Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Nije baš da je najnovija vest ali kako već mesec i po ne mogu da zaustave tu naftu koja se non stop izliva u Meksički zaliv, ja sam počeo da se plašim da ovo trajno ne ošteti Zemlju :cut:

Evo sad planiraju da bace atomsku na tu bušotinu u nadi da će izazvati urušavanje morskog dna i time zaustaviti naftu. Ali šta ako time naprave još veći krater i tek onda krene nafta da kulja iz zemlje!? :uplasen:

Onda nas ni bog otac neće spasiti... Da li je još neko zabrinut? :uplasen:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Hm... Cudna mi je ta ideja sa bacanjem atomske bombe, ne svidja mi se, ali jbg :jbg:
Korisnikov avatar
By 2kune
ja jesam... ako propadne ajmerika nastavit ćemo ratovat... :nokti:
Korisnikov avatar
By 2kune
ali ja sam mrtav ozbiljan... :sarana: dođe to s godinama... :luda:
By dukkehjem
Vec je planeta trajno ostecena... ihahaj trajno ostecena...
:pljuje:
Korisnikov avatar
By Mage
Sve što smo dosad uradili se ne može porediti sa ovim... Kontam da je ovo najveća ekološka katastrofa koju je čovek izazvao ikada.

Iz meksičkog zaliva ide golfska struja, a ona obilazi ceo svet tako da će ta nafta da završi u svim krajevima sveta. Da ne pričam koliko će morskih ekosistema da bude uništeno i koliko će vrsta otići u zaborav.

I mogu da se kladim u život da čak i ako nekako uspeju da zaustave tu naftu, da će naći ponovo neku bušotinu a ajmo Jovo nanovo!

Hoće li se čovek opametiti pre nego što zauvek osakatimo ovu planetu... Zar nikoga nije briga?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Hvala bogu pa je priroda adaptivna. Sve ce se srediti, samo je potrbno vremena.
Korisnikov avatar
By 2kune
YUPIIII!!! dolazi nam besplatna nafta moretom! :yay: :awesome:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Vetur úlfur

Jeste adaptivna, ali postoji uvek granica do koje možeš pomerati ravnotežu. Ako pređeš tu granicu, sve počinje da se raspada...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Mage
Originally posted by Vetur úlfur

Jeste adaptivna, ali postoji uvek granica do koje možeš pomerati ravnotežu. Ako pređeš tu granicu, sve počinje da se raspada...
Slazem se. Ali covek je cudna zivotinja, ne zna gde je granica dok je ne predje :sigh:
Korisnikov avatar
By haemoglobin

Nije baš da je najnovija vest ali kako već mesec i po ne mogu da zaustave tu naftu koja se non stop izliva u Meksički zaliv, ja sam počeo da se plašim da ovo trajno ne ošteti Zemlju :cut:

Evo sad planiraju da bace atomsku na tu bušotinu u nadi da će izazvati urušavanje morskog dna i time zaustaviti naftu. Ali šta ako time naprave još veći krater i tek onda krene nafta da kulja iz zemlje!? :uplasen:

ja zapravo jesam...plakalo mi se kad sam video kakvo su sranje napravili...pogotovo zbog toga sto kao biolog znam sta tamo sve zivi i sta ce sve biti izgubljeno...oni su moroni, kompletni moroni - jebeno se prepire ko ce manje novca da da kako bi se to saniralo...boli ih kurac,glavno je da se guzice finkcionera greju na kancelarijskim stolicama i da se krade. Ljudskoj populaciji treba jedan efekat prolaska kroz usko grlo i sve ce biti ok
Korisnikov avatar
By gorilica
Kako ono beshe? Jesu'l Tarabici prorekli da pijuce vode nece biti ni za lek, ili pak Nostrodamus?
Josh jedna stavka koja se uklapa u 'The End' teoriju.
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Slika

Slika

Užas ... prosto mi se plače kada vidim ove jadne životinje. A koliko je tek onih pod vodom koje su pomrle ...

UPDATE:

Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
^Covek je bio car.

Edit - mislio sam na Carlina.
Korisnikov avatar
By Marvin
Aman ljudi! The end teorija pa the end teorija!
U svakom veku su ljudi bili ubeđeni da će smak sveta uskoro. Svaka generacija je imala i neku "the godinu" povezanu sa tim.
I uvek im je kao dokaz da su u pravu bio opšti nemoral i razvrat, zemljotresi, vulkani i poplave.

Planeta nas je stvorila, ako je uništimo, njen problem, njena greška.
Neka proba ponovo od nule.
Korisnikov avatar
By IriS
^ tako je pričala jedna moja profesorka pred bombardovanje, da nema šanse da se desi, imala je čak i argumente... i svi znamo šta je bilo.

a ona, kao i ti, ima urokljive oči. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma ne kažem ja da neće da se desi.
Verovatno hoće, ali naravno da ne 2012.
Kao što nije ni 1666 (kada je isto neviđena histerija bila)

A kad se desi...
Pa, verujem da će biti bolje u sledećem pokušaju :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Cuo sam izlozbu da muskarci od svoje bele nafte vajaju depresije, a zene od svoje crvene nafte vajaju stubaste strukture. Pitam se samo kako im to ide za rukom. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by svejedno

Hoće li se čovek opametiti pre nego što zauvek osakatimo ovu planetu... Zar nikoga nije briga?
''

..

The planet is fine. Were fucked.
Pa u tome i jeste stvar... Mi zavisimo od ove planete. Ako ljudima već nije stalo do drugih živih bića, onda bi makar trebalo da im je stalo da samih sebe... do svoje dece koja će da žive ili umiru u smeću koje ostavljamo za sobom...

Ne slažem sa njim da smo mi toliko nebitni i nemoćni da izazovemo masovno uništenje. Pogledaj samo projekat "Iter" gde pokušavaju da naprave veštačko Sunce na Zemlji koje će dati skoro beskonačan izvor energije... Kolika je opasnost da tu nešto pođe naopako i zbrišemo ne samo sav život sa Zemlje već i samu Zemlju...?

Carling negira čovekovu krivicu i odgovornost, što mi se nimalo ne sviđa. Trebalo bi da dižemo svest ljudi o sranju koje radimo kako bi smo mogli da promenimo način na koji živimo i mislimo i povećamo kvalitet života i za nas i za buduće generacije, a ne da se uljuljkujemo idejama kako je sve u redu i kako će priroda sve to regulisati...

Prirodi nije stalo do nas ili bilo čega drugog, ali nama bi trebalo da jeste s' obzirom da smo svesna emotivna bića.
Korisnikov avatar
By gorilica
^
Neko lepo reche: Put do pakla je poplochan najboljim namerama. :pop:
Korisnikov avatar
By idiotcide
MarvinPlaneta nas je stvorila, ako je uništimo, njen problem, njena greška.
Neka proba ponovo od nule.
Ti to ozbiljno? Ako mi uništimo planet (što nam jako dobro ide u zadnjih 200 godina, FYI), kriva je Zemlja? Vidim A i C, ali mi ovdje fali B. :unsure:

@Mage: Problem s ljudima je naša ograničenost. Mi zapravo nismo sposobni razmišljati dugoročno gledano, i kao i cinični android kojeg citiram, ljudi se mogu plašiti i djelovati samo kad postoji imminent danger. Neće to biti 2012.! Pih! Šta se ko ima brinuti! :roll:

BP-u je neki dan pukla još jedna cijev, ovaj put na Aljaski. Američka vlada reaguje idiotski, ekosistem se sjebava, a vijest već postaje dosadna gledaocima. Tako da, da, zabrinjavajuće je to. Postoji vrlo efektno rješenje za izliv, ali bi to, zaboga, zauvijek onemogućilo pristup golemoj količini nafte u Zaljevu, pa ga BP izbjegava već dva mjeseca. Za nadati se je da će pritisak javnosti i valjda napokon nekakva reakcija Obamine administracije, te pad BP-ovih dionica na svjetskoj burzi i sveopći pad ugleda pogurati stvari u tom pravcu. :fige:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Meni je bila prilicno zabrinjavajuca cinjenica da se nafta vise od mesec dana izlivala, ali sam u nekom trenutku izgubio korak sa dogadjajima u Meksickom zalivu, apdejtovao sam informacije samo do pocetka one dugo planirane operacije zapusavanja cevi...

Nisam znao da to nije uspelo (omeli me ispiti), i da planiraju da atomskom bombom urusavaju morsko dno!?!?!?! :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen:

:drama:

:uplasen:

Ove slike zivotinja su jezive... :placko:
Korisnikov avatar
By zozefin st
kiwi svaka čast za slike, plakalo mi se kad sam to gledala naa tv-u...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Lepo je Tarabić rekao...samo tako je to kod proročanstava. Može vam se reći, osoba ta će vas ubiti tamo, u toliko sati...i vi ništa nečete moći da učinite i da to promenite.

Postao sam vernik što se tiče proročanstava kada je žena iz Srbije, ne samo videla da mi dolazi lik u kuću već i kako će biti obučen, pa sve do priveska koji je drugarica nosila...u obliku suze...i mnogo drugih stvari. Veća je šansa da se 30 puta dobije uzastopno glavna nagrada na lotou nego da se pogode te stvari.

Tako da ima nešto zašto kalendar Maja staje u 2012 godine. Lično verujem u nuklearni rat...šta će posle biti...valjda mir.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!