Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by BrokebackA šta tu ima da se spominje? To smo svi igrali zajedno, i devojčice i dečaci.
Niko nije spomenuo izmedju dve vatre
Originally posted by ingaa ja sam bio najsmotaniji.....
Originally posted by BrokebackA šta tu ima da se spominje? To smo svi igrali zajedno, i devojčice i dečaci.
Niko nije spomenuo izmedju dve vatre
Originally posted by Sanja SteppenwolfinLuk i strela.
pravila sam luk i strelu svaki put kad bi otisla u selo
Originally posted by Brokebackodlično
Originally posted by bigirl
Tukla dečake.
Scena. Trči Nikola hodnikom i nosi moju gumicu za kosu. Ja jurim za njim (sa sve kosom do dupeta) i vičem "stani vamo majke ti ga nabijem i bori se ko muško".
hahahahahhahaha ))
Originally posted by Swanheartgenijalno
htela sam da budem kamiondzija kad porastem, i da pijem viski i pusim cigarete kao tata i da imam zenu
jos uvek mi nije jasno kako moji jos uvek nista ne izvaljuju
Originally posted by str00jaTvojim rečima: ovo je tako pweswatko...
(moram se pohvalit da sam ga lepo stavio, nisam presao ivice, i svi su govorili kako mi je veliki otisak od usana xD posle mi je jedan decko govorio da mu se svidjaju moja usne jer su velike, i ja budala se postideo i nisam hteo da pricam s njim... e da mi je ova pamet a onih 4-5 godina u vrticu )
Originally posted by Sanja SteppenwolfinTu smo negde odprilike ... Ja samo da dodam moju ogromno interesovanje za klikere i dan danas imam jedno 400 komada. To i fudbal dve najbitnije stvari u mom odrastanju. Alternativa je bila srafciger i odvrtanje i zavrtanje sarafa....
sakupljala sam autice, i jos uvek imam tu prelepu kolekciju, koju sam pre neki dan sakrila da mi to sestric ne bi polupao sebicna sam, jbg
pravila sam luk i strelu svaki put kad bi otisla u selo
dok su cure cesljale barbike, ja sam igrala fudbal i uvek kad neko da gol ja padam automatski na pod i vicem : FAUL!!! i ako se ne uvazi, sudija biva nokautiran
kad smo se igrale porodice, uvek sam glumila tatu i terala devojke da se ljubimo
plakala sam kad bi mi mama oblacila suknjicu, dok nisam nasla lek.. dok je mama bila kod komsinice, pokupila sve haljinice i suknjice i zapalila
izgleda sve lez cure kao male imaju sklonosti ka piromaniji
Originally posted by Nullja sam posebno zeleo safir.
bio sam opsednut dragim kamenjem, želeo sve za sebe, da mi kupe pravi, plakao što nemam itd.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!