Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Apokalipsa pred nama???

Ne tripuj
18
46%
Proshlo mi je kroz glavu
10
26%
O da, uveren/a sam da se blizi
11
28%
Ja vec skupljam kintu za sklonishte koje se gradi u Americi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa nego! :krezavi: Sta bi drugo moglo da me zanima vezano za ogromu rupu koja je progutala zgradu iz cista mira! Strasno...
By J...
Originally posted by Swanheart

dakle, kada nasi zvanicno budu rekli nema apokalipse, svi kolektivno da se nabijemo na dildo ili sta vam prvo padne shaka, da bar umremo u sred orgazma

Ma kakav dildo, bolje seks bez obaveza. :redaljka:

Ionako nece biti vremena za njih. :smeh:
Korisnikov avatar
By Mage
Kaže mi dečko da je duboka 60 m :uplašen:
Korisnikov avatar
By gorilica
Evo, da svemu iz uvodnog posta pridodamo i ovu naftu iz Mage-ove teme. :seronjo:
Korisnikov avatar
By niotkuda
Zemljom je protutnjala kuga, Atila Hun, zemljotresi, Hladni rat, inkvizicija, Hitler, hriscanstvo, i jos milioni drugih stvari (cak i ona rupa u Gvatemali se pojavljivala i ranije, jedina razlika je stp je ovaj put bila brza).
Nije nemoguce da cemo svi da poriknjavamo (ili da se preobrazimo u neke vise vidove zivota) veoma uskoro, ali i zivimo u svetu u kojem se protok neverovatnog broja informacija odigrava maltene u real-time, i stoga mi saznajemo za toliko stvari odjednom, i istripujemo se da se to ranije nije desavalo (po principu: ako drvo padne u sumi...).
By Hans
Nažalost , ja mislim da je pole shift 2012. vrlo izvesna stvar samo o tome niko javno ne govori. To neće biti smak sveta, već serija apokaliptičnih događaja i to ne onakva kakvu je Emerich predstavio u filmu. Film nema neke velike veze sa onim što nas možda očekuje. Maje su predvidele nestanak njihovog sveta, ne znajući pritom veličnu ovog danas. Dakle, ono što je 'kraj' značio za njih, ne znači za nas. :D
Samo da znate, u svetu su neki već kaparisali 50 000 dolara za nekakva skloništa u SAD. :njanjanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!