Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Više volim debele nego anoreksične. Kada vidim te hrpe kostiju kako se šetaju po modnoj pisti skenjam se u život...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sta se vi punije bunite jbt?

Ne vole ljudi, pa ne vole..

Sta ja sada trebam da dignem frku i da vristim na sav glas diiiiiiiiiiiiiskriminacija, jer je brdo ljudi popljuvalo kovrdzavu kosu na temi o kosi? :doh:

Da ste toliko sigurne i zadovoljne, ovo vam ne bi smetalo, kao sto meni ne smeta kada neko kaze da mu je odvratna kovrdzava kosa, i ne pada mi napamet ni da se prepirem ni da je ispravljam, za razliku od vas sto odmah kukate jbt.. :smiling:
Korisnikov avatar
By Brz na Jeziku
meni su debele devojke daleko seksipilnije i privlačnije od mršavih. lično najviše volim ne baš debele, ogromne nego malo "jače" devojke, ali u svakom slučaju više mi se sviđa devojka od 120 kg nego ona od 40 kg.
Korisnikov avatar
By starsailor
zWezdice necu citirati tvoj post bojim se da je previse ¨cool¨
reci mi zasto (o zasto) mislis da sve zene/ljudi koji na ovoj temi ¨brane¨ gojazne devojke da su i same/i takve/i???
i da mozda po nekim ¨normalnim na pr.Cosmopoliten bla bla ¨ standardima, mozda i ti spadas u gojazne devojke.

ja bih isto tako zamerila Mage-u (nista licno) sto je anoreksicne devojke nazvao hrpom kostiju, i da je sada ovo tema o njima, onda bih ja po tvom misljenju (stereotipima) ispala i anoreksicna?
Korisnikov avatar
By tintily
Zasto ja uvek imam potrebu da odgovorim . Zvezdice tebi i onima koji misle kao ti ... Od kad je otvorena tema ovde se raspravlja a mislim da ne sluzi tome. Neko je nekada rekao da je lepota u ocima posmatraca. Moze se nekome vizuelno vise dopasti nesto nego nekome drugom ili se ne dopadati uopste, u ovom slucaju punacke i gojazne zene. Ne verujem da bilo kojoj devojci koja je ovde postovala a voli debeljuce ili je i sama jedna od njih smeta to sto se nekim drugim devojkama dopadaju one idealnih proporcija ili vitkije od toga . Ali smeta meni licno, a verujem i vecini njih, to sto neki daju za pravo sebi da kritikuju njihovo vidjenje ili stavove.
Brokeback-toplo preporucujem citanje Juzerkinog posta. I dodacu naravno :) . Po tebi bi onda i osoba obolela od raka pluca bila kriva jer nije dovoljno pazila na svoje zdravlje. Nekim zenama je gojaznost nasledna , uzrokovana poremecajem hormona ili iz ko zna kog razloga . Druge pak uzivaju vise nego sto bi trebalo u hrani. Ali onaj ko je gojazan nije automatski lenj i neodgovoran prema sebi. Znam mnoge gojazne zene koje redovno vezbaju , cije su kosa , koza, nokti ...besprekorni. Koje i te kako brinu o sebi i svom izgledu.
Ja nikad ne kukam ali reagujem na neke stavove i opaske. Nije ono sto je opste prihvaceno uvek najbolje ili najlepse. I poimanje zenske lepote se menjalo kroz vreme. I uvek ce biti ljudi kojima se dopadaju razlicite stvari , razliciti ljudi...A ja cu se uvek buniti kada neko osudjuje tudje izbore i odluke jer ni ja ne osudjujem nicije.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by starsailor

zWezdice necu citirati tvoj post bojim se da je previse ¨cool¨
reci mi zasto (o zasto) mislis da sve zene/ljudi koji na ovoj temi ¨brane¨ gojazne devojke da su i same/i takve/i???
i da mozda po nekim ¨normalnim na pr.Cosmopoliten bla bla ¨ standardima, mozda i ti spadas u gojazne devojke.

ja bih isto tako zamerila Mage-u (nista licno) sto je anoreksicne devojke nazvao hrpom kostiju, i da je sada ovo tema o njima, onda bih ja po tvom misljenju (stereotipima) ispala i anoreksicna?
Pa ja koliko vidim samo su se punije bunile..

Ps: Nemoj da citiras, previse sam ql.. :zongler:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by tintily

Zasto ja uvek imam potrebu da odgovorim . Zvezdice tebi i onima koji misle kao ti ... Od kad je otvorena tema ovde se raspravlja a mislim da ne sluzi tome. Neko je nekada rekao da je lepota u ocima posmatraca. Moze se nekome vizuelno vise dopasti nesto nego nekome drugom ili se ne dopadati uopste, u ovom slucaju punacke i gojazne zene. Ne verujem da bilo kojoj devojci koja je ovde postovala a voli debeljuce ili je i sama jedna od njih smeta to sto se nekim drugim devojkama dopadaju one idealnih proporcija ili vitkije od toga . Ali smeta meni licno, a verujem i vecini njih, to sto neki daju za pravo sebi da kritikuju njihovo vidjenje ili stavove.
Brokeback-toplo preporucujem citanje Juzerkinog posta. I dodacu naravno :) . Po tebi bi onda i osoba obolela od raka pluca bila kriva jer nije dovoljno pazila na svoje zdravlje. Nekim zenama je gojaznost nasledna , uzrokovana poremecajem hormona ili iz ko zna kog razloga . Druge pak uzivaju vise nego sto bi trebalo u hrani. Ali onaj ko je gojazan nije automatski lenj i neodgovoran prema sebi. Znam mnoge gojazne zene koje redovno vezbaju , cije su kosa , koza, nokti ...besprekorni. Koje i te kako brinu o sebi i svom izgledu.
Ja nikad ne kukam ali reagujem na neke stavove i opaske. Nije ono sto je opste prihvaceno uvek najbolje ili najlepse. I poimanje zenske lepote se menjalo kroz vreme. I uvek ce biti ljudi kojima se dopadaju razlicite stvari , razliciti ljudi...A ja cu se uvek buniti kada neko osudjuje tudje izbore i odluke jer ni ja ne osudjujem nicije.
Ko koga osudjuje? Vi se bunite , jer je nekome ruzno da bude sa punijom/debelom ribom i jos to priznaje? Sta je tu problem? Pa ne bi mogao svako, pa koliko god ta riba imala divne, sredjene nokte i redovno isla na piling, nije poenta u tome uopste. Kao sto ni svako ne bi mogao da bude sa extra mrsavom ribom..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by maka

ja sam debela devojka :peva:
Pa i ja sam jbt, pa se ne bunim sto neko ne bi mogao da trpi moje spojlerchice, zabole me bas moj levi, lepi, sexy spojler.. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By starsailor
ali cuj (naravno da te necu citirati) jer ti pokusavas biti cool, zene koje su otvoreno ovde priznale da su gojazne, ili tako sebe vide ili dozivljavaju stvarno nemaju problem sa sobom. sto se ne bi moglo reci za tebe. ti kazes da tebi ne smeta da neko ne voli kovrdzavu kosu (ja cak nisam ni videla tu temu ali uporedjenje debljine i kose i sama diskriminacija povodom toga je smesna) ali ipak to ovde pominjes. znaci kontradiktorna si...
i biti agresivan i napadati u postovima samo pokazuje obratno...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by starsailor

ali cuj (naravno da te necu citirati) jer ti pokusavas biti cool, zene koje su otvoreno ovde priznale da su gojazne, ili tako sebe vide ili dozivljavaju stvarno nemaju problem sa sobom. sto se ne bi moglo reci za tebe. ti kazes da tebi ne smeta da neko ne voli kovrdzavu kosu (ja cak nisam ni videla tu temu ali uporedjenje debljine i kose i sama diskriminacija povodom toga je smesna) ali ipak to ovde pominjes. znaci kontradiktorna si...
i biti agresivan i napadati u postovima samo pokazuje obratno...
Bole me moj spojlercic koji ti diskriminises za to da tebi ili bilo kome budem ql, sve mi pucketa.. :yes:

Inace, vidi post iznad svog, rekoh da i ja imam visak, heeeeellooooooooo devojko, ne kaki, tako da ne vidim o cemu pricas.. A tema sto se tice kose je u temi koja se jako jednostavno zove KOSA :wow: . Ma vama je danas sve diskriminacija bre, i ko vas nauci tu rec intelektualci nasi.. :kuckuc:

Agresivna i napadam? Ok, misljenje svoje reci je jednako napadima, jer nekome ne odgovara. Ne znam, ali bas ti ne ide ovo tumacenje teksta mojega. :awesome:
Korisnikov avatar
By starsailor
vidim da si se malo iznervirala jer si pocela da koristis proste reci. evo zadnji put cu pokusati da ti objasnim.
nije bitno da li si ti gojazna, ili mrsava, i ok je reci svoje misljenje da ne volis takve devojke, ili cak i volis.
ali ti ne iznosis svoje misljenje. ti OSUDJUJES. naravno ovo je forum, naravno da imas prava i to da radis, ali shvati da biti cool i ravnodusan i osudjivati nije isto.
i zasto se nerviras? tintily i ja mirno komuniciramo ovde. mozes i ti.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ih, ja sam malo temperamentnija, ali da se nerviram oko svake nebitne prepirke, pa necu sigurno, ipak, mi niko od vas ne znaci nista da bi me pomerao u tom smislu, tako da ne brini, ali hvala ti. :)

Rekoh da ne OSUDJUJEM, nego dajem svoje misljenje, ali ok, tebi je osudjivanje pisanje svog misljenja malo temperamentnije, jer ipak nismo svi isti i stalozeni, a verujem da ti to razumes ili ne :misli: , no nebitno..
Korisnikov avatar
By xfreelancer
svidjaju mi se i debele i mrsave devojke. no, vrlo, da ne kazem wwlo, su mi u devojaka antipaticne namewne gowowne mane, koje se wewujem upotwebljavaju sa ciljem da budu swatke. a nisu. naprotiv. ali to je samo moje misljenje. mozda zato sto sam i sama debewa i onda me mnoge stwawi newviwaju. i osobe. bice da je fwustwacija kwiwa za sve. mozda mi fake, cute wannabe gowowne mane ne bi bile tako iwitantne kada bih bila witka, zgodna i atwaktiwna. objawicu swoje miswenje owde ponowo kada budem smsawa i kada budem nalikowala kakwoj nowdijskoj boginji.

al zato su mi prave specificnosti prilikom izgovora bas slatke - vrskanje, kotrljajuce rrrrrrrrrr, i slicne lingvisticke prozodije koje se ne vide tj. cuju na forumu.

al zato se glupos', srecom, da detektovati.
By Kala
kad jednom probas nesto "deblje", zavuce ti se pod kozu
Korisnikov avatar
By Elena
Debele me ne privlace ali krupne da. Moze da ima i vece sise i vece dupe i kukove i stomak ali sve dok ima visinu i dok je normalno gradjena a ne kao bure.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa da, ja sam se dosta ugojila, ali bih volela da to izbalansiram nekako, i nadjem sredinu :)
ne volim jako debele, a ni preterano mrsave...
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Bolje da ljulja nego da zulja:yay:

Ali kad zulja duze se pamti...:D
Korisnikov avatar
By simarrgL*
debela devojka sam ja, pa sta, mogu ti dati sto malo koja zna, debela devojka sam ja, aha, uzmi il ostavi jer nema drugog pokusaja :D
Korisnikov avatar
By Mariška
^

Jela Božićnu večeru od 30.000 kalorija čak dva sata

Slika

Jednoj gojaznoj Amerikanki nije dovoljno što ima skoro 300 kilograma, pa je rešila da se dodatno 'popuni' obrokom koji je imao neverovatnih 30 hiljada kalorija!

Dona Simpson iz Nju Džerzija, teška 292 kg, nada se da će zvanično postati najdeblja žena na svetu, pa je rešila da se potrudi za tu titulu: častila je sebe Božićnom večerom za desetoro, koju je platila preko 200 dolara. Dona je puna dva sata provela u ždranju, tokom kojeg je 'savladala' dve ćurke, dve šunke, 6,8 kilograma krompira, pet vekni hleba i osam kilograma različitog povrća sa sosovima.

„Svaki bi trebalo da ima pravo da radi šta želi na Božić. Ljudi koji osećaju krivicu kada jedu su urnebesni,“ izjavila je debela Amerikanka.

Dona, inače majka dvoje dece, Devina (14) i Džeklin (3), sa lakoćom je pojela monstruozne količine hrane jer tako zarađuje za život: ona ima web sajt na kom naplaćuje korisnicima da je gledaju kako jede. Zbog gojaznosti može da se kreće samo uz pomoć električnih kolica, ali ona ipak tvrdi da je zdrava.

Slika

Slika

Slika

:love:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Sori shmirgi ali ovo bi bilo pre:awesome: da ona kaže:
Slika
debela devojka sam ja, pa sta, mogu ti dati sto malo koja zna, debela devojka sam ja, aha, uzmi il ostavi jer nema drugog pokusaja :D
Korisnikov avatar
By acid drop
okej, nek joj neko skrene pažnju na to da je poremećena. : /
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!