Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
ma prosto se to oseti, nemoguce je objasniti:hail2:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Postoji nekoliko sigurnih znakova (ako se identifikuje, 100% je gay/bi):

- Tetkasti nacin izgovaranja samoglasnika (jbg, ne znam kako bolje da opisem): poseduju svi koji vise vise po gej mestima ili sa gej drustvom. Prosto nacin govora jedne kulturne grupe.

- Pogled koji premerava drugog tipa kao seksualni objekat. Treba razlikovati od pogleda postovanja prema nekome ko dobro ili zanimljivo izgleda.

Postoje indikativni znaci (moz' da bidne, al' ne mora da znaci):

- Nosi gej modu. Uvek postoji neki detalj koji je u odredjenom vremenu gay moda (pocelo od belih sportshih carapa u San Francisku osamdesetih). Osnovni problem je sto str8 populacija prihvata gay modu, pa ona postaje univerzalna. Ovo je slucaj sa: japankama, torbama preko jednog ramena, narukvicama, pirsinzima, tesnom odecom, depilacijom bilo kog dela tela, odlaskom u teretanu itd.

- Femiziranost. Napravio nekoliko kardinalnih gresaka u proceni kada se ispostavljalo da feminiziran muskarac je str8. Takodje str8 acting tipovi se ne registruju uz pomoc ovog kriterijuma. Nedostatak feminiziranosti nikako nije znak da neko nije u fazonu.

- Nezainteresovanost za zene. Svako ima svoj tip idealnog partnera i ako se slucajna prolaznica ne uklopi, nema potrebe da se okrene.

- Eye-contact moze da znaci seksualnu zainteresovanost, ali i zainteresovanost za prijateljstvo. Ne treba pomesati.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Njuskalo

- Eye-contact moze da znaci seksualnu zainteresovanost, ali i zainteresovanost za prijateljstvo. Ne treba pomesati.
Eye contact kad proradi gaydar je vrlo teško pobrkati sa bilo čim drugim. Kao da postoji povratna sprega. Pogledate se, jasno je i tebi i njemu zašto se gledate i na tome sve prećutno ostaje (ili ne ostaje...). Po pogledu je moguće ocijeniti i nivo "klozetiranosti".

Nekad gledam/pričam sa nekim likovima koji nesvjesno "šalju signale nazad". (Znam da čudno zvuči, jer ja sam ne šaljem nikakve signale, više se radi o nekoj specifičnoj homo energiji.) Međutim, ponenad lako provaliti da ni sami ne zanju šta su - osim ako se nisu užasno duboko zakopali u svoju str8 maštu.

Kad mi se sretne pogled sa hetero muškarcem, to se odmah primijeti, jer nema povratne sprege. Prosto, gledamo se. Odmjeravamo zbog 100 stvari, ili nam pogledi lutaju od umora i dosade.
Korisnikov avatar
By Gollum
I nemam mnogo izrazen gaydar ... prepoznam samo tetke ali sta to vredi kada se danas pola populacije oblaci tetkasto ...

ali zato mnogi iz moje okoline imaju gaydar jer su me ceo zivot zajebavali da sam 'pesko' iako ja to vecini nisam ni priznao :D
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by bern

Eye contact kad proradi gaydar je vrlo teško pobrkati sa bilo čim drugim. Kao da postoji povratna sprega. Pogledate se, jasno je i tebi i njemu zašto se gledate i na tome sve prećutno ostaje (ili ne ostaje...). Po pogledu je moguće ocijeniti i nivo "klozetiranosti".

Nekad gledam/pričam sa nekim likovima koji nesvjesno "šalju signale nazad". (Znam da čudno zvuči, jer ja sam ne šaljem nikakve signale, više se radi o nekoj specifičnoj homo energiji.) Međutim, ponenad lako provaliti da ni sami ne zanju šta su - osim ako se nisu užasno duboko zakopali u svoju str8 maštu.

Kad mi se sretne pogled sa hetero muškarcem, to se odmah primijeti, jer nema povratne sprege. Prosto, gledamo se. Odmjeravamo zbog 100 stvari, ili nam pogledi lutaju od umora i dosade.
Kad proradi gaydar, to je tako.

Ali eye-contact postoji u raznim drugim socijalnim kontaktima osim sexa. Treba biti realan.

:mirth:
By ...Sitnicava...
Meni su sve devojke koje se oblače alternativno (dakle, retro, etno...) lezbe.

Još ako su kratkokose, eto premije.

Toliko o mom gej-daru.

Veze s vezom.

:/
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover

Ali eye-contact postoji u raznim drugim socijalnim kontaktima osim sexa. Treba biti realan.

ali u gaydar situaciji taj eye contact ne mora nuzno da ima seksualnu konotaciju, vise je kao znak raspoznavanja gejeva. E sad, ako se duze gledate onda verovatno dobije i tu seksualnu dimenziju :)
By loreenche
Da mi je da vidim kako se odmeravaju u gay klubu...

PA to prsti od pogleda :) :) :)

:teletabisi:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
Originally posted by Vetur úlfur
Originally posted by Heartkiller

Slusam:

- Beyonce
- Jennifer Lopez
- Lady Gaga
- Kylie Minogue
- Rihanna
- Britney Spears
- Christinu Aguilera
- Kelly Clarkson
- Toni Braxton
- Anastacia
- Shakira
- Celine Dion
- Cher
- Tina Tarner
- Alicia Keys
- Katy Perry
- Ricky Martin
- Enrique Iglesias

To bi continued... :alexis: :awesome:
I jos ponesto ;)
...izedju ostalog, poneke od njih...
OMG JA SAM GEJ!
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah! :D
blahy, zaboravio si madonnu! :)

ne slusaj gaydar. moj ne radi.
jos smo mali da bismo imali dobre gay skenere.
starci od stotinu ljeta mogu da uoce iglu i plastu sena... otom potom.
play safe!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by colonia_boy

Nisam bash razvijao teoriju na datu temu ali definitivno mogu da provali tipa na osnovu pogleda. Dina je pomenula eye contact i skrouz se slazem sa njom. Meni je u sredjoj skoli prepoznavanje up-the-ass tipova bilo komplikovano jer sam se oslanjao na stereotipe u pogledu muzike, odevanja, feminiziranosti. Tad je sve bilo po sistemu hit & miss, kao sto Renoir reche, sto nam je milo to nam se i ... Enivei, posle sam se okurazio, bez problem checkirao tipove i pravio eye contact. Ubrzo mi je postalo nevidjeno lako jer bukvalno sve mozes da procitas iz necijeg pogleda. Kao i svaki peder, ja moram da overim sta neko nosi :D ali kad ga pogledam u ochi odmah vidim na koji nachin gleda. To je kao neki nachin da vam taj drugi da do znanja da jeste. Najlakse bi to bilo opisati kao neka toplina u pogledu. Kod strejtera mozete dobiti ili nezainteresovani ili pogled pun prezira. Vazno, prezrivi pogled strejtera ne treba mesati sa kuckastim pogledom sujetnog pedera!!
kolonija je to lepo rekao. uglavnom je to pogled.

s vremenom kako budes upoznavao ljude iz ovoga sveta, druge ces lakse prepoznavati, to nekako ide jedno s drugim. samo ironija je sto jelte moras upoznati gej ljude da bi raspoznavao gej ljude, al ajde :lol:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by colonia_boy

ali u gaydar situaciji taj eye contact ne mora nuzno da ima seksualnu konotaciju, vise je kao znak raspoznavanja gejeva. E sad, ako se duze gledate onda verovatno dobije i tu seksualnu dimenziju :)

Pricao sam o tome da eye-contact ne znaci automatsko registrovanje na gaydaru. Postoje hetero tipovi koji ostvaruju eye-contact sa sagovornikom u sklopu ne-seksualnog drustvenog kontakta, tipa caskanja o fudbali ili zenskim sisama dok se pije pivo.

Nije svako gledanje u ochi ochijukanje.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Jako dobra tema o kojoj cesto sam i razmisljam.
Po meni je svaka generalizacija glupa. Polaziti od toga da je decko fem ne znaci da je gay. Da jeste u vecini
slucajeva, ali opet kazem ne mora da znaci. Ja poznajem dosta starijih muskaraca koji mi deluju fem, a imaju zenu, decu...
U svakom slucaju, mislim da je gaydar kod nas u Srbiji i vise izrazen tj tripujemo se da ga imamo, bas iz tog razloga sto nije sve otvoreno, mislim na nasu slobodu.
Da je sve normalno i kako treba, gaydar nam u opste ne bi ni bio potreban.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Prepoznajem IH po pogledu, hodu, sitnim pokretima, boji glasa, tragovima sperme u uglu usana itd.
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
prepoznam ih onda kad im uhvatim pogled vise od 2 puta za 1 minut, kad mi salju pice, drugaricu ili neke jeftine signale.
a ovako nema sanse da provalim, nemam gaydar :nazalost:
By loreenche
Ne znam, ja mislim da tih "nase" vrste nema ovde...

Doduse, ima jedan lik, iz moje skole, i mnooooogo je fem.. Dobro, ne u smislu kretnji i glasa, vise modnih aksesoara (sal, prstenje, kapice, frizura). Ali ima curu? :puzzle: Da, da, znam sta cete mi reci.. Mnogi od nas su imali devojke i to... bla bla... Al' sad, sto ga vise gledam, mislim da u njemu ima "necega" :D
By faxsimil
moj gaydar je tako istančan....uostalom oni koji me poznaju znaju o čemu pričam! Nije teško provaliti osobu dovoljno je da mi proradi bar malo gaydar skala i dva minura razgovora i znam na čemu sam!
Korisnikov avatar
By ManToy
Gaydar je klasican primer stereotipa.
Korisnikov avatar
By Belanos
Cini se da gay osobe imaju gaydar, svakako prepoznaju neke signale koje stre8eri ne vide, ali nisam siguran da mogu bas svakoga da provale, ako govorimo samo o "osecanju". Ranije sam i sam bio ubedjen da mogu da prepoznam bas svakoga, ali sada i nisam toliko siguran...
Postoje oni kojima pise na celu za koji tim igraju, ali postoje oni i oni koji po izgledu i ponasanju uopste ne otkrivaju svoju seksualnost. :)
Korisnikov avatar
By Belanos
A kako se mogu prepoznati? Pa pogled oci u oci ti moze sve reci. Ako ne onda mozes da brojis, pogled koji traje:
2 sekunde - slucajan pogled
3 do 5 sekundi - mozda
preko 5 sekundi - sigurno
By loreenche
Originally posted by Belanos

A kako se mogu prepoznati? Pa pogled oci u oci ti moze sve reci. Ako ne onda mozes da brojis, pogled koji traje:
2 sekunde - slucajan pogled
3 do 5 sekundi - mozda
preko 5 sekundi - sigurno
Ova teorija mi ima smisla... Mislim, zasto bi strejt osoba drzala pogled duze od 5 sekundi na tebi (osim ako ti slina ne ide iz nosa ili te ptica pokakila)

:D
By alk_
moj prvi post bice na ovu temu
davno sam se registrovao, posmatrao vas do sad :D
i sad cu malo da ucestvujem u pricama

ovako, postoji nesto neprevodivo kod mene kako provalim da ima tu neceg,
da moze momka da bude bi/gay.
kako je vec par ljudi napisalo,
kad pocnes da upoznajes ljude iz ove price
onda uhvatis taj obrazac, svesno ili ne
povezujes jedne sa drugima i hvatas nesto sto im je svima zajednicko.
dikcija i gestikulacija, kontam da se ideja da li je neko gay radja onog momenta u mozgu kad prepoznas taj* mikro pokret, pogled i slicno.
naravno, ako samo jednom posumnjam
a vidjam coveka vise puta
svaki sledeci put ga pecam :D

za mene nesumnjivo je da momci mogu da prepoznaju jedni druge,
e sad je samo pitanje ko je koliko dobar u tome ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!