Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Koji OS koristite?

1. Windows 7
58
46%
2. Windows Vista
8
6%
3. Windows XP
31
25%
4. Neki drugi Windows
1
1%
5. Linux
20
16%
6. Mac OS X
6
5%
7. Neki drugi OS
2
2%
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Ulix

Na istom kompu imam Ubuntu i Vistu, pa ih koristim naizmenično. Prešao bih u potpunosti na Ubuntu, ali koristim često neke programe poput SPSS-a, čije ekvivalente nisam uspeo da pronađem.
dobro ti kazu, pokusaj s Wineom... SPSS nije nekakav slozen program koji koristi ne znam koje specificnosti pa moooglo bi cak i upaliti...

sto se tice open source alternativa, one postoje, nisu bas najsavrsenije, ali sad tocno ovisi za sto inace koristis SPSS (odnosno da probas, pa vidis jel ti pase ili ne :) )
Korisnikov avatar
By htg
Originally posted by Allkey

Ubuntić, novi je ljubičanstven i priti i brzo se podiže. <3
Originally posted by EnRage

Koliko god se veliča ta Sedmica, toliko ja ne vidim niti veću razliku, ali niti nekakvo spektakularno poboljšanje u odnosu na Vistu SP2.

Ja koristim Ubuntu (Linux), besplatan je, ima hrpu programa i sve se jednostavno skine i instalira, a novo izdanje sustava dolazi svakih 6 mjeseci.
Amin! :D
Potpisujem!
By Ulix
Originally posted by erkondisn
Originally posted by Ulix

Na istom kompu imam Ubuntu i Vistu, pa ih koristim naizmenično. Prešao bih u potpunosti na Ubuntu, ali koristim često neke programe poput SPSS-a, čije ekvivalente nisam uspeo da pronađem.
dobro ti kazu, pokusaj s Wineom... SPSS nije nekakav slozen program koji koristi ne znam koje specificnosti pa moooglo bi cak i upaliti...

sto se tice open source alternativa, one postoje, nisu bas najsavrsenije, ali sad tocno ovisi za sto inace koristis SPSS (odnosno da probas, pa vidis jel ti pase ili ne :) )
Tek sad kapiram da je Allkey napisao post koji je bio upućen meni, a Oziris se umetnula između. :)

Probaću večeras. :sesir:
By Kragi
Windows 7 (Home Premium, 32 bitnu verziju) i Ubuntu ^^
Korisnikov avatar
By jenny
Sedmicu, mada se kanim (mesecima) da probam i Ubuntu.
Korisnikov avatar
By Milos92
Koristim windows 7 i toplo ga preporucujem svima!
Odlican sistem!
Korisnikov avatar
By confinatti
Gde da nadjem driver za ovu prastaru plocu?

NF-MCP61
Korisnikov avatar
By confinatti
ali tu je integrisana graficka i zvucna karta a tu nema drivera za njih!?
Korisnikov avatar
By confinatti
Hvala Andjela,pomogla si mi mi vec nekoliko puta! :bisou:

ma to je neka prastara masina,juce me lik zvao da mu reinstaliram makinu.Instalirao sam mu XP ali drajvere nisam mogao da nadjem nigde!
Korisnikov avatar
By idiotcide
Ubuntu na laptopu! Lucid Lynx je gorgeous, sources.list nisam ni taknuo (što je zaista za ne povjerovat), diže se super brzo, compiz ne zajebava ( :yay: ), a kako je Docky gained a life of its own i osamostalio se od Gnome-Doa (što doduše nema veze s novim distrom), I'm a very happy person.

Zbog posla preko Winea runam Word 2007 (OO Writer postaje sve bolji i bolji, ali još nije decent zamjena) i PDF X-Change Viewer (jako solidan programčić za editovanje PDF-ova, highlightanje, itd.; dobre open-source zamjene još nema, sadly).

Na desktopu dual bootam Lucid Lynx i Windows 7, mostly zbog Photoshopa i bratovih igrica.

Ah, Ubuntu! :love:
Korisnikov avatar
By andjela
mislim da ti je bolje da dignes virtuelnu masinu i u njoj windows, sigurnije je nego Wine
Korisnikov avatar
By HalfJack
mrnjo napisao:Slika

odvajkad, zavazda :apple:
:sweet:

OT: Mac OSX. :love: Presšao sam na macos već odavno jer jednostavno nisam mogao gledati taj windows desktop. A i nema virusa. At all. :love:
Korisnikov avatar
By Misfit
vista na natkrilnom, xp na stonom.
Korisnikov avatar
By voicesman
OSX uglavnom, mada imam jedan komp sa win 7 na kome su mi igrice :D
By alexandermagic
vista na natkrilnom, xp na stonom.
I nemam problema ni s jednim ni s drugim. :zev2:
Korisnikov avatar
By EnRage
HalfJack napisao:
mrnjo napisao:Slika

odvajkad, zavazda :apple:
:sweet:

OT: Mac OSX. :love: Presšao sam na macos već odavno jer jednostavno nisam mogao gledati taj windows desktop. A i nema virusa. At all. :love:
Hehe, ne zato što je tako superioran da odolijeva virusima već se hakerima ne isplati mučiti radi tog malog udjela korisnika u svijetu :)
Korisnikov avatar
By JakeLedger
Na jednom Windows 7 i Ubuntu, prezadovoljan i sa jednim i sa drugim :)
Na drugom Windows XP...
I planiram da uzmem MacBook u skorijoj buducnosti (:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!