbejke koje ne vole pedere, ali znam jednog debila koji njih
ne voli. Kad sam mu trazio da mi objasni zasto on je lupao neke nepovezane gluposti koje nisu ni prici objasnjenju :puzzle:
Korisnikov avatar
By Belanos
Ne razumem takvu homofobiju, a znam ljude koji ne vole lezbejke.

Meni su super one koje sam ja imao prilike da upznam :hiphip:
Korisnikov avatar
By lav
mrzeti je prejaka rec, ali ja sam jedan od tih sto ne voli lezbejke :)

al ne znam... nekako mi je odbojno da vidim devojku koja izgleda ko kamiondzija (marija serifovic npr.), sto naravno ne znaci da sve izgledaju tako... ali to je moja valjda predrasuda o njima... znam da je to bzvz posto sam peder... al jbg :)

ne mislim da je to homofobija... ja nemam nista protiv njih... svako ima pravo da izgleda kako hoce i radi sta hoce... ali jednostavno, meni je to odbojno, ali NE MRZIM!
By Swanheart
a lezbejke koje ne vole lezbejke :smirk:
kao npr
gomila lezbejki koje su skoro pa preslikana Marija Serifovic a npr Mariju Serifovic ne podnose i pljuju je gde stignu

ont

k`o sto rece Null, butch lezbe bi da budu femm k`o sto su femm pederi, femm pederi bi da budu k`o sto su butchice i sve tako u krug
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!