Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Brokeback
hahaha.. Pa kod nas su to samo igrale devojcice..
Korisnikov avatar
By inga
Ja sam bila strah i trepet. Najbolje hvatala i dosta dobro gađala. :kingkong:
By dukkehjem
hehe, mene su leptiri i takve stvari vise zanimale :sigh:
By str00ja
I ja sam prskao bube i muve lakovima za kosu, dezodoransima, po izboru sa ili bez upaljaca :awesome:
Kad je devojcica bilo malo za lastis, bez problema se prikljucivao... Nisam bas bio bolji od njih, ali ukacio sam dosta dobro ^^ xD
Mrzeo fudbal, i igrao ga samo kad sam bukvalno morao na fizickom, i to bio golman, nekad mi se i posrecilo da odbranim, ali uzas blagi u svakom slucaju...
Barbike kod drugarica kuci takodje cesto...
Uvek sam mogao da se uklopim s devojcicama grupno, a s decacima samo pojedinacno :pervert: ^^ xD Super sto se sad uklapam sa svima na sve moguce nacine :lol:

edit: nisam znao da su izmedju dve vatre gej :D

i da, cesto je na fizickom bilo tri grupe, fudbal kosarka i odbojka, pa ide gde ko hoce da igra... ja u odbojku ofkors :D sem kad je falio neko visok za kosarku, mada sam tu zabusavao xD a fudbal...uhhh kako mrzim, rekoh gore, samo golman na silu... :sekirica:

edit 2: I sto neko gore rece, mnogo sam vise gej bio kad sam bio mali, posle se takve neke karakteristike pogubise kroz osnovnu...
By str00ja
Jao da, genijalna situacija: vrtic, za domaci zadatak kao imali da namazemo usta cokoladom ili karminom, po izboru, i da poljubimo na predvidjeni papir da ostavimo otisak xD I ladno se secam svog razmisljanja: ja bih da stavim karmin i poljubim... mada mi nekako zvuci kao da je on za devojcice a cokolada za decake... ali ne pise sta je za koga, pise staviti sta zelimo, po izboru... I ja naravno tutnem karmin :lol: Na stranu sto od kad znam za sebe umirem za cokoladom :lol: A shatro kao nije pomalo queer za decake sta god da su od to dvoje stavili :P

(moram se pohvalit da sam ga lepo stavio, nisam presao ivice, i svi su govorili kako mi je veliki otisak od usana xD posle mi je jedan decko govorio da mu se svidjaju moja usne jer su velike, i ja budala se postideo i nisam hteo da pricam s njim... :ubise: e da mi je ova pamet a onih 4-5 godina u vrticu :pucaodsmeha: )
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sakupljala sam autice, i jos uvek imam tu prelepu kolekciju, koju sam pre neki dan sakrila da mi to sestric ne bi polupao :lol: sebicna sam, jbg

pravila sam luk i strelu svaki put kad bi otisla u selo :)

dok su cure cesljale barbike, ja sam igrala fudbal i uvek kad neko da gol ja padam automatski na pod i vicem : FAUL!!! i ako se ne uvazi, sudija biva nokautiran :lol:

kad smo se igrale porodice, uvek sam glumila tatu i terala devojke da se ljubimo :retard:

plakala sam kad bi mi mama oblacila suknjicu, dok nisam nasla lek.. dok je mama bila kod komsinice, pokupila sve haljinice i suknjice i zapalila :lol:

izgleda sve lez cure kao male imaju sklonosti ka piromaniji :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Kod mene je prisutna inverzija seksualnosti. Kao mala sam bila opasna: sve sam zenke u kvartu izjebala nekoliko puta, a onda sam se sirila i davala dalje, nepresusno troseci svoje tecnosti i cula, a sve u potrazi za ljubavlju. Ipak, izjebala sam sebe najvise, pa sam se zamonasila. Sada sam cisto dete. Ne skupljam autice, niti volim puske, ne znam ni da volim, niti da se jebem, i da me siluju, morali bi da se potrude. :opatica:

Kao dete, radila sam kao odrasla.
Korisnikov avatar
By bothways
Ah... posto je komsiluk bio mahom zenski, uvucen sam u igru lastisha i voleo sam je. Naravno, nisam bio spretan kao neke drugarice, ali sam opet dostizao zadovoljavajuce rezultate. I to me je drzalo pa sve do puberteta, kada su u komsiluku pocela druga deca da se pojavljuju itd.

Kad sam u prvom razredu isao kod drugarice da se igramo, bio sam tako opcinjen njenim barbikama da sam umeo i po sat vremena da se igram sa njima, potpuno ignorisuci drugaricu. I ona se najvise sokirala kad sam joj, 13 godina kasnije doduse, rekao da sam gej.

S druge strane, stalno sam se ljubakao sa odredjenim devojcicama i kreirao sam svoj izmisljeni svet u kome sam imao devojku Sanju. Igrao sam se sa automobilima i slicnim "muskim" igrackama.

Na izmedju 2/4 vatre nikad nisam gledao kao zensku igru, ali sam je svakako obozavao i bio dobar u njoj. Cak smo na fizickom u srednjoj igrali svi to. Tako da ne mislim bas da je zenska igra.

A fudbal, kosarku i sl... najpre sam igrao fudbal sa drugovima u osnovnoj, ali nikad nisam bio dobar u tome. Cesto sam bio golman, sto mi je nesto bolje polazilo za rukom. Posle sam se udaljio od tih drugova, pa sam i prestao da igram. Mislim da je to bilo posle Mondijala u Francuskoj. Elem, u srednjoj sam maksimalno kulirao sportove kao sto su kosarka i fudbal i posto nas je ionako bilo puno u timovima, gledao sam da ne smetam drugima. Odbojku sam jedino voleo da igram, jer sam tu zapravo i pravio neke rezultate. Bio sam zadovoljan svojim servisom :D Ali to vec nije detinjstvo, I guess.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Kod nas je to bila zenska igra :)
Decaci su igrali fudbal(citaj samo fudbal), a devojcice izmedju 2 vatre ili lastis :)
Mada moram priznati da sam ja dosta bio st8 dete citajuci vase postove :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Luk i strela. :drama:

Pracka. :love:

Evo sad cu vam ispricati misteriju polomljenih farova na automobilima u mojoj ulici a i sire. :hvala: :djavo:

Bila jednom jedna devojcica, volela je da se klikera i da pravi sranja kad niko ne vidi. :lol: Takodje je volela da se igra sa prackom, stavlja kajsije u nju i gadja komsije. :ninja: Jednom joj je pala neverovatna ideja na pamet, da spoji klikere i pracku. :wow: Pa je tako lomila farove, naravno dokazni mat`rijal-klikere kupila posle nacinjene stete. :mete: :lija:
Odvratna sam bila, stvarno...a posle sam se kajala. :smeh:

THE END...

:budilnik:

:osama: :osama: :osama:
Korisnikov avatar
By Madonna
SlikaSlika
SlikaSlika
Slika
Slika

bio sam opsednut dragim kamenjem, želeo sve za sebe, da mi kupe pravi, plakao što nemam itd. :psiholog:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Brokeback
Originally posted by bigirl

Tukla dečake. :nesiguran:

Scena. Trči Nikola hodnikom i nosi moju gumicu za kosu. Ja jurim za njim (sa sve kosom do dupeta) i vičem "stani vamo majke ti ga nabijem i bori se ko muško".

hahahahahhahaha :) ))
odlično :lol:

istina, nisam fermala drugarice, strogo muško društvo i fudbali 109 košarke basketi krađe bmxovi trtemrte (uuu jeza me hvata malo), al' to mi nije gej.
trenirala sam fudbal sa dečacima to je bilo baš kul hahaha al' ne znam, nije mi gej ni to.
gej mi je onaj rukomet recimo. onako stereotipno gej. s ove tačke gledišta.
malo je gej što smo drugarica i ja valjda ljubomorne 'tele da prebijemo nekog lika iz odeljenja (prvi osnovne) jer je bio nešto blizak s curicom jednom, jebem li ga sad da se setim (a koja je izrasla u nedajbože, što ti je život)
a da. svidžala mi se sadašnja žena. to je trip JESS! morala sam kevi da objašnjavam neke ceduljice tajne ju ju ju: nisam ja pisala, majke mi (mda, nego ko je hahaha, svi šesto/sedmogodišnjaci.. godišnjakinje?-štagod-imaju isti rukopis)
al' i 'vamo sam skakala sa curama kad baš nema dečaka napolju, bez problema. mada je to retko bilo. i vezla. hahahaha ne znam ne znam im lost now.
Korisnikov avatar
By _miki_
Ja sam imao veliku kolekciju figurica "Masters of the universe",i voleo sam da se igrima sa tim misicavim lutkicama.Kada sam porastao nastavio sam da radim isto to.
Slika
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by str00ja

(moram se pohvalit da sam ga lepo stavio, nisam presao ivice, i svi su govorili kako mi je veliki otisak od usana xD posle mi je jedan decko govorio da mu se svidjaju moja usne jer su velike, i ja budala se postideo i nisam hteo da pricam s njim... :ubise: e da mi je ova pamet a onih 4-5 godina u vrticu :pucaodsmeha: )
Tvojim rečima: ovo je tako pweswatko... :D
Korisnikov avatar
By Cupava
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

sakupljala sam autice, i jos uvek imam tu prelepu kolekciju, koju sam pre neki dan sakrila da mi to sestric ne bi polupao :lol: sebicna sam, jbg

dok su cure cesljale barbike, ja sam igrala fudbal i uvek kad neko da gol ja padam automatski na pod i vicem : FAUL!!! i ako se ne uvazi, sudija biva nokautiran :lol:

kad smo se igrale porodice, uvek sam glumila tatu i terala devojke da se ljubimo :retard:

plakala sam kad bi mi mama oblacila suknjicu, dok nisam nasla lek.. dok je mama bila kod komsinice, pokupila sve haljinice i suknjice i zapalila :lol:

izgleda sve lez cure kao male imaju sklonosti ka piromaniji :lol:
Tu smo negde odprilike ... Ja samo da dodam moju ogromno interesovanje za klikere i dan danas imam jedno 400 komada. To i fudbal dve najbitnije stvari u mom odrastanju. Alternativa je bila srafciger i odvrtanje i zavrtanje sarafa.... :P
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Kad sam bila devojcica mala, nisam znala ni pisati sama, a sad bogu hvala kao iz bokala. :krezavi:

Igrao sam se sa flasicama i bocicama i muckao kojekakve eliksire, skupljao bocice od parfema...jest igrao sam se i sa lutkama koje je mama kupovala meni i bratu...sio sam odelceta tim lutkama...fudbal nikad nisam voleo i nisam ga igrao...ako se jos neceg setim dopisacu.:eya:
Korisnikov avatar
By gossip
igrao sam se sa barbikama hihihiih :D
Korisnikov avatar
By Delerium
Kao klinka sam se ceso motala oko tate u garazi i "popravljala" automobile, bicikle, sta god je trebalo
I,da,kad bismo se igrali,uvek sam imala neku musku ulogu :bouncy:
Korisnikov avatar
By dharmox
Pih. U poređenju sovim što ste vi napisali moje detinjstvo je bilo sasvim str8. Igrao sam fudbal, košarku, klikere. Sa sadašnjim partnerom pravio sam kućicu na drvetu. Ništa nismo radili u njoj, a mogli smo :nazalost:
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
Bio sam prava mala trandza, znachi full shminka, haljinice, crvene kozne chizme i znao sam sve pesme Dragane Mirkovic, Lepe Brene i jos par njih, shta reci, ja sam dete turbo folka. Shetao sam i neke svoje kreacije i svi su mislili da cu biti kreator jer sam vec s 4 godine imao celu kolekciju koja je i lichila na neshto, dobro, uglavnom na Brenu i Sneki, ali i to je neshto...
By faxsimil
Pa ja sam radio svašta kao dijete. To je tako bilo gay :==))))

1. Glumio sam Lepu Brenu. Uz pjesmu nežna žena sam oblačio mamine stvari.To me tako palilo! :)

2. Šminkao sam se. Posebno sam voleo da crnom olovkom sebi nacrtam mladež na levoj starni, odmah iznad gornje usne.

3. Volio sam da izigravam kraljice. Tako da sam u trenucima kada nema nikog u kući, oblačio mamine duge haljine i na sebi stavljao nakit! :)

4. Sa vršnjacima nisam imao zajednički jezik. Dok su se oni igrali fudbala, trenirali razne sportove. Ja sam svojoj sestri krojio odevne predmete za barbiku. Prve džeparac koji sam dobio potrošio sam na barby! :)

5. Sjećam se dok sam bio klinac počele su sa emitovanjem španske telenovele. Uvijek sam bio zla osoba!

6. Pošto je moj otac vrhunski sportista sa dugom karijerom, a i dio moje porodice, na silu sam upisan da treniram boks. Bože dragi kakva je to ludilo bilo. Anoreksičan feminiziran dečkić upisan da trenira boks. Otišao sam i samo su rekli. Ne, on nije za boks. On je više za baštovana! :====)))))))))

7. Voleo sa da se mešam po kuhinji, perem suđe, sređujem kući i glumim svoju majku.

8. Gledao sam u šolju. Komentarisao kako su pojedine frizure očajne!

9. Igrao sam lastiž. I to sam igrao tako dobro, da sam bio.wow!

10. Kada sam se obrezao, pošto je to kod nas tradicija, jedini sam imao roze svečano odelo, to su morali da nabave. pa je ćale išao do Istanbula! I danas ga čuvam!

11. Uvek sam bio doktorica, i jesam glumio porođaje, umiranja, hladnokrve ubice.

12. Spao sam sa upaljenim svetlom. Sestra mi je govorila da sam kao devojčica.

13. Igrao između dvije vatre. Znam da sam birao uvijek ekipu, kovao planove kako da pobedimo!

Eto, moji nisu znali da od troje djece, imaju tri ćerke. a ne sina i dve ćerke :====)))))

Ovo je sve trajalo do osmog razreda. Kroz srednju školu idu druge gay stvari :===)))

1. Druženje sa drugaricima.

2. Pravio sam spletke kako da osvoje momka, sastavljao poruke, izmišljao razne stvari.

3. Nikada nisam bio aktivan na času fizičkog. Jednom me profesor pitao, šta je što sediš, ustaj i trčanje. Ja na klupi sa tri drugarice, i samo kažem "ne mogu dobile smo" :) )))))

4. Omiljeni pisici već postaju ""gay"" :=)

5. Počinjem da se oblačim u stritkno crne boje, i danas se pitam zašto.

6. Bio sam najbolji đak u svakom smislu. Dojadile su mi razne pohvale.

7. Imao sam problema kako da izbegenm nabacivanje devojaka. Uh. Sjeća se da me razredni često pitao jel imam devojku. A ja iza sebe više seksualnog isksutva nego cela odeljenska zajednica zajedno!

8. Nosio sam torbice preko ramena.

9. Vodio lični dnevnik.

10. Na ekskurziji sam imao više šminke nego sve drugarice zajedno.

11. Imitirao profesore i bio zvezda! :==)

12. Da, drugari me jesu zezali. Ali, meni to nije smetalo. Ali, poslije svega jedina sam osoba koju je celo odeljnje poštovalo i cenilo, evo i danas! I opet se pitam zašto?

13. ZATO STO SAM GAY :===)))))

Život i detinjstvo bili bi tako dosadni!!!
By Guion Nerville
Originally posted by Null

bio sam opsednut dragim kamenjem, želeo sve za sebe, da mi kupe pravi, plakao što nemam itd. :psiholog:
ja sam posebno zeleo safir.

Slika

mislio sam da ima neku cudesnu moc, i da ce mi prizvati princa iz nekog kraljevstva da me prosi.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!