Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by Kiborg

Niko ne kaže da treba da jedeš meso AKO NEĆEŠ :P jedi i pomije što se mene tiče :lol: , samo nema potrebe da pričaš da su biljni i životinjski proteini istog kvaliteta, jer nisu, od toga je sve počelo.
pa ne postoje dve stvari koje su iste... mozda ste me pogresno razumeli, ili sam se ja nedovoljno jasno izrazila, hteo sam da kazem da covek jednako kvalitetno moze ziveti i hraneci se biljnim proteinima.
sto opet, nije tacno... (here we go again :lol: )...
Korisnikov avatar
By jukie
Miševi (a pogotovo divlji) nisu dobar izvor hrane jer su ZARAZNI. Prenose milione raznih bakterija i parazita svih oblika, a takođe su često puni raznih otrova iz smeća koje pojedu (npr. hemikalija iz domaćinstva).
By dukkehjem
Originally posted by horus.
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by Kiborg

Niko ne kaže da treba da jedeš meso AKO NEĆEŠ :P jedi i pomije što se mene tiče :lol: , samo nema potrebe da pričaš da su biljni i životinjski proteini istog kvaliteta, jer nisu, od toga je sve počelo.
pa ne postoje dve stvari koje su iste... mozda ste me pogresno razumeli, ili sam se ja nedovoljno jasno izrazila, hteo sam da kazem da covek jednako kvalitetno moze ziveti i hraneci se biljnim proteinima.
sto opet, nije tacno... (here we go again :lol: )...
jeste, tacno je :mursh: XD:shunkica:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by jukie

Miševi (a pogotovo divlji) nisu dobar izvor hrane jer su ZARAZNI.
cjepidlako... :odbij: lakše je proizvesti čiste koncetrirane antibiotike nego filtrirati brašno od miševa... :awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo za sve miševe koje ćemo usled svetske krize izgleda uskoro stvarno početi da uvodimo u jelovnik.

''
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by *deni*

Šta ja znam, miševi jesu onako ozloglašene živuljke, koje kod većine izazivaju gađenje i odvratnost, a kod nekih i strah, ali ko kaže da mišetina nije hranljivo i ukusno meso, pod uslovom da se lepo spremi, po propisima kuvarske teorije i prakse ?
Ja bih probao mišetinu, naravno - ne na ovaj način kako je servirana ovoj baksuznoj devojci iz priče, ali lepo pripremljenu, začinjenu i serviranu - što da ne.
Zna li neko kakav je hranljivi sastav i ukus mišetini ?
jukie, Armand, Wilhelmina ?
Nemam blage, nisam ih probala. Nisu nesto misicavi, pa nema tu nekog materijala za pravljenje pecenja. Mada, nekoliko puta su nam na tvu pokazali da bukvalno sve moze da se proguta ako se uvalja u brasno i jaja i ispohuje.
Ovde je veci problem sto su misevi poznati kao zivotinjice koje prenose raznorazne bolesti a i saniratne navike su im boze sacuvaj. Seru gde jedu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Hvala, Wilhelmina, na stručnom sudu, koji se jedino može uvažiti, jer si kompetentna, pošto si fakultetski obrazovana.
Elem,
Jesu miševi mršavi, ali mogu i te kosti da se pojedu, ako se fino proprže.
Kao girice.
:mljac:
Miša nisam našla ali jesam jednom flaster u palačinci koji je očigledno spao sa prsta personi koja je radila u fast fudu. Flaster je bio onako smotan kao krug, zato sam znala da je spao s prsta. Inače dok sam ga našla pola sam već bila pojela. A posle sam i to ispovraćala.
Sa hranom se ne radi bez rukavica. Ali svi znamo da ima svakojakih.

---

Glede teme, nisam gadljiv, ali mi zna bit zabavno pravit se kako jesam.
Kad bih tako naletio na misa, samo bih odlozio namirnicu u kantu za otpatke pa se raspitao kod lijecnika sto mi je cinit, ukoliko ima potrebe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!